Odp: Na niebiesko. Ciąg dalszy nastąpił
Bomba! Tylko dlaczego już otwarty? :wink:
Pewnie don Enrico sprawdzał, czy jest odpowiednio niebieski ;)
Gratulacje ode mnie też :)) i dzięki za całą "niebieską relację".
(mam nadzieję, że chociaż Bartolomeo tak domyka pewne etapy to nie czmychnie na jakąś turystyczną i forumową emeryturę :mrgreen: )
Cytat:
Zamieszczone przez
bartolomeo
Tym samym cały szlak niebieski został przeszednięty... przeszedzony... przeszedłszy... eee... przewędrowany.
A ja nic z tego nie rozumiem, dlaczego taki duży chłopak przez parę lat, z uporem godnym lepszej sprawy szuka jakichś znaczków (i co z tego, że niebieskich) na drzewach, płotach, słupach, stodołach i gdzie tam jeszcze;-)
Czy wszystko co robimy musi być racjonalne? :wink: Odpowiedź na Twoje pytanie "dlaczego?" jest bardzo prosta: "bo tak!" :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
bartolomeo
Dnia 4 lipca, 2015 lat po Chrystusie, bartolomeo idący niebieskim szlakiem od Białej (Rzeszowa w sensie) spotkał bartolomea idącego niebieskim szlakiem od Grybowa. Spotkali się przy słupku granicznym I/186 około godziny 11oo przed południem. Tym samym cały szlak niebieski został przeszednięty... przeszedzony... przeszedłszy... eee... przewędrowany. Na tę okazję wzniesiono toast puszeczką Pepsi Coli przyniesioną w zaprzyjaźnionym plecaku.
Minęło ledwie parę lat i Bartolomeo będzie mógł ruszyć na niebieski szlak od nowa.
Dzisiaj natknąłem się na jakiś niebieski szlak w okolicy Przylasku ( tuż za granicą Rzeszowa) i pojechałem nim aby zobaczyć dokąd wiedzie.
Zgubił się gdzieś, więc w domu chciałem sprawdzić : co to za szlak.
Okazało się że to jest właśnie NIEBIESKI , ten który łączy Grybów z Rzeszowem.
Teraz ma zupełnie zmieniony przebieg , niż opisany w tym wątku.