Odp: KIMB 2013- lista obecności i rozkład jazdy.
Bardzo smutno mi z tego powodu ale też mnie nie będzie na Kimb. Pewnie jak wielu z was, mocno wyczekiwałam tego spotkania, bo wielu z was bardzo lubię i fajnie byłoby się zobaczyć i byłam pewna cały czas że będę na 100%:) Jednak w ostatnim czasie bardzo dużo się u mnie pozmieniało o czym powiem kiedy indziej. W Kimbowy weekend będę w Bieszczadach ale w innej części i będę w niedzielę wracać z okolic Komańczy, więc jeżeliby ktoś przejeżdżał i miał miejsce to chętnie bym się zabrała do Krakowa lub Rzeszowa (będę szukać transportu w necie) -byłabym bardzo wdzięczna. Nie jest to kwestia, że jakąś imprezę wolę bardziej od waszej, bo tak nie jest ale muszę i chcę być w pewnym miejscu, bo jest to kwestia odpowiedzialności:) To tyle wyjaśnień:)
W związku z tym, że miało mnie być na KIMB-ie dwie sztuki i mam zarezerwowane u p.Basi 2 miejsca a będę w ilości sztuk jednej...mam wolne miejsce w którymś (którym ? nie wiem) domku. Chętnie przyjme kogoś na kwaterę.
Pozdrawiam
Chyba wiem Jimi gdzie będziesz i co to za spotkanie, dostałam również tam zaproszenie. Niestety mam wyjazd służbowy do Elbląga i jakoś nie chcą zmienić tego planu, więc również nie zaszczycę KIMB-u. Życzę dużo pogody i mega super imprezy. Pozdrowienia
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczadzka kuna
(...), więc również nie zaszczycę KIMB-u. Życzę dużo pogody i mega super imprezy. Pozdrowienia
A mecenasowie z żalu się upiją:!::!::!:
Wigilia.Nasiczne.Zapraszam.
Czy można jeszcze zgłaszać swoją obecność na kimbie w Sękowcu? Może być tak, że znajdzie się czas i się przyjedzie w ostatniej chwili. Jak jest z zakwaterowaniem w Sękowcu? Są jeszcze miejsca?
Cytat:
Zamieszczone przez
Albertina
Czy można jeszcze zgłaszać swoją obecność na kimbie w Sękowcu? Może być tak, że znajdzie się czas i się przyjedzie w ostatniej chwili. Jak jest z zakwaterowaniem w Sękowcu? Są jeszcze miejsca?
Pewnie, ze można. a co do miejsc, to odsyłam do strony OW Sękowiec, trza zadzwonić i się dowiedzieć, ew. hotel w Zatwarnicy, ew. jakaś agroturystyka w Chmielu, ew. namiot. Ale jak znam życie zawsze u kogoś znajdzie się miejsce na miejscu.
No i się rypło-praca przeszkadza w przybyciu niestety:-(
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
- albo Sękowiec - Wetlina (przez Zatwarnicę, Suche Rzeki i Przełęcz Orłowicza), tam i z powrotem,
- albo Sękowiec - Studenne (prawą stroną Sanu) - przejście przez most na Sanie w Studennem - Tworylne - Krywe - Hulskie - Zatwarnica - Sękowiec.
W tej sprawie zrobiła się dziwna cisza.:-o
Andrzej, bo Ci co przeszli te dwa odcinki to wiedzą o co chodzi. Ten pierwszy odcinek jest łatwy i tutaj to bułka z masłem i o nim można głośno, ale ten drugi to już 12 godzin z buta. Ja dwa razy ten odcinek zaliczyłem... raz Terka - Zatwarnica - Terka a drugi Zatwarnica - Studenne - Zatwarnica (opisałem to na Forum). Obydwa przejścia w potwornym upale a tak może być i teraz.
Ale poczekajmy a nuż... cisza krzyknie.