hahaha, dziękuję za troskę -jakoś sobie radzę :D
Wersja do druku
hahaha, dziękuję za troskę -jakoś sobie radzę :D
Chciałem wczoraj pogratulować gospodarzom realizacji pomysłu (podkreślam realizacji, bo pomysł taki miało już wielu).
Ale, że pogoda cudna, wywiało wszystkich, a właściwie prawie wszystkich...
Załącznik 33685
Następnym razem :razz:
Pozdrawiam
O, Boni -piękne zdjęcie, gdyby nie te straszne okna ;D Wyszłam na spacer, zostawiłam karteczkę, że zaraz wracam z numerem telefonu -trzeba było śmiało dzwonić :) :)
Jak to wyszłaś na spacer??? A zwierzeta - zamknięte? ;)
A okna to normalne że maluje się na wiosnę - szczególnie tego typu...
Karteczkę zwiało widocznie, z pukanie...
Załącznik 33686
:smile:
"Jak to wyszłaś na spacer???"
-A co, nie można wyjść z domu? :}
"A okna to normalne że maluje się na wiosnę - szczególnie tego typu..."
-Tak, tu chyba dawno nie było nic robione, malowane, dlatego cały czas dużo pracy przed nami
Witam, chciałam się zapytać czy masz może w Prełukach jeszcze jakieś wolne miejsca na weekend majowy?
Los często płata nam różne figle a wobec mnie ma już specyficzne poczucie humoru. Od maja nie zastaniecie mnie już w Prełukach ani w żadnej innej działalności turystycznej. Życzę powodzenia i serdecznie zachęcam do odwiedzin tego magicznego miejsca, jakim są Prełuki. Do zobaczenia gdzieś w górach w Bieszczadach na szlaku.
Oj, wielka szkoda :sad:. To nie tylko Tobie los spłatał figla, ale pewnie wszystkim innym sympatykom Twojej osoby. A tak liczyłem, że w czerwcu będę miał okazję porozmawiać z Tobą o Prełukach i okolicznych ścieżkach. Kolejny raz raz sprawdza się powiedzenie dotyczące planów na przyszłość. Gdy coś zaplanujesz, to tam na górze zacierają ręce z uciechy. Na szlaku, to pewnie się nie spotkamy, ale na jakichś bezdrożach czy bieszczadzkich zakamarkach, to bardziej prawdopodobne. Pozostaje tylko Ci Jimi życzyć szerokości na nowym szlaku życiowym http://forum.bieszczady.info.pl/images/icons/icon14.png .
Jimi!!! Ale wędrować to chyba nie przestaniesz?!? :shock: