45. Hero
46. dziabka1
47. trzykropkiinicwiecej
Powiększyła się także pula nagród - każda Powsimorda dostanie po książce Mariana Hessa "Kim ja jestem" od anonimowego darczyńcy. Dziękujemy! :-)
Za niecałe 12 godzin zamykamy lokal wyborczy!
Wersja do druku
45. Hero
46. dziabka1
47. trzykropkiinicwiecej
Powiększyła się także pula nagród - każda Powsimorda dostanie po książce Mariana Hessa "Kim ja jestem" od anonimowego darczyńcy. Dziękujemy! :-)
Za niecałe 12 godzin zamykamy lokal wyborczy!
Emocje sięgają szczytu
Dzięki Jimi urosła nam pula nagród, wielkie dzięki! Aktualna lista podarków tutaj :-)
Za dwie godziny z haczykiem kończymy!
Rzutem na taśmę przed północą głos oddał:
48. Zbyszek
A lista nagród powiększyła się dzięki Pete'owi Fijałkowskiemu.
Tak oto ósme wybory Powsimord 2015 przeszły do przeszłości. Dziękuję wszystkim za udział i sponsoring, a Bartkowi szczególny szacun za oprawę plastyczną, czyli za baner i pingwinka :-)
Za to w najbliższej przyszłości czeka nas ogłaszanie wyników i fetowanie. Za chwilę nastąpi ponowne liczenie głosów i przekonamy się, czy mamy dogrywkę.
Mieliśmy dziś poznać Debiutant Roku, ale nie poznamy, bo w tej kategorii mamy dogrywkę! Identyczną liczbę głosów zdobyli: slawek71 oraz tolek banan. Już można gratulować! :-)
Zgodnie z ordynacją ogłaszam zatem tygodniową dogrywkę: czekam na Wasze głosy ze słowem DOGRYWKA w tytule, w treści wystarczy podać jeden z nicków: slawek71 albo tolek banan. Startujemy już, kończymy w najbliższą niedzielę o północy.
Za to dziś po południu - żeby nie trzymać elektoratu przez tydzień w niepewności - poznamy Kronikarza Roku! Konkurencja była tu niezwykle zacięta, różnice między trzema miejscami medalowymi wynoszą odpowiednio 1 i 2 głosy, więc karty były zliczane pięciokrotnie, by uniknąć pomyłki.
Drodzy i Szanowni,
Ponieważ II tura dobiegła końca, powinniśmy w pierwszej kolejności ufetować Debiutanta Roku. Ale los chciał, że w tej kategorii mamy dogrywkę, więc jeszcze i Wy, finaliści, i Wy, Szanowna Publiczności, zostaniecie podgrillowani :-D Poznamy za to oto Kronikarza Roku. Jak pisałem wyżej, świętą prawdą jest, iż walka w tej kategorii była zacięta, a różnica między pierwszymi trzema miejscami wyniosła 1 i 2 oczka.
Jednak ostatecznie Waszą decyzją tytuł
Kronikarza Roku 2014
zdobył
coshoo!!!
Zwycięzca otrzymuje:
- pamiątkowy dyplom i gadżet,
- niespodzianka od Piskala,
- nietuzinkowa książka-niespodzianka od Wojtka Pysza,
- ćwiartka soku z gumijagód na podkładzie polmosowskim od anonimowej dobrodziejki,
- książka Mariana Hessa "Kim ja jestem?" od anonimowego darczyńcy,
- "Bieszczady. Przyroda polska" K. Zarzyckiego i Z. Głowacińskiego oraz okolicznościowa wypalanka od Jimi.
Gratulacje i fanfary! :-)
Wiwat coshoo!!! Serdeczne gratulacje i czekamy z niecierpliwością na kolejne relacje!
Coshoo, gratuluję! :razz:
Coshoo, twoje relacje są kapitalne! Gratuluję nagrody :smile: