-
Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB
SB dzięki za komplementy :oops:
aczkolwiek błądzisz;-) i to mocno
A ja już wiem co zgłoszę pod obrady na miejscu: a więc żeby kimb był zawsze w 1 miejscu (chyba, że nas z niego wykopią) bez tych szopek i kłótni, bo to tylko niepotrzebnie się podnosi ciśnienie, a o zdrowie trzeba dbać
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Lucyna, czyli wszystko jedno gdzie, byle nie w Ustrzykach?
Dolnych i Górnych, Wetlinie, Polańczyku czy w Solinie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Dolnych i Górnych, Wetlinie, Polańczyku czy w Solinie.
... czyli w Wołosatym (ZpC) będzie OK :mrgreen:
-
-
Pragnę zauważyć, iż Wołosatego nikt, jak dotąd, jeszcze formalnie nie zgłosił.
Sam fakt, iż obiekt jest "filią" ZpC w UG jeszcze o niczym nie przesądza.
Po pierwsze - nie wiadomo, czy właścicielom "pasowałoby" nasze tam nocne biesiadowanie.
Po drugie - jest to jednak w końcu inna miejscowość (6 km od UG), a zatem formalnie już zgłoszonej propozycji lokalizacji ZpC w UG proszę nie rozciągać również na Wołosate.
-
Ok, ponieważ jak to ktoś wredny i złośliwy <pokazany jęzor> powiedział, mam doświadczenie w organizacji w Wołosatem tego typu imprez :grin: to formalnie zgłaszam Wołosate i ten hotelik no jak mu tam-Pod Tarnicą.
-
Witam wszyskich serdecznie:roll:8):-D:twisted::mrgreen::-D:-D:-D:-D:-D
Zapewne będę na KIMB'ie jeszcze nie raz tu czy tam :), zawsze gościć Was to będzie przyjemność i ciekawe doświadczenie :D . Wiecie nie będę się wypowiadał wiadomo stronniczość a tak w ogóle to lubię mieć blisko z imprezy do swojego łóżka heh.
Przeczytałem może nie wszystkie strony z tego wątku ale przeczuwam że treść udało mi się ogarnąć.
Może ten Kimb będzie pod hasłem jakiegoś "pojednania" i w wielkim kole będzie się piło wodę wódkę wódeczkę cały czas do mistrza forum owej riposty - wybierze SB gdyż on jest tu szefem i basta!!! - każdy się przełamie :)
Pastor będzie dzielił ciupaską na prawo i lewo różne rady, prawdy kanoniczne a wiecie że warto posłuchać 8) :twisted:.............
Derty uchwyci wszystko wzrokiem, Andrzej przygotuje coś ciekawego, Agatka poleje coś dobrego (przywiezie koleżanki), Iras zrobi fotkę itp. itd.............
.............będzie przyjemnie, wesoło, luźno choć z organizacją a nad wszystkim będzie czuwał Stały (Tubylec) Bywalec.
Co do postów to dajcie na luz i tak głosowanie rozstrzygnie (a nie powiem, troszkę dziwnie się to czyta), trzeba będzie to przyjąć do siebie, ubrać kapelusz i jechać gdzie demokracji głos poniesie :)
Pewnie szybko znów się nie odezwę ......... (praca, podróże, praca )........
ale na święta chcę na wasze ręce złożyć humor i pogodę ducha aż po KIMB'ów 100!!!
Pozdrawiam i do zobaczenia w Bieszczadach
JacekS
A............. i jeszcze.........................
Niech ktoś postawi Pastorowi seteczkę może się skusi coś skrobnąć, jakaś złota myśl świąteczna?:twisted::-D:-D:twisted: hehe
SB jak kotek po naszej Tiróweczce się zaaklimatyzował w mieście ?
Jeszcze raz słońca na szlaku życzę..................................:-D
-
Coby doszło do pojednania to najpirw musi być wyznanie winy i rozgrzeszenie.
A teraz w sprawie formalnej. Ktoś tu rzucił pod naszym adresem pewną kłodę: jakto było z opłaceniem świniny? Ile jesteśmy Ci winni? Ewentualnie kto za nas zapłacił rachunek?
-
Lucyna!
Skoncentruj się!
Ta sprawa była już wyjaśniona. Dlaczego nawracasz do tego?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Ok, ponieważ jak to ktoś wredny i złośliwy <pokazany jęzor> powiedział, mam doświadczenie w organizacji w Wołosatem tego typu imprez :grin: to formalnie zgłaszam Wołosate i ten hotelik no jak mu tam-Pod Tarnicą.
Orsini, jeśli jest to Twoje zgłoszenie, to proszę o poinformowanie, z kim z Szefostwa to uzgodniłaś, a przede wszystkim także, czy w hoteliku moglibyśmy biesiadować do rana.
Jak również proszę o bliższe szczegóły dotyczące tej nowej ew. lokalizacji KIMB (informacje w tej kwestii zawiera 1-szy post w niniejszym wątku tematycznym).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Orsini, jeśli jest to Twoje zgłoszenie, to proszę o poinformowanie, z kim z Szefostwa to uzgodniłaś, a przede wszystkim także, czy w hoteliku moglibyśmy biesiadować do rana.
Jak również proszę o bliższe szczegóły dotyczące tej nowej ew. lokalizacji KIMB (informacje w tej kwestii zawiera 1-szy post w niniejszym wątku tematycznym).
Jeśli mogę być szczera - to bardzo podziwiam Twoją świętą cierpliwość :-)
B.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sjug
(...) SB, jak kotek po naszej Tiróweczce się zaaklimatyzował w mieście ?
Doskonale - żwawy, psotny, futerko czarne, gęste i lśniące. Schludny i czyściutki.
Wczoraj była afera, jako że ćwiczył wspinaczkę na ubranej choince.
PS
Do dziś nie wiedziałem, że jego mamusia nosi takie romantyczne imię !
Zatem - niech będzie: Sabinek, syn Tiróweczki.
Sjug, a może i ojcostwo byś ustalił ?!
-
ha ha ha he he he :mrgreen:
-
SB nie a bo co?
Edit:
po głębszej refleksji wycofuję Wołosate, trzeba brać przykład z polityków i nie rozdrabniać głosów!;-))
zostaną 2 zad*** i 1 cywilizacja
i już
-
-
Orsini, kiedyś pisałaś:
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
(...) robicie wszystko, aby to jednak były UG
Dzisiaj:
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
(...) po głębszej refleksji wycofuję Wołosate, trzeba brać przykład z polityków i nie rozdrabniać głosów!;-))
Dołączyłaś więc do zwolenników UG. Anyczka znowu wygra swój zakład, chociaż nie byłaś o tym wcale przekonana.
-
dalej nie jestem przekonana czy wygra :mrgreen:, ale dam za to na tacę aby tak się stało,
jednak jak to mówią-nie dziel skórki na niedźwiedziu czy jak to tam idzie
Ja nie byłam przeciwnikiem UG, tylko...eeee już mi się tam znudziło?hahaha
co ja zrobię, że lubię nowe wyzwania
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Jeśli mogę być szczera - to bardzo podziwiam Twoją świętą cierpliwość :-)
B.
Basiu, brawo! Widzę, że masz do całej tej "dyskusji" duży dystans. Pozdrówka specjalnie dla Cię. I, oczywiście życzenia pogodnych i radosnych świąt!
-
Coby nie było na mnie. Basia Z chce byc na KIMB. Pisze o tym na innym forum. Obawia się, że może ją coś nieprzyjemnego spotkać z mojej strony. Wobec takiej deklaracji jestem bazsilna. W żadnym wypadku nie chcę stać na przyszkodzie komukolwiek w uczestnictwie w tej imprezie. Na oficjalnej części nie będę.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
(...) Na oficjalnej części nie będę.
Owszem - będziesz. Nie zwalniam Cię z tego obowiązku.
A teraz do wszystkich Państwa:
Nadszedł już, chwalić Pana, Rok Pański 2009. Czyli rok VIII KIMB.
Za 10 dni, o godz. 20:00 zamknę listę formalnych propozycji lokalizacji tegorocznego KIMB.
Przypominam, że na chwilę obecną mamy 3 formalne zgłoszenia (wg kolejności alfabetycznej):
1. Krywe. Zgłosił Długi.
www.krywe.webpark.pl
2. Sękowiec. Zgłosił Piskal, a potwierdziła (dwukrotnie, w rozmowie telefonicznej ze mną) p. Basia K., szefowa OW w Sękowcu.
www.sekowiec.net
3. Ustrzyki Górne. Zgłosił Pastor, a potwierdził (tu, na Naszym Forum) p. Jacek S. (Sjug) ze "ścisłego kierownictwa" Zajazdu pod Caryńską.
www.carynska.pl
PS
Pani Basia K., szefowa OW w Sękowcu, poinformowała mnie niedawno (w rozmowie telefonicznej), że w razie wyboru Jej ośrodka na miejsce VIII KIMB załatwi nam olbrzymi wojskowy namiot, pod którym może "obradować" nawet i 50 osób. Tak więc nie musielibyśmy obawiać się ew. deszczu i chłodu nocy. Namiot ten zostałby rozstawiony obok baru, tak więc nasz "szlak zaopatrzeniowy" byłby raczej krótki.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Coby nie było na mnie. Basia Z chce byc na KIMB. Pisze o tym na innym forum. Obawia się, że może ją coś nieprzyjemnego spotkać z mojej strony. Wobec takiej deklaracji jestem bazsilna. W żadnym wypadku nie chcę stać na przyszkodzie komukolwiek w uczestnictwie w tej imprezie. Na oficjalnej części nie będę.
Lucyna - uprzejmie Cię proszę - nie przekręcaj moich słów.
1. Rzeczywiście bardzo chciałabym przyjechać na KIMB aby poznać sympatycznych ludzi, których znam z forum, ale jeszcze w tej chwili nie wiem czy będę mogła przyjechać (przyczyny służbowe). Wyjaśni się na około miesiąc przed terminem KIMB-u.
Jeżeli bym przyjechała to zapewne nie na dwa dni ale na trochę dłużej.
2. Bardzo nie chciałabym stwarzać sytuacji niezręcznych, zwłaszcza dla innych postronnych osób, dlatego po raz kolejny proponuję Lucynie pogodzenie się a ona po raz kolejny tą propozycję odrzuca.
3. Nie jest prawdą że obawiam sie że mogłoby mnie spotkać ze strony Lucyny coś przykrego. Myślę że w razie czego potrafię stawić czoła takim wezwaniom. ;)
Jeżeli nie przyjadę to tylko z poważnych przyczyn służbowych.
Pozdrowienia
Basia
P.S.
Ja na prawdę bardzo proszę moderatora aby nie usuwał mojego wpisu - nikogo nie obrażam, piszę na temat i wyjaśniam bardzo dla mnie niezręczną sytuację, kiedy jestem posądzana o coś czego nie robię.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
P.S.
Ja naprawdę bardzo proszę moderatora aby nie usuwał mojego wpisu.
OK, a ja naprawdę bardzo proszę, żeby dalszą część dyskusji Panie prowadziły na PW. Każdy kolejny offtop będzie skutkował kasowaniem i punktami karnymi.
-
Pozwolę sobie oficjalnie zgłosić Wołosate jako miejsce KIMB 2009 . Temat jest obgadany z Jackiem, miejsce każdy chyba zna, jest napewno spokojniejsze niż UG. Doskonałe pole na imprezę pod gołym niebem , w razie zimna i niepogody w kanajpie również. Hotelik " Pod Tarnicą " pomieści sporo osób, a dla tych bardziej wymagających spore zaplecze agroturystyczne.
-
A zatem mamy już 4 formalne zgłoszenia (wg kolejności alfabetycznej):
1. Krywe. Zgłosił Długi.
www.krywe.webpark.pl
2. Sękowiec. Zgłosił Piskal.
www.sekowiec.net
3. Ustrzyki Górne. Zgłosił Pastor.
www.carynska.pl
4. Wołosate (bar "Pod Tarnicą"). Zgłosiła Tarnina.
www.carynska.pl
PS
Zapowiada się arcyciekawa kampania wyborcza.
-
Publicznie do Długiego.
Wspomniałeś, że gdyby VIII KIMB odbył się w Krywem (co daj Panie Boże), ale gdyby w nocy 16/17 maja br. padało i było zimno (czego nie daj Panie Boże), to moglibyśmy obradować w sąsiedzkim baraku medyków z Lublina.
Czy to pewne ?
-
Tak było ustalone z Tosią. I nie mam powodów by sądzić, że jest inaczej. Termin jest bardzo neutralny i pawilon będzie pusty.
Jeżeli będzie nas tyle co poprzednio to pomieścimy się na werandzie u Tosi
Długi
-
A jest jakaś komórka, gdzie by można rower zamknąć co by bezpiecznie czekał wytrzeźwienia?
Pozdrawiam;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
A jest jakaś komórka, gdzie by można rower zamknąć co by bezpiecznie czekał wytrzeźwienia?
Pozdrawiam;)
No dobre pytanie bo tam nagminnie kradną rowery ;)
-
Kradziejstwa sie nie boję, pewnie nikogo poza KIMBowiczami w takim miejscu nie będzie, jeno żebym pamiętał, gdzie zostawiłem...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
Jeżeli będzie nas tyle co poprzednio to pomieścimy się na werandzie u Tosi
Długi
oo jak wygra Krywe to się pomieścicie spokojnie na werandzie u Tosi :twisted:
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
oo jak wygra Krywe to się pomieścicie spokojnie na werandzie u Tosi :twisted:
A co orsini? Tyle miejsca zajmujesz?
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :twisted:
-
Fiaa oczywiście :twisted:
-
W imieniu Pastorka oficjalnie wycofuję kandydaturę Zpc z głosowania na lokalizację tegorocznego KIMBu
-
Qrcze to zmienia postać rzeczy tuż przed zamknięciem listy. Nie wiem jak mocno umocowany prawnie jest manio by reprezentować Pastora, ale jeśli to zostanie potwierdzone przez Prezesa to będę się musiał zastanowić nad powrotem kandydatury ORW Bystre. Czym szybciej potwierdzi to Prezes tym więcej mam czasu na zgłoszenie.
-
Recon to jest to co ja zrobiłam wygłaszając Wołosate;-)))po co 2 kandydatury?potem Wołosate zostało dorzucone, a więc UG niechaj wypadną-niech się głosy nie rozpierzchną!polityka;-))
bardzo dobre posunięcie
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Recon to jest to co ja zrobiłam wygłaszając Wołosate;-)))po co 2 kandydatury?potem Wołosate zostało dorzucone, a więc UG niechaj wypadną-niech się głosy nie rozpierzchną!polityka;-))
bardzo dobre posunięcie
Z całym szacunkiem stuknijcie się i to mocno w głowę.
Masz rację to jakaś pop... polityka.
-
Lucyna pomyśl logicznie - to jest jedno i to samo prawie, a więc po co marnować głosy głosując na 2 obiekty. Zostanie jeden i już.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Lucyna pomyśl logicznie - to jest jedno i to samo prawie, a więc po co marnować głosy głosując na 2 obiekty. Zostanie jeden i już.
Jestem nielogiczna. Nie interesują mnie głosy. Chcę być na imprezie z Kolegami. Tylko tyle.
Cała ta szopka budzi we mnie niesmak.
-
Orsini, Wołosate to "prawie" takie jak UG... tak jak w reklamie... "Prawie takie same".
Lucyno, zanim zgłoszę, to się stuknę mocno w głowę... obiecuję.