Witajcie wszyscy i dobrze się tutaj czujcie!
Ps. Kosinowy Człowiek to brzmi prawie jak Osinowy Kołek. Taki z ciebie pies na wampiry, czy to tylko moja niewybredna wyobraźnia?;)
Wersja do druku
Witajcie wszyscy i dobrze się tutaj czujcie!
Ps. Kosinowy Człowiek to brzmi prawie jak Osinowy Kołek. Taki z ciebie pies na wampiry, czy to tylko moja niewybredna wyobraźnia?;)
Witam wszystkich :)
Zaglądam tu od dawna, choć sporadycznie, znalazłam nie raz kilka pożytecznych informacji - za co wszystkim forumowiczom bardzo dziękuję, a niestety do tej pory nie przywitałam się... Dziś siedząc do późna w pracy naszły mnie wspominki tegorocznego wyjazdu, więc zajrzałam i tym razem jednak się odezwę. Bieszczady mnie dotknęły jeszcze w liceum, ale potem była baaaardzo długa przerwa. Jednak od dwóch lat spełniam moją dawną tęsknotę i jesienny urlop to tylko Bieszczady.
Witaj!
Bardziej Warszawa czy bardziej Toruń?
Witam serdecznie. Jako że nowy kilka słów . Z nad Osławy Bieszczady o rzut oszczepem .FORUM czytam od jakiegoś czasu .Wiek po40
jeszcze raz Wszystkich serdecznie pozdrawiam
Witamy!
Witamy i pozdrawiamy dolinę Osławy i nie długo się tam wybieramy :)
Dzięki dzięki
Zapraszam nad Osławę ,dzisiaj troszkę szaleje - roztopy
pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich. jestem tu nowa i chciałam tylko sie przywitać:)
Witaj.
Ja też jestem nowa, zatem witam:) Kilka lat temu przesadzono mnie do Pyrlandii i tak już mi się tu zostało :) Wiem, wiem, wstyd to wielki, ale nigdy nie byłam w Bieszczadach... A słyszałam, że są piękne. Dlatego mnie tu przygnało - może w końcu się skuszę? Pozdrawiam wszystkich.
Witamy na forum.Kilka Pyr tu znajdziesz.
Emna witaj na forum. Zapraszam na pyrlandzkie spotkania. I pamiętaj jak raz pojedziesz w bieszczady to złapiesz wirusa na którego nie ma lekarstwa. No i Ci tak zostanie.
Bieszczady... to jedno z tych miejsc, gdzie jedzie się tylko raz... by później tylko tam wracać. Wiem coś o tym. Witaj Emna!
Przyznaję się bez bicia, że rodowitą poznanianką nie jestem:) Pochodzę z pięknego miasta Łodzi. Do Pyrlandii przyjechałam na studia (kiedy to było?!) i tak już mi się zostało:)
Faktycznie, tutejsze więzi są godne pozzadroszczenia. Rodzinne, przyjacielskie, w ogóle - jakiś taki lokalny patriotyzm. W Łodzi to z kolei inna historia:)
siemka witam wszystkich , sorki ale chwile wcześniej odpisałem w jednym temacie, ale zauważyłem że nalezy sie najpierw przywitac więc naprawiam swoj błąd , więc jeszcza raz pieknie wszystkich witam.
witamy witamy :)
Witaj Michaś, rozgość się :)
dzieki zapewne sie rozgoszczę, wczoraj siedziałem do 3 w nocy czytajać forum i co dla mnie ciekawsze tematy. Szczerze mówiąc niektóre lekko dziwne tematy, poruszające kwestie typu, pierwszy wyjazd w bieszczady , gdzie iść, co mogę zobaczyć, co zabrać itp. , chyba młodzi ludzie są teraz jacyś tacy mało przygotowani do życia , pewnie era komputerów tak wpływa. Ale fajnie że jest takie forum gdzie , można się czegoś dowiedzieć od mądrzejszych ludzi , bardziej obeznanych w temacie, mam nadzieje że jak będe miał jakis problem to ktoś mi też pomoże .
Masz trochę racji. Teraz znacznie prościej jest wejść na forum i zadać pytanie, niż samemu poszukać. To już wymaga trochę więcej niż minimum wysiłku.Niedługo
świat będzie się dzielił na ery przed pierwszym komputerem i po.
Witamy! Czuj się tu dobrze!
Witam wszystkich serdecznie :)
i dalej sie idę zagłębiać w fascynującej lekturze w poszukiwaniu natchnienia na wakacyjny wyjazd w gronie szalonych potworków.
pozdrawiam wszystkich
j.acek
Witaj na forum, powodzenia w eksploracjach :)
Witajcie,
Bardzo ciekawe forum.
Szukam ludzi interesujących się tematem : traperów, mountain man, rendezvous i buckskinnerów.
Witam....:)
witam wszystkich obecnych ....:)...
pochodzę z okolic Wadowic -małopolskie...
.... ,nowy nie jestem ale do tej pory nie miałem posta....wiecznie mnie gdzieś nosi...:)
super miejsce dla miłośników Bieszczad i Karpat ogólnie...
....moja wiedza w tym miejscu wzbogaci się .....oj i to bardzo....
hej....wszystkim....:)
Witajcież :)
Witam wszystkich
przeglądam już jakiś czas to forum, dzięki Wam będę mógł lepiej zaplanować wakacje ;)
Witajcie na Forum
Witam wszystkich użytkowników tego forum.
Nazywam się Henryk Mościbrodzki, urodzony 3 maja 1955 roku w Łosicach. Od 1978 mieszkam na Śląsku - aktualnie w Gliwicach. Wojsko odsłużyłem w Żaganiu i w Żarach. Interesuje mnie kooperatyzm, Linux, modelarstwo, radioamatorstwo (krótkofalarstwo) - szczególnie prowadzenie nasłuchów stacji radioamatorskich, turystyka, i jeszcze wiele innych rzeczy. 11 lat byłem aktywnym instruktorem ZHP (od funkcji przybocznego do kwatermistrza hufca). Zajmuje się popularyzacją idei spółdzielczej, tej autentycznej a nie z nazwy. Jestem sygnatariuszem Porozumienia Osób Wspierających Niezależną i Autentyczną Spółdzielczość, które jest ruchem społecznym działającym na rzecz rozwoju autentycznej spółdzielczości. Udzielam się na wielu forach dyskusyjnych, które uważam za dobrą platformę do wymiany poglądów. Od jakiegoś czasu jestem aktywny na Wikipedii. Żonaty od 1989 roku. Członek-założyciel Pro Loquela Silesiana - Towarzystwa Kultywowania i Promowania Ślaskiej Mowy, miłośnik kultury wilamowskiej i języka wilamowskiego.
Tak przy okazji, szukam - chętnych - osób, które chciałby działać na rzecz odrodzenia autentycznej spółdzielczości w Polsce.
cóż to jest ta autentyczna spółdzielczość? Ale może o tym to w innym wątku... Witaj na Forum
Chyba jeszcze nikt się tu tak skrupulatnie nie przedstawił… Witaj!
Witaj ..witaj , nie złe "wejście " ;) zaprezentowałeś, tylko wiedz ,że za bardzo tu nie znajdziesz "spółdzielni" (???)
ps. a tak nawiasem, na ilu forach działasz i się prezentujesz ?, to tak przy okazji się pytam.
Witaj na forumie !
Z przyjemnością witamy osoby otwarte do jakich bez wątpienia należysz.
Łosice???? to tak blisko mojego miejsca:)
Witaj w gronie ludzi "zarażonych" ale z całą pewnością nie spółdzielnią.
Ja też jestem żonaty od 89.
Witaj bracie:razz:
Ja tez...:) Witaj!
na banhofie pizło dwie
patrz tam jako
witam serdecznie:)
Się nie przywitałam... To tak z kilkumiesięcznym poślizgiem - ...bry wieczór ;)
Witam.
Tak jak wiele osób piszących przede mną, na forum zaglądam od lat. Przez ten czas niejednokrotnie bliski byłem zarejestrowania się, ale jakoś tak wyszło, że dopiero teraz. Może dlatego, że w Bieszczady zwykle jeżdżę sam, poza wioskami, szlaków i ludzi unikając. Tak widzę te "moje biesy", tak też widziałem forum. Ale, że z wiekiem człowiek się zmienia....:-) Tak na prawdę, to poczytałem trochę Waszych postów społecznościowych (czego dotąd nie robiłem- o Waszych spotkaniach, KIMBach, poezji itp.) i ta atmosfera forum bardzo mnie ujęła. Bo czyż nie fantastycznie jest poznać sympatycznych ludzi- w dodatku podzielających nasze pasje... Chyba rzeczywiście się starzeje;-))
Jeszcze raz serdecznie witam.