Kochani!!! To kto się wybiera na Nohavicę (16 kwietnia), bo ja się wybieram (nawet nie wiem jak do tego doszło :P)
Wersja do druku
Kochani!!! To kto się wybiera na Nohavicę (16 kwietnia), bo ja się wybieram (nawet nie wiem jak do tego doszło :P)
My się wybieramy na Nohavice, ale jeszcze nie mamy biletów. Więc niewiadomo jak to będzie.
We wtorek miało być nasze spotkanie, ale zapomniałem, że to zaraz po świętach, a poza tym jest wtedy recital Artura Andrusa. Polecam, wiem co mówię, bo byłem. Chyba żeby spotkać się wcześniej, a na 19 na koncert.
Ale czemu 19-tego? to gdzie Wy idziecie na ten koncert, bo w Toruniu jest 16-tego!!!
Na 19, godzinę, jest Andrus, zresztą w środę nie we wtorek, źle policzyłem.
A właściwie [Piskalówka] Spotkania bieszczadzkie
Wczorajszy wieczór, godz. 22, już miałem wyłączyć komputer, położyć się do łóżka i zasnąć z książką w ręku, aż tu nagle: dryń, dryń!!! Jesteście w domu? Będę za pół godziny z niespodzianką.
To dzwoniła darkangel ,a za chwilę przyjechała z ...Klopsikiem!
Klopsika los rzucił tuż pod Bydgoszcz, a w zasadzie jakieś 200 km. od Bydgoszczy. Wczoraj przez Piskalówkę wracał na święta do domu.
Było baaardzo miło.
Dzięki za spontaniczne odwiedziny.
to tak dla kujawskich bieszczadników (i nie tylko)
Ponieważ WUCE w najbliższy wtorek nie pasuje przełóżmy spotkanie na następny wtorek 13 kwietnia.
Ale za to może byśmy przeszli się w sobotę na wycieczkę wcześniej planowaną? Bierzgłowo- Zamek Bierzgłowski- Barbarka- Toruń?
No i jak tam, ludkowie, w sobotę? Idziema iść?Pogoda ma być dobra.
Ja nie mogę w sobotę 10 kwietnia. Mam zjazd na studiach. Mogę w następną sobotę.
Mogę też w tą niedzielę 11 kwietnia ale nie wiem czy pasuje wam taka obcja.
Nam niedziela pasuje. Autobus jest o tej samej godzinie- 7.30. O 8.20 jest msza w Bierzgłowie, jeśli ktoś miał by ochotę.
A co z resztą?
Obudźcie się już ze snu zimowego!!!
Zaległa krępująca cisza.
Chyba Piskal wystraszyłeś wszystkie nasze Diablątka wizją porannej Mszy Świętej:-D
Mnie tam nie wystraszył...Ja to bym i poszła,ale mam sprawy osobiste które mi nie pozwalają teraz:(
Jutro wtorek! Co zatem?
WUKA ja myślę,że w zaistniałej sytuacji,trzeba przełożyć spotkanie...
Przecież nasze spotkanie nie ma być rozrywkowe.Dawno się nie widzieliśmy i jest sporo spraw do omówienia,ale jeśli...!
Dajmy sobie spokój w tym tygodniu ze spotkaniem. Nasze spotkania zawsze przybierają charakter rozrywkowy, wręcz frywolny. Uszanujmy majestat żałoby.
Pomyślmy raczej nad wędrówką w sobotę, a spotkamy się w przyszły wtorek.
PS. Jest u nas w Toruniu bardzo ładna ekspozycja poświęcona tragediom katyńskim.
Dziękuję Piskal za te zdjęcia. Mimo, że jestem codziennie stąd rzut beretem, to nie wiedziałam o tej wystawie. Jutro na pewno tam zajdę. Pozdrawiam
To i ja parę dodam,dziś zrobionych...
Załącznik 17728Załącznik 17729Załącznik 17730Załącznik 17731Załącznik 17732Załącznik 17733Załącznik 17734Załącznik 17735Załącznik 17736Załącznik 17737
Zastanawiałem się w jakim wątku umieścić informację o II Toruńskim Festiwalu Filmów Górskich. Niech będzie, że tutaj. Może ktoś będzie przejeżdżał.
http://www.climb.pl/ii-torunski-fest...80%9D-program/
Przejrzałam sobie program festiwalu i trzeba przyznać, że warto super film braci bliźniaków Intymnie w Rodellar – Amore de Hermano mialam okazje go ostatnio zobaczyć, ale jest też wiele innych ciekawych propozycji, jak macie okazje to naprawdę przejdźcie się tam.
Aż żałuję, że mam wtedy zjazd na studiach:(
Dawnośmy się nie, czas już więc.
No to do zobaczenia jutro, 20 kwietnia, o 18 w Zezie!
Obecność obowiązkowa, albo raport karny! Żeby nie było, że nie macie wyboru:grin:
No tak, a mnie niestety nie będzie. Mam ostatni, mam nadzieję, w swoim życiu egzamin (na studiach) :cry: i muszę się zacząć przygotowywać. Pozdrowienia dla wszystkich.
Jutro wtorek i...?
Spotkanie przypada za tydzień, ale jeśli taka będzie wola większości, to ja nie mam nic na przeciwko. Wręcz przeciwnie.Kto jest za jutrem?
Może, ze zbliżającym się wyjazdem, jednak jutro?
Ale za tydzień też być może!
Zrobimy za tydzień. Pisałem do ludzi i już wiem, że na pewno nie będzie chłopaków z zespołu. I Kaśce nie pasuje.
Spotkanie więc odbędzie się 4 maja.
Słuchajcie...nie będę pisać do każdego na priv,zresztą zrobił to już Piskal, wieźcie mi napiszcie na prive kto chce koszulkę i jaki rozmiar. w sumie została WUKA,ARmia, i Wojtek,bo reszta to już wiem.Proszę żeby to było jak najszybciej,bo czas ponagla.POZDRAWIAM:)
W imieniu Piskala powiadamiam o jutrzejszym spotkaniu ( 4 maja) w "Zezowatym Szczęściu" godz. 18.
przybędę dziś :-)
Czolem Wiesiu.
Jeszcze raz całej Ekipie serdeczne podziękowania za anielską niespodziankę !!!!
Dzisiaj na onecie jest galeria pokazująca Bieszczady podczas wiosny... pięknie.
http://foto.onet.pl/an00j,8c10gzggs6...v,u.html#ngh1v
co tam robaczki wogóle słychać?;]
Witam,
Szanowni moi ja dziekuję serdecznie za koszulkę którą dostałam na uodziny, logo naprawde super , wielka buźka :*:*
słuchajcie 28 maja odbedzie sie duzy koncert szantowy w toruniu (i ja mam nadzieje ze wypali i będą kolejne edycje" pt. Toruń. Dawne miasto portowe"... plakaty niebawem zobaczycie na miescie. ja organizatorom swiadczyłam podpowiedziami merytorycznymi co do wyboru muzyki, bilety m.in także u mnie mozna dostać. jesli bedziecie zainteresowani, posze o sygnał, podam linka gdzie bezie można dowiedzieć sie wiecej
pozdrawiam bardzo serdecznie....
Gdybyście mieli chęć i możliwość się spotkać w trybie pilnym, to jutro (czwartek) macie u siebie koncert Jaromira Nohavicy. Wiem, że cześć z Was lubi jego twórczość.
Ależ naturalnie, że idziemy!!!!
Już jutro spotkanie toruńsko- bieszczadzkie, poświęcone zapewne naszemu pobytowi w ukochanych stronach.
Aniu, mogłabyś przynieść laptopa?
Zezowate Szczęście, godz. 18., ul. Ducha Św.5, Toruń
Zapraszamy!!!
Czekam z niecierpliwością. Już się za wami stęskniłem:lol:
Tak, wezmę go to sobie pooglądamy coście tam napstrykali :-P. Mam nadzieję, że się szybko wyrobimy bo będę około 20:00 musiała się zwijać. Pozdrawiam