-
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotr
Jako wyraźna liderka plebsu, przyjmij zatem już dziś "mój" egzemplarz owej książki (Reconie - jakbym zapomniał, to dopilnuj tego, w końcu Ty wręczasz a ja z podobnych powodów jak inni rezygnuję z owej książeczki).
Jednocześnie oświadczam, że nawet nie wiedziałem o owej łapówce. Jako człowiek honoru tak tanio swojego głosu nie sprzedaję, zatem był on czysto ideowy ;) ;) ;)
Źle mnie zrozumiałeś albo zrozumieć celowo nie chciałeś, nie liczę na łapówki, a za książeczkę podziekuje , bowiem posiadam i tą i wiele innych. Cały czas chodzi mi o formę Piotrze.
A poza tym wątpliwe jest moje uczestnictwo na KIMBie.
-
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Witaj Kazik
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
A cóz to za chandra Cię ogarnęła ? Znów jakieś kłopoty z Pipą ?
Czy może browaru było za dużo ?:smile:
A tak poważnie, Misiek, co się dzieje ? Wyjaśnij (publicznie lub przez priv.).
:-)
Odzywam się jeszcze raz - boć Tyś Prezes. Publicznie?
Jestem zmęczony - i przegrany.
Z tego forum miałem przyjemność osobiście poznać tylko Ciebie i Piotra.
Szkoda.
P.s.
Pipa wybrała Szkocję - szkoda.
Pa
-
Michał, to masz szansę jak przyjedzisz do UG.
-
No dobra niech stracę: podzielę się nawet i z Tobą moim winem od Hero!
ale już z nikim więcej!!!
-
Proponuję zamknąć dyskusje na tym wątku. Dla chcących dalej walczyć słowem złośliwym-proponuję nowy temat-Pyskówki
-
No, nareszcie przy komputerze, chociaż wyniki znam już od wczorajszego wieczora dzięki łączu z samym Prezydentem. Jako osoba zgłaszająca Sękowiec chciałbym w tym miejscu podziękować osobom głosującym na niego , jak również pogratulować zwycięzcom. Oraz zapewnić, że mnie Ustrzyki baardzo odpowiadają. A w Sękowcu i tak będę.
Planuję przyjechać 11 maja do Leska i stamtąd per pedes dojść do ZpC, a w następnym tygodniu posiedzieć w Sękowcu i stamtąd połazikować. Jeśli ktoś miałby ochotę się dołączyć w pierwszym albo drugim tygodniu, to zapraszam.
-
Miło, że już jest spokojność.
Załatwiam już "nagrody" dla zwycięzców prawidłowych trafień miejsca obrad VIII KIMB-u. Wobec informacji Piotra, Hero i Irka o posiadaniu takich nagród, postaram się o inne... myślę, że zamienniki ale "specjalnie wybrane" ich zadowolą.
-
Jaka szkoda, że albumu nie dostaną także osoby, które kibicowały Ustrzykom ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
majka777
Jaka szkoda, że albumu nie dostaną także osoby, które kibicowały Ustrzykom ;)
Szkoda...,
że wolały kibicować
niż głosować ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Miło, że już jest spokojność.
Załatwiam już "nagrody" dla zwycięzców prawidłowych trafień miejsca obrad VIII KIMB-u. Wobec informacji Piotra, Hero i Irka o posiadaniu takich nagród, postaram się o inne... myślę, że zamienniki ale "specjalnie wybrane" ich zadowolą.
Informuję: mam już praktycznie sprawę dopiętą więc i mój temat "nagród" zamykam aż do spotkania na VIII KIMB-ie.
Specjane ukłony i słowo dziękuję dla Lucyny za cenną wskazówkę!
-
Jednak temat lekko odmyknę. ;)
Piotr, Hero i Irek mają już "specjalnie wybrane" zamienniki w postaci wolumenów, oczywiście w słusznym temacie. Myślę, że będą zadowoleni. ;) Niech też się stawią osobiście po nagrody bo muszę widzieć reakcję na jej otrzymanie.
Nurtuje mnie tylko jeden problem... co mam zrobić z nagrodami gdy laureat się nie zjawi na KIMB-ie? Ale może nie ma się czym martwić? :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Jednak temat lekko odmyknę. ;)
(...)Nurtuje mnie tylko jeden problem... co mam zrobić z nagrodami gdy laureat się nie zjawi na KIMB-ie? Ale może nie ma się czym martwić? :)
Poprosisz poprzez priv. o adres i wyślesz pocztą, listem poleconym. Niestety wyjdzie to wtedy kilka złotych drożej.
-
Przejdą na rok przyszły?
no chyba, że komuś wypadnie naprawdę ważny powód, żeby nie jechać. Tak jakoś stoi w regulaminie głosowania, więc jeśli komuś się po prostu nie będzie chciało jechać to nie dostanie.
Czemu Recon ma wpadać w koszty?niewielkie, ale jednak
-
Czemu zaraz sie "komuś ma nie chcieć"? Mnie np.chce sie bardzo,ale z różnych (POWAŻNYCH) powodów,nie mogę przewidzieć czy sie uda.Dlatego nie zgłaszam oficjalnie udziału.Jak będzie to tylko możliwe,przyjadę.Jak nie,może kogoś poprosze o porzucenie "trofeów".
-
WUKA a drugie moje zdanie brzmi jak?:mrgreen:
będziesz miała powód ważny-ok, ale nie wymieniając z nicka co najmniej jedna osoba z głosujących się nie pojawi i to bez ważnego powodu :twisted::evil:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
(...)ale nie wymieniając z nicka co najmniej jedna osoba z głosujących się nie pojawi i to bez ważnego powodu :twisted::evil:
A to łotr (lub łotrzyca) !
:-(:-(:-(
Na KIMB-ie sporządzimy listę obecności !!!
-
doszła kolejna właśnie smsa dostałam-mieszkanie malują
i tej osoby mi brakować będzie akurat :-(:sad::-(
chlip chlip chlippppppppppp
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
doszła kolejna właśnie smsa dostałam-mieszkanie malują
i tej osoby mi brakować będzie akurat :-(:sad::-(
chlip chlip chlippppppppppp
A niech im tynk wewnętrzny lub gładź gipsowa odpadnie !!! Niech im farba wyblaknie, spłowieje i zacieków nabierze !!! Niech im na pierwszej imprezie goście rzygną na ścianę !!!
-
Buhahaha
to ostatnie to w sumie wykonalne jak nas Derciak zaprosi na parapetówę
:lol:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Buhahaha
to ostatnie to w sumie wykonalne jak nas Derciak zaprosi na parapetówę
:lol:
To o Derty'ego chodzi ?
To już by była z Jego strony recydywa. W ubiegłym roku też nie widziałem Go na KIMB-ie, pomimo iż wcześniej głosował.
Orsini, mam nadzieję, że się mylisz.
:-o
-
No niestety nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała się mylić :-(
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
No niestety nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała się mylić :-(
Czyżby ... strzała Amora ?
:-)
-
słucham???:shock::shock::shock:
że niby ja w nim?ło matko jedyna...
A to już się po prostu lubić nie można?bez żadnego love story???:lol:
Ciebie też lubię na ten przykład :smile:
-
Dylemat mój jednak pozostał i zapewne at hoc będzie podjęty. Rozważałem 2 alternatywne rozwiązania: pierwsze to faktyczne wysyłanie pocztą a drugie już bardziej racjonalne i wygodne (tezy obronne są) byłoby losowanie wśród tych co przybyli i zgłoszą chęć wzięcia udziału w tym losowaniu. Ale jak powiedziałem decyzja będzie at hoc. A może nie ma czym się przejmować? :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Dylemat mój jednak pozostał i zapewne at hoc będzie podjęty. Rozważałem 2 alternatywne rozwiązania: pierwsze to faktyczne wysyłanie pocztą a drugie już bardziej racjonalne i wygodne (tezy obronne są) byłoby losowanie wśród tych co przybyli i zgłoszą chęć wzięcia udziału w tym losowaniu. Ale jak powiedziałem decyzja będzie at hoc. A może nie ma czym się przejmować? :)
Sam wcześniej podrzuciłem Ci pomysł wysłania osobom nieobecnym ufundowanych przez Ciebie książek pocztą, ale teraz przyznaję się do błędu i z owego pomysłu wycofuję.
Teza: Takiej osobie książka się w ogóle nie należy.
Dowód:
1. Książka należy się osobie, która oddała głos na lokalizację VIII KIMB w UG.
2. Wg naszego regulaminu, głosując jednocześnie deklarowaliśmy, że na KIMB przyjedziemy.
3. Osoba nieobecna po pierwsze - złamała regulamin, po drugie - przyczyniła się do wypaczenia finalnego wyniku głosowania.
4. Niesolidność nie powinna być premiowana.
c.b.d.o.
Może zdarzyć się wyjątek w postaci naprawdę nadzwyczajnego wydarzenia. Ale, jak wiemy, wyjątek tylko potwierdza regułę.
A jeśli nawet ktoś z powodu jakiegoś nadzwyczajnego szczęścia (każdemu życzę) lub nieszczęścia (nikomu nie życzę) nie weźmie udziału w KIMB, to i nie otrzymanie książki też przeboleje.
-
-
Zanim Wasze posty przeczytałem to odebrałem jeden PW i od razu decyzja stała się zgodna z... Waszymi stanowiskami. Książki nieobecnym powysyłam lub dam do przekazania o ile to będzie usprawiedliwiona nieobecność. Pozostałe, jeśli będą, rozlosujemy.:)
-
A ja pierwsza to mówiłam :-P
-
Drogi Reconie
Proponoje uhonorowac tych ktorzy nie brali udzialu w glosowani { z roznych wzgledow np regulamin } a na kongresie sie pojawia. Jestem pewien ze wszyscy oni chcieli glosowac na UG.????
Pozdrawiam
-
No i zostały rozlosowane! Było 7 chętnych na 5 fantów. :( "Sierotka" poproszona z widzów KIMB-owych rozlosowała książki i koniec tematu. Z nieobecnych na KIMB-ie otrzymali nagrody: WUKA (usprawiedliwiona) i Orsini (była tuż przed KIMB-em). Dobrze czasami być dyktatorem. ;) Myślacych inaczej lub mających inne zdanie w tym temacie zapraszam do wzięcia sprawy w swoje ręce przy następnej podobnej zabawie.
Dla mnie zabawa była przednia i już kombinuję następną, chociaż nie obiecuję. ;)
-
Strasznie dziękuję RECONOWI za tą książkę, tak rzadko się dostaje prezenty ot tak!