Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie
Cytat:
Zamieszczone przez
tomas pablo
potwierdzam- w Markach jest.Ikea obok. Jadąc / chyba/ z Mazur, masz niejako po drodze.Okęcie jest z drugiej strony miasta,..
Poczekaj...Marki są przecież obok Okęcia chyba?
Za nim dokładniej, na wylocie na Katowice i Kraków.
Aż se zapodam w gugle, ale to jest ta sama strona miasta, a wręcz odległość przysłowiowego rzutu beretem;-)
edit
sorki, to JANKI;-))
to mi się ten tego tamtego;-)))
To nie wiem gdzie one są, drugiego brzegu Wawy w ogóle nie znam, to chyba zostanę przy Reducie i Ikei w Jankach;-)
Ale dzięki;-))
Dzwonią tylko nie wiadmo w którym kościele...
Jest nowy Decathlon na Okęciu, dokładnie mijasz go jadąc Al.Krakowską z centrum do Ikei w Jankach.
Więc Redutę możesz sobie darować, zawsze to o jeden korek mniej do pokonania.
Hej,
w niedziele przyjeżdżasz?
Tak, na koncert Nohavicy, dlatego się pytałam czy ktoś się z Was wybiera;-)
No a przy okazji chcę wykupić pół Decathlona;-))))
Dzięki wszystkim za informacje;-)))ale... co Wy z tymi korkami?w niedzielę w okolicy południa korki???
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Tak, na koncert Nohavicy, dlatego się pytałam czy ktoś się z Was wybiera;-)
No a przy okazji chcę wykupić pół Decathlona;-))))
Dzięki wszystkim za informacje;-)))ale... co Wy z tymi korkami?w niedzielę w okolicy południa korki???
Jedź ostrożnie u nas biało. Co do korków niedzielnych to są naprawdę duże, szczególnie w okolicach centrów handlowych. Bo przecież nie ma nic ciekawszego w Warszawie jak dobrze spędzona niedziela w CH
Na koncercie nie będę, mam weekend pod znakiem imprez rodzinnych ;)
Wawer Music Festiwal: Czym dla Polski są Bieszczady, tym jest Wawer dla Warszawy
12.12.2010 17:30 ul.Trakt Lubelski 40 a
Cytat:
Koniec roku przywitamy (12.12.2010) z Biesami i Czadami z Bieszczad. Uczestnicy wydarzeń z grudnia 2009 roku do dziś pamiętają ten żar i entuzjazm młodości, który udzielił się również licznie zgromadzonej publiczności. Tym razem w programie „Raz na ludowo” wraz z chórem „Adoramus” pod dyrekcją znanego już w Warszawie Janusza Ostrowskiego przyjedzie Zespół „Sanok” kierowany przez Janusza Podkula, który pokaże jak cenne są Bieszczady dla Polski. Do współpracy zaprosiliśmy firmę Roland, która zademonstruje przedpremierowe modele instrumentów muzycznych mogące trafić pod choinkę do szczęśliwej młodzieży.
Źródło: Materiały promocyjne organizatora
Nastał nowy rok, a z nowym rokiem wypadałoby się spotkać. Co powiecie na najbliższy czwartek lub piątek, w którymś z już przetestowanych miejsc ?
Ja chętnie - i w czwartek, i w piątek - choć w czwartek święto, więc nie wszystkim może pasować. No i nie wszystkie knajpy pewnikiem czynne.
Ja chętnie wezmę udział w spotkaniu. Może o wcześniejszej porze niż zwykle. Czwartek odpowiada mi najbardziej.
Dla mnie lepiej piątek, ale nie wiem na 100% czy dotrę, więc może nie do końca należny się kierować moimi preferencjami dotyczącymi daty ...