Odp: Skąd znam ten widoczek ?
Jedno z moich ulubionych miejsc w Bieszczadach, znaczy się w Bukovskych Vrchach. Widok z łąk Ruskiego, troche poniżej pomnika Armii Czerwonej na północ na Rypi Wierch.
Cytat:
Zamieszczone przez
krzychuprorok
Jedno z moich ulubionych miejsc w Bieszczadach, znaczy się w Bukovskych Vrchach. Widok z łąk Ruskiego, troche poniżej pomnika Armii Czerwonej na północ na Rypi Wierch.
Brawo Krzychu - oczywiście masz rację, zdjęcie zrobione właśnie z tych łąk, którymi można sobie te największe zakola serpentyn skrócić.
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Brawo Krzychu - oczywiście masz rację, zdjęcie zrobione właśnie z tych łąk, którymi można sobie te największe zakola serpentyn skrócić.
Już nie zdążyłem napisać, że to może być tylko, nie na polskiej bieszczadzkiej stronie. Ile to jeszcze uroczych miejsc zostało do przejścia:(. Życia zabraknie aby to co piękne ogarnąć:(.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
zbyszek1509
Już nie zdążyłem napisać, że to może być tylko, nie na polskiej bieszczadzkiej stronie. Ile to jeszcze uroczych miejsc zostało do przejścia:(. Życia zabraknie aby to co piękne ogarnąć:(.
Ale jaka jest radość z odkrywania nowych, ciekawych miejsc! Ja co prawda łażę po Bieszczadach dość krótko, tak "świadomie" to dopiero ze dwadzieścia lat z małym okładem (a pewnie potrzeba by chyba jeszcze ze dwieście, żeby jako tako je poznać) i wciąż znajduję coś nowego choć przyznać muszę, że wcześniej trzeba wiele czasu poświęcić nad mapami tymi współczesnymi jak i przedwojennymi oraz związaną z tematem literaturą, ale to też czysta przyjemność jest :) A przede wszystkim jak najczęściej jeździć w te pagóry i chodzić, chodzić i chodzić - nie ukrywam, że strasznie lubię to chodzenie :)
A teraz proszę się zaangażować i pomóc mi przypomnieć co zarejestrował mój fotoaparat:
Załącznik 33141
Hmm, wydaje mi się, że twój aparat Sir, zerejestrował widok z Połoniny Wetlińskiej w kierunku północnym na Magurę Nasiczańską, Dwernik Kamień, Otryt.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
krzychuprorok
Hmm, wydaje mi się, że twój aparat Sir, zerejestrował widok z Połoniny Wetlińskiej w kierunku północnym na Magurę Nasiczańską, Dwernik Kamień, Otryt.
Pięknie to rozszyfrowałeś, widać nawet schronisko na Otrycie, ale jeśli Magura Nasiczańska to następna jest Holica ;)
A tutaj co się ukazało:
Załącznik 33142
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Pięknie to rozszyfrowałeś, widać nawet schronisko na Otrycie
Widać schronisko i to była duża podpowiedź a ostatnie zdjęcie to coś z pasma granicznego, dokładnie nie zgadnę.
Cytat:
Zamieszczone przez
krzychuprorok
Widać schronisko i to była duża podpowiedź a ostatnie zdjęcie to coś z pasma granicznego, dokładnie nie zgadnę.
Jak się przyjrzysz, to na pewno zgadniesz!
Czy to nie jest widok na Okrąglik i Jasło ze Smereka?
Cytat:
Zamieszczone przez
zbyszek1509
Czy to nie jest widok na Okrąglik i Jasło ze Smereka?
Nie, to nie ten widok. Dość charakterystyczne są te dwie polany po lewej stronie.