6 załącznik(ów)
Odp: A moze jakies aktualne fotki?
Przesyłam kilka z 624 zdjęć... jak do tej pory. Jeszcze 2 dni mi zostały, więc trochę jeszcze dojdzie. Obiecuję, że podam link trochę później, bo mobilny internet w Bieszczadach to jednak kawał czasu pochłania. Jako info do zdjęć: z1- Krywe u Majsterków, z2 - Tworylne z punktu widokowego po drugiej stronie Sanu, z3- wypał koło Maniowej, z4- Brzegi Dolne, z5- Jeziorko Bobrowe, z6- świt w Zatwarnicy
Czy to Ty jesteś tym muzykiem blusowym o którym huczy w Bieszczadach?
ojej jak fajnie;-))
Lucyna jak huczy i bluesowy to ja chyba wiem kto;-))
a najbardziej huczy w Cisnej?;-)))
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
ojej jak fajnie;-))
Lucyna jak huczy i bluesowy to ja chyba wiem kto;-))
a najbardziej huczy w Cisnej?;-)))
Eeee, no tak.
Krysiu przyznawaj się. I to szybko! Co zmalowałaś?:mrgreen:
buhahaha, mnie tam nie było;-)))od KIMBu;-))
to nie ja:mrgreen:
6 załącznik(ów)
Nie jestem tym blusmenem, a szkoda, bo jak widzę panienki lecą na "świadczącego blusa" a i w dodatku huczy i to zwłaszcza w Cisnej ;). Na poważnie to dziś przybyło mi około 50 zdjęć i znowu kilka z nich podsyłam. W tym miejscu od razu wielkie dzięki Marcinowi Scelinie za propagowanie Chocenia (nie tak łatwo mi je było odnaleźć od strony wsi Cisowiec) i przy okazji Cisowca (perzepięknie położona wioska). Odszukałem też wodospad na potoku Czartów Młyn - kurcze, też ładny. Po drodze zaliczyłem mały wodospadzik na Berdystym gdzie uraczył mnie ... ale tu już nie wspomnę co, odeślę na temacik "flora i fauna w Bieszczadach", warto tam zajrzeć bo jestem nadal pod wrażeniem, bo... robiłem zdjęcia z zapartym tchem. Dam też 1 zdjęcie jako zagadkę, jako szukający sam odpowiedzi, bo co to za twór na kołach zobaczyłem? Legenda: zb1 - wodospad na potoku Czartów Młyn, zb2- Wodospad na potoku Berdystym, zb3, zb4 widok z nad wsi Cisowiec, zb5, zb6- Choceń.
aaaaa zapomniałem dodać... uwielbiam blusa słuchać i tańczyć ;)
ja tam nie wiem jakie panienki lecą na bluesmenów wiedząc jacy oni są;-))
no ale załóżmy, że się trafiają jakieś naiwne. Najwidoczniej się trafiają skoro całę Bieszczady aż huczą;-)))nie mnie to oceniać, natomiast fotek Ci zazdroszczę!!!też chcę tam być!!!
6 załącznik(ów)
Dziś miałem przejść Górzanka - Bereźnica Wyżna - Żernica - Zahoczewie ale wobec totalnego braku możliwości trafienia na drogę Bereźnica Wyżna - Żernica musiałem odpuścić i zostawić sobie Żernicę na następny pobyt w Bieszczadach. Wylądowałem w Bereżce zachaczając o Wolę Matiaszową. Zawsze Bieszczady nie pozwolą mi w 100% zobaczyć to co chciałem. Oczywiście kilka zdjęć podsyłam. 1- Górzanka, 2- widok na Bereźnicę Wyżną, 3- Chyża w Bereźnicy Wyżnej, 4- Bereźnica Wyżna, 5- Bereźnica Wyżna, 6- Wola Matiaszowa.
Widać po kałużach wody, że pogoda Cię nie rozpieszczała ;). Ładne fotki.