Re: Bieg Klubu OTK Rzeźnik
Cytat:
Zamieszczone przez Ziut
Pomysł polega na udowodnieniu czy można w ciągu doby przebyć cały czerwony szlak.
Karkołomny pomysl, ale czego to ludzie nie wymyślą :) Odcinek taki mozna przebyć w ciągu jednego dnia. Taki sam dystans - 70km - pokonało w zeszłym roku 6 osob w czasie 12h. W dużej części rowniez czerwonym szlakiem,tylko start był ze Smereka (czyli po terenie teoretycznie trudniejszym). Jeśli pobiegniecie z Komańczy, to chyba rzeczywiście będziecie pierwsi którzy tego dokonali.
Bieg Rzeźnika- film dokumentalny
Powstał pomysł zrobienia filmu dokumentalnego o Biegu Rzeźnika. Jest to na razie wstępny pomysł, nawet niekonsultowany jeszcze z organizatorami, na to chciałbym poświęcić wiosenny przyjazd w Bieszczady.
Teraz chciałbym poprosić was o opinie o biegu, refleksje, wspomnienia, może ktoś z was brał w tym udział, i w ogóle o wszelkie opinie, które mogą pomóc w realizacji filmu. Również materiały.Nie ukrywam, że liczę na ożywioną dyskusje.
Film ma realizować firma Akabar z Torunia (http://www.akabar.pl/), ja mam być kimś w rodzaju konsultanta ds. bieszczadzkich i współautorem scenariusza, tym bardziej mi zależy na waszej pomocy.
Odp: Bieg Rzeźnika- film dokumentalny
Odp: Bieg Rzeźnika- film dokumentalny
Mamy z Andrzejem627 trochę materiału filmowego z drugiego biegu.Andrzej umieścił nawet parę filmików.