Stowarzyszenie Miłośników Bieszczadzkiego Parku Narodowego
W związku z tym że Stały Bywalec się nie odzywa pozwoliłem sobie wrzucić na forum nowy temat o stowarzyszeniu przyjacioł czy też milośnikow BPN. Zaznaczam że jest to pomysł Stałego Bywalca. Co myslicie o tym pomysle i ile osób by ten temat zainteresował. Trzeba sprawdzić czy coś takiego czasem juz istnieje, no i jakieś pomysly.
towarzystwo milośnikow BdPN
Ja myślę że po to jest temat że trzeba go przedyskutować a widzę że co niektórzy jak np. Piotr jak zwykle czepia się słówek , madrzy się zamiast zaproponować coś ciekawego, krytykować innych to kazdy potrafi a wymyslic coś to juz trudniej, według mnie i myslę że zbyszekj się zgodzi celem towarzystwa to przedewszystkim ochrona przyrody BdPN. Jak kazde stowarzyszenie musi ono miec statut a oprocz tego trzeba je zarejestrować w sądzie. Myslę że powinna powstać grupa inicjatywna ktora przygotuje i posprawdza parę rzeczy potrzebnych do zalożenia stowarzyszenia. Sama idea jest dobra. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Co do skrutów to chyba jesteśmy na forum bieszczadzkim a nie bialowieskim cz babiogórskim i dyskutuje sie o bieszczadach więc wszyscy wiedzą że chodzi o Bieszczadzki Park Narodowy a nie o inny,
pozdrowienia
Re: towarzystwo milośnikow BdPN
Cytat:
Zamieszczone przez Żebro
madrzy się zamiast zaproponować coś ciekawego, krytykować innych to kazdy potrafi a wymyslic coś to juz trudniej
Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Poćwicz - to nie jest trudne.
towarzystwo miłosnikow BdPN
I znów zamiast zaproponować coś ciekawego wyrywasz slowa z kontekstu, to nie jest dyskusja ten powiedział czy napisał to jest dyskusja na temat stowarzyszenia jezeli do Ciebie to nie dociera to po prostu pomin ten post, a napisz jak bedziesz miał jakaś ciekawą propozycję np. logo czy propozycje do statutu.
pozdrawiam
Re: towarzystwo miłosnikow BdPN
Cytat:
Zamieszczone przez Żebro
I znów zamiast zaproponować coś ciekawego
Nie wyrywam - to Ty sie mnie czepiłeś. Piszesz ze sie mądrze, bo zapytałem jak to powinno wygladać? Nie mam nic do zaproponowania - chcialem wiedzieć jaki jest cel i jaki byłby statut. Mogę chcieć wiedzieć? Skoro to jest dyskusja na temat stowarzyszenia to wytłumacz mi na czym ono ma polegać - proste? A skoro nie chcesz tego zrobić, to się łaskawie odczep ode mnie personalnie i zajmij sie tematem przewodnim, jednocześnie nie mówiąc mi co mam zrobić.
Cytat:
Zamieszczone przez Żebro
to nie jest dyskusja ten powiedział czy napisał to jest dyskusja na temat stowarzyszenia
Cytat:
Zamieszczone przez Żebro
Ja myślę że po to jest temat że trzeba go przedyskutować a widzę że co niektórzy jak np. Piotr jak zwykle czepia się słówek , madrzy się zamiast zaproponować coś ciekawego, krytykować innych to kazdy potrafi a wymyslic coś to juz trudniej