-
2 załącznik(ów)
Wielkanoc...
Wszystkim uczestnikom forum: wędrowcom po górskich szlakach lub tylko w necie, miłośnikom Bieszczadów i innych gór, przewodnikom, goprowcom, przyrodnikom BdPN, leśnikom, drwalom, węglarzom, mieszkańcom tej przecudnej krainy, nauczycielom bieszczadzkich szkół i ich przełożonym, Straży Granicznej, Parkowej, policjantom i złodziejom bieszczadzkim, braciom obrządku grekokatolickiego i prawosławnym, starostom, wójtom, sołtysom, członkom rad, gospodarzom, którzy nas przyjmują pod swój dach, tym religijnym i tym mniej a nawet anty, adminowi i moderatorom oraz wszystkim ludziom gór, wyżyn, nizin i morza
-
Dwa kurczaki w koszyku siedzą
i rzeżuchę sobie jedzą,
baran w szopie maryche pali
pewnie zaraz się przewali,
ksiądz za stołem już się buja
Wesołego Alleluja!!!!!!
zyczy KaHa
-
Przyłączam się do życzeń - całej beszczadzkiej i nie tylko bieszczadzkiej braci wszystkiego najlepszego na Święta Wielkanocne !
-
To ja Wam życzę mokrego jajka i smacznego dyngusa :)
-
przesyłam Wam Wszystkim Najlepsze Życzenia Świąteczne z odrobiną dzisiejszego powiewu z Tarnicy
ps takiej zimy jak dziś była na Tarnicy to w najgorsze dni lutego nie było --ale i tak było wspaniale
-
I ja życze wszystkim spokojnych i rodzinnych Świąt.
-
Wszystkim Turystom, nie tylko tym z górskich szlaków, ale i tym z kajaków i rowerów, życzę Spokojnych Świąt spędzonych w gronie rodziny na planowaniu następnych wypraw, oraz bogatego Zajączka, by wyprawy te stały się bardziej realne.
Pozdrawiam
zillo
-
Hej :)
Wszystkim życzę dużo pogody i radości w te święta oraz przez cały rok. I oczywiście wspaniałych, niezapomnianych wypraw. I solidnego lania w Poniedziałek :)
-
Przyłączam się do życzeń.
Pozdrawiam
-
Wiosny dla wszystkich życzę wszystkim
Długi