Mój pierwszy pobyt w Bieszczadach.
Dwa dni temu wróciłem z Bieszczad. Pojechałem tam ze znajomymi, by wędrować po górach. No i tak wyszło, że się w Bieszczach zakochałem. Klimat, przyroda i dzikość tych terenów jest wspaniała. Przeszliśmy Połoniny C. i W., Halicz, D. i M. Rawke, Tarnice, Rozsypaniec i wiele innych. Nocowaliśmy w schroniskach. Chcieliśmy jeszcze przejść szlak przygraniczny, ale odciski na nogach nam na to nie pozwoliły. (na pewno przyszłym razem go odwiedzimy) Po 6 dniach wędrówki, zmęczeni ale szczęśliwi zawitaliśmy w Wołkowyji nad wodą. A nastepnego dnia przenieśliśmy sie nad Soline - nie polecam, pełno ludzi, jeśli szukacie spokoju i chwili samotnosci to Solina nie jest dobrym miejscem. Ale generalnie musze przyznać, że z utęsknieniem czekam na kolejny wyjazd w Bieszczady. Może jeszcze we wrześniu mi się uda. Jak zobaczycie na szlaku człowieka z bandamą Metallici, wielkim plecakiem i krzywymi nogami, to jestem to JA !! Pozdrawiam wszystkich :) Swój pierwszy post zakończę okrzykiem: Viva La Bieszczady!!
Odp: Mój pierwszy pobyt w Bieszczadach.
:D
No i masz :shock: Następny chory :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez Quentin
No i tak wyszło, że się w Bieszczach zakochałem.
No to witamy w klubie :razz:
No to już po Tobie...na tą chorobę nie ma lekarstwa:razz:
No wpadlem po uszy:) A wy już doświadczeni Bieszczadołazy jesteście? :) BTW - Baza Ludzi z Mgły to total wypas pijalnia!
mniejmy nadzieje, że nikt nie wpadnie w przyszłości na pomysł żeby uleczyć całą tą bieszdżumę :) cholera pomyślcie tylko, że na wetlińskiej, lub wierchy szerokim postawiliby wyciąg narciarski. Raaaaanyy bosskieeee :-o
jeju.... tak sobie to własnei wyobraziłam, te wyciągi..... Tfu, tfu.... nigdy wiecej takich mysli..... Juz wystarczajacy oskalpowanych gór mamy, widzieliscie Jaworzyne Krynicka latem??? Boze zachowaj nam Bieszczady :))
Witam na forum i do zobaczenia niekoniecznie na szlaku.
przy browarze też jest dobrze :)
Witaj teraz to już tylko wracać będziesz.