Dlaczego wiekszość szanownych 'Bieszczadników ukrywa swe wizerunki na forum?
Może Bieszczadnicy skrobną kilka choć słówekkk? :-P Nawiasem; jak piszę w okienku : Bieszczadnicy, to mam podkreślone na czerwono to słówko :smile:
Odp: Dlaczego wiekszość szanownych 'Bieszczadników ukrywa swe wizerunki na forum?
Odp: Dlaczego wiekszość szanownych 'Bieszczadników ukrywa swe wizerunki na forum?
Ja mam fotke ale dopiero jak sie wejdzie w profil. Nie umiem jej po prostu wsadzić na miejsce
Ja j.w.!Choć zdjęć sporo na stronie(ale nie mam ...z psem)
Pozdrawiam.WUKA
www.kwinto.com/wuka.htm
Ja mam tylko zdjęcia tradycyjne i nawet gdybym chciał nie potrafię ich tu zamieścić. Jak zakupię aparat cyfrowy to wtedy zamieszczę swój wizerunek.
Jedni mają ochotę umieszczać swój wizerunek, a inni nie. Obowiązku zdaje się nie ma, to wolne forum ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
MF
Jedni mają ochotę umieszczać swój wizerunek, a inni nie. Obowiązku zdaje się nie ma, to wolne forum ;)
MF na Prezydenta :)
Mam to samo zdanie :)
Pozdrawiam
Tajemnica to rzecz święta,
tak!MF na prezydenta!
Pozdrawiam!WUKA bez tajemnic!
Cytat:
Zamieszczone przez
MF
Tak, oczywiście, jednak może miło niekiedy spojrzeć na zdjątko osoby zamieszczającej swe kwestie na forum. Tajemnica? Proponuję:mrgreen: kwef na ulice i inne publiczne miejsca.
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Może z kotkiem jakimś, albo chociaż mężuniem ? :-P