Odp: KIMB 2007 - III tura
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Więc tak...ustalone już jest z Panem Leszkiem Skórką, że nie ma problemu, co do terminu i zarezerwowania Matragony. Pan Leszek dysponuje 20 łóżkami, ale można rozbijać namioty, jak zwykle i...nieco się ścieśnić na leżach, jeśli to Wam odpowiada. Ponadto działa Mariot:D
(...)
Bardzo ważne będzie, aby jednak rezerwacje wykonać gdzieś w kwietniu, bo zapewne trzeba będzie szukać po całych UG miejsc.
Proszę Was o przysyłanie zgłoszeń do Toastu, ale zarazem proszę podać, czy macie jakieś oczekiwania co do noclegu, gdzie chcecie, jak chcecie itd. Dane przekażę do Jacka i pomoże nam się jakoś upchnąć na ten czas:D
Co to jest Mariot?
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Irek, czy Ty albo Derty albo Jagna, albo we trójkę, albo jeszcze ktoś inny, może zająć się koordynacją?
Derty już coś zaproponował, a nawet ustalił z właścicielem Zajazdu. Został więc automatycznie członkiem grupy koordynatorów, do których będzie się można zwracać z własnymi pomysłami i propozycjami.
Irek, jaka jest konkretna propozycja w sprawie barana? Ile to będzie kosztować?
Wygląda na to, że sam ze sobą dyskutuję, ale postarałem się zebrać do kupy wszystkie konkretne propozycje.
Super Andrzej, super. Widzę,że można na CIEBIE liczyć i z pewnością, mimo iż na odległość przyczynisz się do świetnej organizacji!
1. Na ile czas mi pozwoli, to będę mogła prowadzić rozmowy organizacyjne drogą sieciową z właścicielami Zajazdu
2. Mariot to taki hotel w Warszawie z oddziałem w UG (na tyłach Zajazdu)
3. Obecnie przebywa w Zajeździe Hero - mają obradować z panem Leszkiem i Jackiem wieczorami - również na temat KIMBu
4. Jeśli już decyzja będzie podjęta na 100% to bedzie można rezerwować termin, zamawiać barany itp.
5. Derty zaproponował podchody - mnie się to bardzo podoba i chętnie bym pobiegała trochę po lesie, ale zobaczymy jaka grupa będzie w stanie choć na chwilę się od kufelka i kieliszka oderwać, żeby połazić po okolicy.
6. Termin zarezerwowałam już w pracy, więc jeżeli nic mi się na głowę nie zwali, to będę :-P
Witam wszystkich KIMB'owiczów. Mam taką mała propopzycje: może oprócz podchodów zrobić gre w na zasadzie poszukiwania jakiegoś przedmiotu(bez użycia gps). grupki wychodza co jakiś czas i ta która zrobi to najszybiej wygrywa flaszke lub jakiś inny wysoko procentowy napój.
Cytat:
Zamieszczone przez
yasiolek
Witam wszystkich KIMB'owiczów. Mam taką mała propopzycje: może oprócz podchodów zrobić gre w na zasadzie poszukiwania jakiegoś przedmiotu(bez użycia gps). grupki wychodza co jakiś czas i ta która zrobi to najszybiej wygrywa flaszke lub jakiś inny wysoko procentowy napój.
Mam plana w sprawie czegoś na kształt geocache. Albo alternatywna wycieczka nie po szlakach, a zupełnie na azymut:)
Sprawa do dogrania, mam już kilka szkiców trasy z UG.
Derty
Cytat:
Zamieszczone przez
Jagna
3. Obecnie przebywa w Zajeździe Hero - mają obradować z panem Leszkiem i Jackiem wieczorami - również na temat KIMBu
4
Milczenie Hero pozwala przypuszczać, że owocnie obradują:P Ciekawe, co się z tego urodzi?:D
Pzdr,
D.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Wygląda na to, że sam ze sobą dyskutuję, ale postarałem się zebrać do kupy wszystkie konkretne propozycje.
Sorki...nie mogę na bierząco odpisywać:) Postaram się poprawić. W sprawie barana wystartujemy na krótko przed imprezą - wtedy będzie znana liczba uczestników na 90%.
D.
Hero obraduje, ale i się odzywa. Bialutko ma, więc korzysta i uczy się używania rakiet. Ale o tym csiiiiiii...., bo jeszcze go o terroryzm posądzą.