Samotna Piesza Wyprawa Dookoła Polski 2007
W przyszłym tygodniu rozpoczynam samotną pieszą wyprawę dookoła Polski. Start w Ustrzykach Dolnych, później trochę na południe i dalej na zachód przez Bieszczady, Beskid Niski, Sądecki, Pieniny, Tatry, Beskidy, Sudety, granicą zachodnią, Pobrzeże Bałtyku, Puszczę Romincką i "w dół" granicą wschodnią. Myślę, że w dobrych, sprzyjających warunkach zajmie mi to ok. 200-220 dni. Relację z poszczególnych odcinków trasy będzie można (mam nadzieję, że na trasie będę miał gdzieś dostęp do netu) przeczytać na stronie wyprawy www.dookolapolski.2net.pl i www.odkryjbieszczady.pl.
Myśle, że będziecie trzymać kciuki za jej powodzenie i podtrzymywać mnie na duchu, bo wiem, że będą chwile zwątpienia i zniechęcenia (nie dam się :-) ). Miło mi będzie spotkać się z Wami chociażby "mailowo" - kontakt: wojtek.r@2net.pl.
Odp: Samotna Piesza Wyprawa Dookoła Polski 2007
Wojtku, oczywiście, że będę trzymać kciuki... a relacji jestem ciekawa już.... (ot babska niecierpliwość:razz:). Mam nadzieję, że się spotkamy, choćby wtedy, jak już dotrzesz w okolice Przemyśla.:-)
Ja obiecuję dopingować Ci na trasie przez Lubelszczyzne, jednocześnie zapraszam na Polesie i na bagna.... :-P zapewniam odosobnienie /jeśli nie liczyć parę trylionów komarów... /.....
pozdrav, trzymamy kciuki
kobita
Już dziękuję....:smile: Podajcie, proszę, adresy "spotkaniowe" np. na prive:smile: Będę wdzięczny:!:
powodzenia!!!! a doszly do ciebie wojtku moje maile???
Chylę czoło. Trzymam kciuki. Kiedy będziesz w Ustrzykach?
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekR
i "w dół" granicą wschodnią.
.
Wojtku, kiedy planujesz być w okolicach Nadbużańskiego Podlasia? Interesują mnie rejony od Białowieży do Bugu. To moje strony rodzinne. Życzę dotarcia do celu.
No,no jestem pełen podziwu,oczywiscie trzymam kciuki
Wojtku, powodzenia ! Mam nadzieję, że będę mógł pomóc na „odcinku zachodnim” :grin:
Wojtku w Beskidach będe z Tobą-mam nadzieję że nie tylko myślami. Służę wszelką pomocą (rejon Babiej Góry,B.Makowski,Mały,Żywiecki-znam je od podszewki). GRATULUJE CI ODWAGI i...cholernie zazdroszczę...