Lokal kontaktowy (gastronomiczny) w tym sezonie
Tegoroczny sezon urlopowy właściwie już się rozpoczął. Nasze Forum "spotężniało", liczy chyba już dobrze ponad stu aktywnych członków.
A do VIII KIMB-u jeszcze daleko. Dopiero w maju 2009 r.
A wcześniej - nie chcielibyście się choć "przypadkiem" spotkać w Bieszczadach ?
Ma ktoś pomysł na jakiś "lokal kontaktowy", oczywiście jawny i gastronomiczny ?
Nie muszą to być od razu "dyżury", lecz po prostu knajpka, w której można by się spotykać.
Wymagałoby to stałego współdziałania z szefem takiego lokalu. Mógłby on np. wydzielić jeden stolik i umieścić napis w rodzaju "Zarezerwowane dla członków Bieszczadzkiego Forum Dyskusyjnego".
Albo może umieścić w takim lokalu na ścianie, w widocznym miejscu spory napis:
"W naszym lokalu odbywają się spotkania internautów - członków Bieszczadzkiego Forum Dyskusyjnego.
Jeśli należysz do Ich grona, zgłoś to zaraz barmanowi - celem ułatwienia kontaktu z ze znajomymi z Forum, jeśli są na sali."
Lub coś w tym stylu, to tylko przykłady.
Ale niech to nie będzie tylko jałowa dyskusja.
Osobiście nie miałbym nic przeciwko temu, aby Sjug stworzył "fakt dokonany" w ZpC w UG. Czas nagli, dziś mamy już 19 czerwca.
Odp: Lokal kontaktowy (gastronomiczny) w tym sezonie
Pomysł S.B. jak zwykle zacny. Nie chcę tutaj nikogo wywoływać do tablicy ale aktywnym użytkownikiem forum jest właściciel lokalu, w którym zawsze podają pyszne placki po bieszczadzku i zimne piwo.
pozdrawiam
Super pomysł, jak sie mija kogos to zawsze sie zastanawiam skad ja znam tego czy owego a tak bedzie duze uproszczenie :)
Teraz tylko trzeba, znalezc dbry lokal (zgadzam sie z bertrandem- koniecznie placki i piwo)
a tak po za tym to czesc Wam po dlugim niebycie :))
I nawet tradycyjne hasło się prawie nie zmieni... tylko placki zamiast pirogów by były :)
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Pomysł S.B. jak zwykle zacny. Nie chcę tutaj nikogo wywoływać do tablicy ale aktywnym użytkownikiem forum jest właściciel lokalu, w którym zawsze podają pyszne placki po bieszczadzku i zimne piwo.
pozdrawiam
A Sjug nadal milczy.:?:
Ja widziałam TAM w jadłospisie "jajecznicę z rydziem"!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Ja widziałam TAM w jadłospisie "jajecznicę z rydziem"!!!
Ja ją nawet spożyłem. "Rydź" okazał się nad wyraz smaczny :)
A w temacie - UG wydają się odpowiednim miejscem. Może nie najbardziej czarownym, ale noszącym cechy złotego środka, czyli skrzyżowania różnych szlaków i podejść do wędrowania bieszczadzkiego.
He, he! Mamy na myśli dwie miejscowości i dwa lokale. Ciekawe, który właściciel pierwszy się odezwie?
Pozdrawiam
i się odezwał?... bo nie wiem gdzie pukać :)
Jeszcze nie. Pracuję nad tym ;)
Pozdrawiam