WYRUSZAM 03.11.2008r W BIESZCZADY NA 12 MIESIĘCY!!!! KTO BĘDZIE ODWAżNY I WEŹMIE UDZIAŁ W MOJEJ WYPRAWIE!!? CZEKAM NA CHĘTNYCH PRZYGODY AROON01@VP.PL:-PZAPRASZAM
Wersja do druku
WYRUSZAM 03.11.2008r W BIESZCZADY NA 12 MIESIĘCY!!!! KTO BĘDZIE ODWAżNY I WEŹMIE UDZIAŁ W MOJEJ WYPRAWIE!!? CZEKAM NA CHĘTNYCH PRZYGODY AROON01@VP.PL:-PZAPRASZAM
Hej:)
A czemu tylko dla odważnych?:O Planujecie jakieś hece na szlaku?:P Może będziecie tropic jedną miśkę?:shock: A może zamierzacie spędzić więcej niż tydzień w schronisku zwanym Kremenaros?:-P No ciekaw jestem...
Pozdrawiam,
Derty
majac rowny rok wolnego zal by mi calosc spedzic w bieszczadach. Miesiac by wystarczyl! a potem na ukraine ;) a lato na syberii!!
Napisz coś więcej...
Dokładnie - potrzeba więcej informacji. Bo na razie brzmi to dość tajemniczo... :wink:
Mogę towarzyszyć od 2 do 4 listopada, wtedy będę w UG. Na pozostały okres nieststy nie ma wolnego.
pozdrawiam
Marek
Może chodzi o jedno z ... sanatoriów .... w jakimś ZK Łupków, czy Uherce;)
jej!
przez rok to Karpaty cale można w każdą ze stron świata przemierzyć, z 5 razy chyba, i coś jeszcze dodać.. całą wschodnią Europę, oj..
w Bieszczadach samych to chyba każde drzewo poznać, każdy kamień..
Bieszczady piękne, ale nie jedyne przeca.
zazdroszczę troszkę czasu wolnego, ech.. bo to nie dla odważnych, tylko dla cierpliwych ;)
pozdrawiam.