Spotkanie Miłośników Karpat Wschodnich
Czy ktoś z szanownych forumowiczów wybiera się może na Spotkanie Miłośników Karpat Wschodnich 22-23 listopada do Zawadki Rymanowskiej ?
Szykuje się bardzo ciekawe spotkanie.
Ja się (obecnie na 80 %) wybieram.
Chętnie poznam inne osoby z tego forum również zainteresowane Karpatami Wschodnimi.
Pozdrowienia
Basia
Odp: Spotkanie Miłośników Karpat Wschodnich
Ja rozważam. Ale nie wiem, czy nie będę zobligowana do wzięcia udziału w szkoleniu orientacyjnym kursu naszego przewodnickiego. Najwyżej dojadę w ostatniej chwili :)
ojejej...jaka szkoda ze tak wsciekle daleko... chyba nie oplaca mi sie tak jechac na sam weekend :( a co tam ma byc na tym spotkaniu? jakies wyklady, pokazy zdjec, spiewy , czy tylko wspolna konsumpcja specjalow ze wschodu ;) to ma byc cos wiekszego w rodzaju festynu albo spotkanie grupki znajomych lubiacych te klimaty?
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
ojejej... chyba nie oplaca mi sie tak jechac na sam weekend :( a co tam ma byc na tym spotkaniu? jakies wyklady, pokazy zdjec, spiewy , czy tylko wspolna konsumpcja specjalow ze wschodu ;) ..
Buba , i tu jesteś złośliwa..tak to odbieram, takiej Cię nie znałem.:shock:
ps. a ja będę w Zawadce Rymanowskiej i miło mi będzie spotkać przybyłych tam Miłośników Karpat Wschodnich
czemu zlosliwa?? wogole nie mialam takowego zamiaru...:( moze cos zle sformuowalam..jesli cos kogos urazilo to przepraszam... chcialam sie tylko dowiedziec o rodzaj imprezy, bo bywalam na roznych pod haslem "wspomnienia ze wschodu", byly pokazy zdjec z roznych rajdow, byly imprezy z konsumpcja wodek z kazdej bylej republiki ZSRR, sa imprezy wieksze w stylu festynu (zespoly ludowe, budki z piwem i rekodzielem regionalnym) albo kameralne np. spotkania poobozowe.. raz trafilam na takie spotkanie gdzie jakis dziadek przez 2 godziny odczytywal monotonnym glosem referat o bojkach, wsciekle nudny i usnelam, i ewakuowalam sie przed nastepnym bo kolejnych 2 godzin o czesaniu owiec juz bym pewnie nie zniosla ;)
stad moje pytanie, bo sprawa mnie zainteresowala, tylko chcialam sie dokladniej dowiedziec o profil spotkania coby wiedziec czy warto spedzic 10 godzin w podrozy w jedna strone..
To pierwsze spotkanie osób skojarzonych w tym kameralnym portalu.
Buba nie oczekuj więc więcej niż jest możliwe.
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
czemu zlosliwa?? wogole nie mialam takowego zamiaru...:( moze cos zle sformuowalam....coby wiedziec czy warto spedzic 10 godzin w podrozy w jedna strone..
No dobra ... to ja żle zrozumiałem Cię i teraz wiem, że nie miałaś takiego zamiaru:smile:
ps.ano ,warto spedzić te 10 godzin w podróży
Allo.
Z tego, co mi wiadomo - i pokazy slajdów (lub zdjęć), i granie, i śpiewanie, i biesiadowanie, i obgadywanie kwestii tzw. "zasadniczych"... Ponoć gotuje się lista "wystąpień", polecam śledzenie wątku na forum Karpat Wschodnich: http://www.karpatywschodnie.pl/forum...8&thread_id=17
Do mnie też ta informacja dotarła... Grupa Reprezentatywna z dalekiej, ale bliskiej klimatycznie Dzembroni póki co się zastanawia, ale rzecz nie jest wykluczona;)
Pozdrawiam ciepło!
Katja
spotkanie ogolnie bardzo fajnie sie zapowiada ale czemu tak makabrycznie drogo??? za ta cene to mozna tydzien na ukrainie spedzic :)
Z racji tego że mieszkam bardzo blisko to pojawię się na Zlocie, pewnie z kolegą Januszem (joorg - aleś sobie nicka zapodał :)) i nie tylko...
Miło będzie poznać forumowiczów - do zobaczenia.