Czy wiecie może czy schronisko w Łubnem jest całoroczne? Z tego co się zorientowałam, jest to jedyna możliwość noclegu pod dachem, między Komańczą i Cisną.
Wersja do druku
Czy wiecie może czy schronisko w Łubnem jest całoroczne? Z tego co się zorientowałam, jest to jedyna możliwość noclegu pod dachem, między Komańczą i Cisną.
Na mapie mam w Łubnem, ale może faktycznie to już Jabłonki :)
Ale w Łubnem chyba "z zasady" nic nie ma, na jakiej mapie masz to schronisko??
Ze strony schroniska w Jabłonkach:
Cytat:
Schronisko [...] przez cały rok oferuje tanie noclegi w pokojach wieloosobowych oraz 2-6 os.
Witaj
Łubne to nazwa przystanku PKS. Przystanek znajduje się na granicy Kołonic i Jabłonek. Jeżeli zamierzasz spać w schronisku młodzieżowym w Jabłonkach to wysiądź na przystanku Łubne - 200m w lewo jest schronisko. Jeżeli schodzisz z gór to na Kołonice szlakiem czarnym (z przełęczy Żebrak krócej ścieżkami).
bmiller podał Ci namiary - po 15.11 schronisko będzie praktycznie na Twoją wyłączność. Pozdrów odemnie gospodarzy.
Pozdrawiam
czynne, czynne - tylko zaopatrz sie w cos do jedzenia czy picia gdzie indziej bo w lubnem ani jablonkach sklepu nie ma (choc jedna moja mapa pokazuje ze jest ale to sklep widmo ;)
Witaj
Nie wprowadzaj ludzi w błąd - sklep jest w Jabłonkach. 600m od schroniska w stronę Cisnej. Łatwo trafić - to samo miejsce co przed 30 laty - przy zejściu z drogi na zielony szlak, po prawej stronie.
Czynny od 6.00 do 18.00 (przerwa od 12-13). W niedzielę także czynny, lecz krótko po południu.
Z tych do picia wódki brak, ale pifko jest.
I nie w Łubnem - czytaj posty ze zrozumieniem. Kołonice graniczą z Jabłonkami
Pozdrawiam
Michał , wybacz bubie,że nie pamięta , proszę .Jej wtedy jeszcze na świecie nie było, a Ty chcesz żeby pamiętała gdzie sklep był 30 lat temu?
A przecie to wtedy było centrum Bieszczadów, te rajdy śladami:lol: waltera, to tylko my ten "klimat" znamy.
ps. mimo wszystko dobrze że się zmienił(klimat)