Odp: Atrakcje w bieszczadach
Jak chcecie się dobrze bawić, to ja bym się z miasta nie ruszał. A juz te quady, to bez sensu, słyszałem, że nudne trasy mają, nie ma co przepłacać, żadna atrakcja.
A kuligu czasem nie organizujcie w okolicach Baligrodu, bo tam nuda i sniegu zawsze mało, już nie jedna grupa tam się nudziła.
Na połoninach wieje, łatwo się zaziębić.
Ja bym w mieście siedział.
A tak w ogóle, to super geotermalny basen w Bukowinie Tatrzańskiej otworzyli.
Udanej zabawy:)
prowokacja a'la onet ;) ? hehehe...
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
Masz rację Jabol , też tak sobie pomyślałem ..no przecież sam fakt jn. ..wesoły autobus musi być z tej "wycieczki":lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
wczasowicz
Witam.
Wybieram sie wraz ze znajomymi w bieszczady na sylwestra (grupa ok 50 osob) ;) Mam pytanie odnosnie...
ps. a może żle osądzamy ???choć ostatnio wiecej takich prowokacji na forum się pojawia .. typu np. "już wszędzie byłam w Bieszczadach"
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
Racja ale przecież my też kiedyś byliśmy nastolatkami...
Witajcie
Cytat:
Zamieszczone przez
stasiuvino
Racja ale przecież my też kiedyś byliśmy nastolatkami...
Sorki - wybrałem tego posta jako cit, ale to do wszystkiego w tem temacie (i innych - vide Kathlen i Kunegunda)
- albo lekarz Was opuścił, albo Wasz bóg ma Was w dupie.
- czy Kur...a ktoś Was zwolnił od myślenia? Pytam o to po raz kolejny (vide inne wątki)
Wy zajebiście wielcy bieszczadnicy posiedliście prawo OCENIAĆ poglądy innych?!!
Jeżeli moderator drwi sobie (Marcowy) ze skrótu zdaniowego, a odpuszcza inne bzdety w tym samym wątku i nie potrafi/nie chce zająć stanowiska!!
To chu... z takim forum - mogę bana dostać. Mam to w dupie - czarno i gówno widać. To przysłowie ludowe i wolne od rasizmu - nfo dla niekumatych.
Daleko oj daleko
P.s.
Spoko - jak wytnicie tego posta nie pojawię się jako pipa
Za bana z góry dziękuję
Wali mnie to w plecy
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Witajcie
Sorki - wybrałem tego posta jako cit, ale to do wszystkiego w tem temacie (i innych - vide Kathlen i Kunegunda)
- albo lekarz Was opuścił, albo Wasz bóg ma Was w dupie.
- czy Kur...a ktoś Was zwolnił od myślenia? Pytam o to po raz kolejny (vide inne wątki)
Wy zajebiście wielcy bieszczadnicy posiedliście prawo OCENIAĆ poglądy innych?!!
Jeżeli moderator drwi sobie (Marcowy) ze skrótu zdaniowego, a odpuszcza inne bzdety w tym samym wątku i nie potrafi/nie chce zająć stanowiska!!
To chu... z takim forum - mogę bana dostać. Mam to w dupie - czarno i gówno widać. To przysłowie ludowe i wolne od rasizmu - nfo dla niekumatych.
Daleko oj daleko
P.s.
Spoko - jak wytnicie tego posta nie pojawię się jako pipa
Za bana z góry dziękuję
Wali mnie to w plecy
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Przyznaj się,to Ty zakradłeś się tutaj jako Kathlen i Kunegunda :twisted:
czyli nie dowiem sie nic?
1. Są bary, knajpki, restauracje, bale sylwestrowe.
2. W Ustrzykach Bieszczadzka, w Polańczyku Unitra, Cristal, Korona, Zakapior, Stanica.
3. Kraina wilka.
4. Delfin w Ustrzykach Dolnych, basen w luksusowym ośrodku w Czarnej.