Dokończenie VIII KIMB w Sękowcu 19 i 26 września
Przed chwilą uzgodniłem z p. Barbarą - szefową OW w Sękowcu, że możemy się u Niej spotkać w dn. 19 oraz 26 września br. Przekaże nam w tych dniach barek na "imprezę zamkniętą", jeśli oczywiście zgłosi się odpowiednia liczba osób.
Proszę zatem o zgłaszanie w tym wątku, aż do 15 września, swojej obecności oraz ew. liczby osób tzw. towarzyszących.
Daję przykład i zaczynam od siebie.
Będę zarówno 19, jak i 26 września - z kolegą Ryśkiem (z grona KIMB-owiczów znają go chyba tylko Aleksandra i Piskal).
Odp: Dokończenie VIII KIMB w Sękowcu 19 i 26 września
Ja tylko dla porządku. 19-ty.Co do osób towarzyszących, to jeszcze nie ugadałem się z Pawłem (SB wie o co chodzi), ale przypuszczalnie będą chłopaki w tym czasie.
Pobyt w Sękowcu w dn. dn. 25. 09 - 05. 10. 2009. Termin jest niestety sztywny i nie może być zmieniony.
Trzy osoby, tzn. Ja + Bernadettka + Ania!
......................... Pozdrawiam + Pastor ręką własną
Będę w rozszerzonym składzie.Ma ze mną przyjechać Wojtek Myśliwiec. Miecia (z Radomia )nie będzie.
Jak na razie widać, to tłumów nie należy się w Sękowcu spodziewać. Chyba forumowicze wystraszyli się, ze Stały Bywalec znowu będzie listę sprawdzał i wolą na wszelki wypadek nie zgłaszać oficjalnie swojego udziału.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Jak na razie widać, to tłumów nie należy się w Sękowcu spodziewać. Chyba forumowicze wystraszyli się, ze Stały Bywalec znowu będzie listę sprawdzał i wolą na wszelki wypadek nie zgłaszać oficjalnie swojego udziału.
Andrzeju - obawy płonne.
Tamte zgłoszenia były równoznaczne z oddaniem głosu na jedną z dwóch konkurencyjnych lokalizacji.
Teraz tego problemu nie mamy.
Lista zgłoszeń będzie mi tylko potrzebna do zorganizowania odpowiedniego pomieszczenia (jeśli osób chętnych byłoby co najwyżej kilkanaście, zmieścimy się w barku, jeśli więcej - będę "kombinował" i coś na pewno wspólnie z p. Barbarą wymyślimy).
A poza tym do 15 września (upływ terminu zgłoszeń) jeszcze dużo czasu.
:-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Andrzeju - obawy płonne.
Ot tak mi to przyszło do głowy. Mały ruch w tym wątku. Wrzesień to chyba gorszy miesiąc niż maj na spotkanie internautów miłośników Bieszczadów.
Przy okazji, ja się dwoje i troję, aby ściągnąć małżonkę na wrześniowy KIMB.
Deklaruję swoje uczestnictwo w spotkaniu 19.09. Mam rezerwację w domku z myszkami od 16.09 d0 23.09.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
Deklaruję swoje uczestnictwo w spotkaniu 19.09. Mam rezerwację w domku z myszkami od 16.09 d0 23.09.
Witaj Wojtku! Czy jest możliwy jakiś kompromis??? Koniecznie chciałbym Cię spotkac i ta Moja Katastrofa też! My przyjeżdżamy 25 09 do Sękowca.
........................... Pozdrawiam! + Pastor ręką własną