Odp: Hotel Górski Wetlina - opinie ?
Myślę, że nic się nie zmieniło.
Przede wszystkim prowadzący się zmienił, a to juz naprawdę dużo daje;)
Obecny to świetny człowiek, warto poznać;]
Co to warunków nie wiele się zmienia, ale polecam po sezonie wypić sobie piwko na dole w Barze- często można spotkać kogoś ciekawego. Jeżeli jednak marzy Ci Hotel w pełnym tego słowa znaczeniu to możesz się zdziwić, bo nie spełnia on super standardów, pytanie czy tego właśnie oczekujesz po wypadzie w Bieszczady?:)
Jesienią zmienił się gospodarz, który stara się nadać mu więcej ciepła.
Cytat:
Zamieszczone przez
poetyckipoeta
Cześć !
Planuję ze znajomymi wypad w Bieszczady i zastanawiam się nad tym obiektem. Kilka opinii które znalazłem w Internecie niestety nie nastawiły mnie pozytywnie, ale były to dość stare wpisy. Może coś się zmieniło... CZy ktoś się orientuje co tam sie dzieje, jakie są warunki ?
pozdrawiam !
od niedawna dzierżawcą jest ta sama osoba, która prowadzi schronisko pod Rawkami więc nie powinieneś być rozczarowany.
Nic się tam nie dzieje, jak było, tak jest.
Odp: Hotel Górski Wetlina
..o j tam oj tam.. jaki Hotel jest , każdy widzi... wydaje mi się że jednak się trochę zmienia... samego obiektu nie da się tak łatwo odczarować, bo został nieergonomicznie zaprojektowany i zaniedbywany też jakiś czas, na pewno jest bardzo dobra kawa z ekspresu kolbowego przygotowywana zgodnie ze sztuką, na pewno dobra muzyka i ciekawi ludzie, z którymi można zawsze porozmawiać na wiele tematów.. ceny dyskusyjne, ale taka jest standaryzacja przy Hotelu 2 gwiazdkowym w obiektach PTTK, a jak wiadomo klimat w nich jest dość niepowtarzalny, gdzie słowo niepowtarzalność można rozbijać na wiele czynników :) ot swego rodzaju skansen... Na chwilę obecną trwa przygotowanie łazienek pod osoby niepełnosprawne i uruchomiony został system ogrzewania solarnego... Wydaje mi się że uda się uruchomić bardzo smaczną kuchnię na ten sezon... tak więc zapraszam, klimat tworzą ludzie , nie miejsce.. podobno.. Dla piwoszy znajdzie się parę wyjątkowych odmian, już za dni parę.... ale ciii...... Do tego względna dowolność wypoczynku z ulubieńcami czteronożnymi... znakomita lokalizacja.. i jak na Wetlinę, troszkę od tego całego hałasu wetlińskiego odcięte miejsce, dostęp do rzeki, obszerne pole namiotowe... w lecie zdecydowanie zieleniej niż w centrum tej Metropolii.... a co będę chwalił... minusy też są... ale do odkrywania we własnym zakresie.. :) niektóre podkreślają charakter...
No i dobry PR mają teraz :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
trzykropkiinicwiecej
jaki Hotel jest , każdy widzi...
A czy basen działa ??? Byłem z dwa lata temu, bo miał być basen, a akurat był w remoncie, czy się zepsuł. Jak to teraz wygląda ???
...pomyłka... basen jest w Górnych.. w Wetlinie jeno rzeczka... póki co mamy bardzo wydajne solary, więc może podgrzejemy rzekę :P
Jaki PR? szczerość... ot co.. PR ma parcie na.... tararara....