Chemtrails-rozlegle biale smugi w Bieszczadach???
Bedac w 05.06 oraz 06.06.2010 w Bieszczadach po ulewnej pogodzie,wyjrzalo wspaniale i tak oczekiwane sloneczko.Jednak wraz z nim pojawily sie biale smugi na niebie,ktore utrzymywaly sie az do naszego wyjazdu w niedziele wieczorem.Smugi zostaly zrobione przez samoloty,lecz to nie byla normalna smuga kondensacyjna,ktora znika najdalej po kilku minutach.To cos unosilo sie calymi godzinami,kradnac NAM wspaniale slonce oraz blekit pieknego Bieszczadzkiego nieba.Mysle ze to nie pierwszy przypadek,gdyz dzieje sie to nagminie w calej Polsce.Nigdzie jednak nie ma odpowiedzi na to DZIWNE zjawisko,ktore na zachodzie zwa "CHEMTRAILS"
Odp: Chemtrails-rozlegle biale smugi w Bieszczadach???
To OBCY chcą nas wytruć!!!Na pewno!
A tak serio to nie sa to żadne chemitrailse, nie pamiętam już gdzie a szukać mi się nie chce, ale to są zwykłe zjawiska atmosferyczne. Gdzieś jest www wyjaśniająca dokładnie skąd się te smugi biorą i dlaczego wyglądają jak wyglądają. Teorie spiskowe więc w tym wypadku odpadają.
W Norwegii też jednego dnia były, więc spokojnie jak coś-oni też zginą :mrgreen:
..ostatnie dni to rzeczywiście cirrusy śjakieś, bo nie zauważyłem wzmożonego ruchu samolotów nad Bieszczadami... co do chemtrails... sam skład paliwa lotniczego i brak norm (gdzieżby się konstruktorom śniły "czyste" silniki) w emisji spali wśród statków powietrznych... oj oj.. sypie się na nas z nieba kosmiczny pył, i wcale nie jest taki zdrowy... zastanawia mnie czy to temat do działu Bieszczady Praktycznie :/
Bardzo ciekawe wypowiedzi,myslalem ze moze bedzie warto sie nad tym glebiej zastanowic.Jednak watpie w to po tych wstepnych wypowiedziach.Po co sie zastanawiac najlepiej zwalic na "chmurki,paliwo,teorie spiskowe,przewidzenie,itd.".
Jeszcze inni zastanawiaja sie czy ten temat jest na odpowiednim miejscu.
Najlepiej nic nie mowic na takie tematy,gdyz staja sie niezbyt wygodne co do niektorych.
A jakichże to odpowiedzi się spodziewał bies? Drżenia? Poparcia? Hymnów do nieba?
Dla mnie to zwykła teoria spiskowa podbijana na dodatek przez bębenek Jedynej Właściwej Rozgłośni.
Chłopie to są zwykłe chmury, jak jestes ciekawy jak powstają to poszukaj na necie-jest tego pełno. Mnie to nie interesuje po prostu czy to cumulus, czy cirrus, czy cokolwiek innego-nie znam chmur i nie potrzebuję ich znać. Dla mnie chmury są albo fotogeniczne, albo niefotegeniczne i to jest wszystko co mnie interesuje w temacie chmur. Polecam fora meteorologiczne, a nie teorie spiskowe.
Krysiu ale o ile ciekawsze są teorie spiskowe od teorii powstawania chmur. Poza tym my bardzo lubimu grzebać się w takich historiach.
Cytat:
Zamieszczone przez
bies..
[...] ,ktore na zachodzie zwa "CHEMTRAILS"
Dodajmy, że najczęściej w kontekście teorii spiskowych;) Więc póki co zachowałbym spokój zanim zaczniemy podejrzewać o niecne czyny Talibów, Amerykanów, Rosjan, czy ... no chyba, że jak Kryśka mówi kosmitów...a że wszyscy wiedzą, że to kobita nie z tej ziemi, więc może wie co mówi...;)
.....chlop,sie niczego juz nie spodziewa.
Jestem tymi wypowiedziami tak wzruszony ze z trudem wstrzymuje m....
Niezalezne badania laboratoryjne przeprowadzone w USA wykazuja,ze w ich sklad wchodza takie trujace skladniki jak zwiazki aluminium,rteci,baru,siarki,karbid,wlokna polimerowe jak rownierz malo znany pierwiastek tor,ktory podobnie jak pluton i uran moze byc uzywany jako paliwo w reaktorach atomowych.
Myslalem tylko ze zainteresuje was co sie wokol nas dzieje,ale jakos was to nie interesuje.Dziekuje za dotychczasowe wypowiedzi.Pozdrawiam