Prezydent KIMB złożył rezygancję
Szanowne Koleżanki i Szanowni Koledzy!
We wrześniu b.r. Prezydent KIMB (Kongresu Internautów Miłośników Bieszczadów), Stały Bywalec abdykował z przyczyn osobistych, na swoje stanowisko namaszczając mnie.
Formalne przekazania władzy miało nastąpić na przyszłorocznym jubileuszowym X KIMB-ie, który odbędzie się w dn. 20-22 maja 2011 r. Ponieważ nie jestem przekonany czy chcę przejąć tę zaszczytną funkcję, a nawet gdybym był przekonany, uważam, że całą sprawę należy upublicznić i poddać ogólnonarodowej dyskusji. Tak będzie uczciwiej w stosunku do Was. Może ktoś zechce wysunąć własnego kandydata, może należy zmienić nazwę urzędu i jego formę?
Tak czy inaczej, w związku z remontem Zajazdu pod Caryńską miejsce X KIMB-u, wzorem lat poprzednich, ponownie należy zgłosić i przegłosować, i tym, z namaszczeniem Admina, Ojca Dyktatora Marcowego i SB ja się będę zajmował. Ale odpowiednie wątki będę wprowadzać na forum od listopada. Już teraz możecie się zastanawiać, gdzie przyszłoroczny KIMB mógłby się odbyć.
Dziś zastanówmy się, co dalej robić z funkcją Prezydenta KIMB, bo musi być osoba, która przygotowania do KIMBu by nadzorowała i KIMB prowadziła.
Liczę na poważną, merytoryczną dyskusję i aktywny w niej udział.
P.o. Prezydenta KIMB Piskal
Odp: Prezydent KIMB złożył rezygancję
To jest dowcip? Zaplułem monitor ;)
To nie dowcip. A najmniej mnie jest do śmiechu..
Mnie już nic nie zdziwi w tym kraju;-)
Piskal może relacja z powstania PIMBu i kto został prezydentem i obermoczymordą i jak go powaga stanowiska powaliła. Gratulacje z namaszczenia kolego Niedźwiediew dobrze ,że kolega Kutin nie zrezygnował ze względu na stan zdrowia. Jak pamiętam mowę pożegnalną to zostałeś delfinem.Chyba nie pogniewasz się za żartobliwy ton mojej wypowiedzi.
Nie pogniewam się .Relacja będzie. W swoim czasie. Ale to inny temat. Jeśli chodzi o kolegę Rezygnenta, doszedłem do wniosku, że wiadomość należy upublicznić. Tak będzie uczciwiej. Skonsultowałem to z paroma osobami, w tym z SB i oto nowy wątek. Może coś się z tego urodzi.
No przekazywanie tytułu prezydenta to chyba tylko w monarchii, i wtedy to nie jest prezydent, a król.
Więc skoro bez wyboru żadnego, a z namaszczenia to Ty Piskal nie prezydent, a KRÓL!!!
Jak dla mnie to masz wszystkie cechy negatywne co i SB i to podwojone, więc spoko, możesz zostać jego następcą. ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Jak dla mnie to masz wszystkie cechy negatywne co i SB i to podwojone, więc spoko, możesz zostać jego następcą. ;-)
Krysiu, po co to napisałaś? Nie lubisz Piskala - Twoja sprawa. Ale po co obrażasz i to dwie osoby od razu? Ja tego nie pojmuję.
PS: widzę emotikona na końcu, ale on nic nie zmienia.
A co takie pisanie "służbowe" to nie jest negatywna cecha?
Piskal pobił w tym już na głowę SB.
I w kilku innych sprawach negatywnych też.
Dla mnie oni są bardzo podobni, więc jak to mówią zamienił stryjek siekierkę na kijek.
Wsio;-)
Dziękuję Bartku, ale myślę, że Krysia nie miała nic złego na myśli, po prostu wyszło niezręcznie. Ja się nie obrażam. Skupmy się na temacie.
Edit. Gdy odpisywałem Krysia zdążyła umieścić swojego posta, w związku z tym należą Ci się, Bartku, przeprosiny.