W Sanoku powstanie restauracja McDonald`s
to chyba ważna informacja dla jadących w Bieszczady.
http://beta.esanok.pl/2010/w-sanoku-...lds-video.html
Cytat:
W Sanoku powstanie restauracja McDonald`s (VIDEO)
SANOK. Pod koniec października rozstrzygnięto przetarg na zakup trzech działek miejskich, przy ulicy Rymanowskiej oraz Słowackiego, o łącznej powierzchni 16 arów. W przetargu wzięła udział jedna firma – McDonald`s Polska – która właśnie w Sanoku wybuduje kolejną restaurację.
Odp: W Sanoku powstanie restauracja McDonald`s
oczywiście, jak można jechać w Bieszczady nie zawitawszy do takiego przybytku, straszne.
No tego jeszcze brakowało..
Następny będzie w Dolnych, potem w Lutowiskach, w Górnych i Wetlinie a potem na Wetlińskiej..
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcin
Hura! Nareszcie,bo z głodu w tych nędznie zorganizowanych górach można było zdechnąć :twisted:
Oprowadzałem kiedyś wycieczkę po Toruniu- klasa ze szkoły średniej z Trzcianki koło Piły. Po wycieczce i zwyczajowym: Czy są pytania? usłyszałem: Gdzie tu jest McDonald?A ja głupi ciągałem ich przez gotyk zamiast od razu iść do McDonalda.
Z czasów jak jeździłem jako pilot, czy państwo chcą cos jeszcze zobaczyc? tak, monopolowy
W Tarnobrzegu też będzie, więc jadąc z daleka można się po drodze porządnie posilić.
aj tam aj tam... zjedzmy McBojka
Nie przesadzajcie! Nikt nie każe nikomu tam bywać. Jeden z moich uczniów ( bieszczadzkich) opisał na kilku stronach największą frajdę wakacji pt. "Jadłem gyros"!Skoro nie korzystacie z tego przybytku w swoim mieście , to i w Sanoku nie trzeba zaglądać!