Odp: Nocleg w ~ Ustrzykach Górnych
ZPC,pokoje w GOPR to tak od ręki
Caryńska po 60zł(jak chcesz w luksusie lulać),Górski(peerelem zalatuje ale ja lubie to miejsce)troche więcej ale ze śniadaniem. W niższej cenie polecam goprówke lub dom rekolekcyjny no i jeszcze agro powyżej straży granicznej.
Dzięki za podpowiedź. Zdecydowałem się na Caryńską. Jutro mam zamiar wyruszyć na Tarnicę a potem chyba na Halicz i Rozsypaniec by na koniec wrócić do Wołosatego. Bieszczadownicy ile przejście takiej pętli może zająć? i czy iść tą trasą czy może wprowadzić jakąś modyfikację? Potrzebuję jeszcze krótszej trasy na dziś, w Ustrzykach będę koło 11-12 proszę o jakąś podpowiedź. Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Trivet
Dzięki za podpowiedź. Zdecydowałem się na Caryńską. Jutro mam zamiar wyruszyć na Tarnicę a potem chyba na Halicz i Rozsypaniec by na koniec wrócić do Wołosatego. Bieszczadownicy ile przejście takiej pętli może zająć? i czy iść tą trasą czy może wprowadzić jakąś modyfikację? Potrzebuję jeszcze krótszej trasy na dziś, w Ustrzykach będę koło 11-12 proszę o jakąś podpowiedź. Pozdrawiam
Na kilka godzin z Ustrzyk G. to chyba jedynie na Połoninę Caryńską.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Na kilka godzin z Ustrzyk G. to chyba jedynie na Połoninę Caryńską.
No raczej. Na trasę: UG - Tarnica - Halicz - Rozsypaniec - Wołosate - UG trzeba liczyć 8 godzin dobrym tempem. Możesz zejść wcześniej z Tarnicy do Wołosatego, czasy przejść masz na mapie.
Bo masz mapę, prawda?
Teresa Paraniak oferuje noclegi w UG. Dobre jedzenie, umiarkowane ceny no i bardzo blisko szlaku.
Zajrzyj na jej stronę :-)
Przełęcz Caryńska?? A co to takiego i gdzie??:shock:
Oczywiście chodziło mi o Połoninę Caryńską:P Wyruszam w drogę:)