Nowy wygląd okienka czata na info
Weszlam dziś na czat przez moje ulubione do tej pory narzędzie do tego slużace - bieszczady.info i co widzę?
Wielkie stroniszcze na caly ekran!!! AAAAAAAAAAA!!!!!
Do tej pory, kiedy chcialam w czasie pracy zerknąc na czat, wchodzilam wlaśnie przez info, bo okienko czata bylo malutkie, poręczne, dające się maksymalnie zmniejszyć.
Takie okienko nie rzuca sie w oczy, można je schować za inne, klikając w dowolne miejsce na monitorze.
A teraz?! Zeby widziec cale okienko czata, muszę je wyświetlać na calym ekranie!!!
Jest to dla mnie zupelnie niefunkcjonalne. I przykro mi, ale na razie nie będę używać info jako mojego czatowego portalu...
A, i jeszcze jedno. Zniknal tez bardzo przydatny "ficzer" jakim bylo wyświetlanie liczby osob toczących aktualnie rozmowy.
I to tyle marudzenia, jak na razie. A co wy sądzicie o nowym czacie?
Re: Nowy wygląd okienka czata na info
Cytat:
A co wy sądzicie o nowym czacie?
Ano też nie mogę tak wchodzić - bo nie widzę nawet całego okna, jak wpisuję odp, to znika cała góra... ee no adminie.... i czemu to nie może być oddzielne okno???
2 załącznik(ów)
Khem Khem Khem!
Postaram się to załatwić dyplomatycznie!
Cytat:
Zamieszczone przez asiczka
Cytat:
A co wy sądzicie o nowym czacie?
Ano też nie mogę tak wchodzić - bo nie widzę nawet całego okna, jak wpisuję odp, to znika cała góra... ee no adminie.... i czemu to nie może być oddzielne okno???
Zerknijta na obrazek w załączniku i empirycznie proszę przetestować do czego słuzy IKONKA ZAZNACZONA NA CZERWONO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam - całkiem spokojny
Cytat:
Zamieszczone przez Szaszka
A, i jeszcze jedno. Zniknal tez bardzo przydatny "ficzer" jakim bylo wyświetlanie liczby osob toczących aktualnie rozmowy.
I to tyle marudzenia, jak na razie. A co wy sądzicie o nowym czacie?
A ficzer to nie zniknął tylko jest w stopce! - na dole ekranu :))
Cytat:
pozdrawiam - całkiem spokojny
Dzięki o Wodzu, ale nie tylko my 2 tegośmy nie zauważyły wśród tylu NOWYCH UDOGODNIEŃ;D
Cytat:
Zamieszczone przez admin
Khem Khem Khem
te admin - jak masz kaszelek to proponuje syropek. A jak nie lubita syropka to bieszczadzki sprawdzony przepis:
słoik soku z malin bieszczadzkich (taki ok 0,5L), 0,5L dobrego spirita. Zmieszać intensywnie, odstawić w ciemnym (i niedostępnym miejscu dla innych) na 3 godzinki. Nie bełtać!!!! Zlać 0,5L z góry i smarować się od wewnątrz delikatnie przez 60 minut. Później zamówić okłady z młodych piersi (30 minut), kołderka przez 3 godzinki....
I do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam