oto pierwza z zapowiedzianych zagadek. komentarz gdzie byłem, co widziałem i co otym wszystkim myślę później. żeby Wam za łatwo nie było.
Na początek łatwa zagadka z cyklu gdzie to jest.
Tak więc co przedstawia fotografia i gdzie to się znajduje?
Wersja do druku
oto pierwza z zapowiedzianych zagadek. komentarz gdzie byłem, co widziałem i co otym wszystkim myślę później. żeby Wam za łatwo nie było.
Na początek łatwa zagadka z cyklu gdzie to jest.
Tak więc co przedstawia fotografia i gdzie to się znajduje?
nie biorę udziału w zgadywance z przyczyn oczywistych
widzę, że dotarłeś wszędzie gdzie chciałeś - gratuluję
czekam na następne
Pozdrawiam
Długi
Gdzie zobaczyć ta fotografię, bo jej nie widzę :?
Gdzie zobaczyć ta fotografię, bo jej nie widzę
zaloguj się
Długi
cieżka sprawa... :? Zachodnie colorado?? :P
może gdzieś w dolinie wsi Łopienka :?:
witam
Serednie Male
No kochani, co jest? Łazicie po tych biesach i się nie rozglądacie? To łatwe przecież...
No, długi, niestety nie wszędzie. trochę zabrakło kondycji, a trochę pogoda dała nam w d.... ale o tym innym razem.Cytat:
widzę, że dotarłeś wszędzie gdzie chciałeś - gratuluję
A-ha, nagrodą jest znakomite wino chateau de bieszczady pewnej znanej firmy z Jasła, do odebrania w sklepiku w Kalnicy :mrgreen:
nie wiem dlaczego :) cos podpowiada mi ze to gdzies w okolicy Chaty Socjologa ... hm...
pozdr
hanka
Niestety Hanko :( . Ale już cieplej... :lol:
Polana???
Pudło! Tak doświadczony bieszczadnik-bazowicz nie zgadł? Czyżby za trudne??? A może kolega tak się ubazowił w Łopience, że już nigdzie indziej nie bywa? :wink:
Hmmm?
Kto si ę jeszcze bawi w Indian? Prezes??
Tych grzbietów z tyłu nie rozpoznaję. Niestety masz trochę racji, odkąd zajmuję się Łopienką na poważnie, to częstość przemierzania ostępów znacznie mi spadła.
Za to drogę do Cisnej czy Polanek znam na pamięć do tyłu i po pijaku :))))))
Pozdrawiam
L
Ugh pojawiło mi się dwa razy...jak to się usuwa, bo nie widzę takiego przycisku???
Pozdrawiam
L
Kochani forumowicze! ustalam ostateczny "deadline" na zgadnięcie do jutra do północy. :evil: potem pomęczę Was następną :lol:
no cóż... jak to u nas mówią: ni ma chyntych. Winko wypiję więc sam :lol:
Fotografia przedstawia indiańskie tipi, postawione w krywem nieopodal gospodarstwa Tosi Majsterek. Schodząc z Rylego na wysokości bacówki po prawej stronie. Doskonale widoczne jest też z rozstaji pod cerkwią, idąc od Tworylnego.
Dla Lecha: grzbiet w tle to nic innego tylko Otryt.
W innym temacie zaraz będzie nowa zagadka :twisted: