Sylwester w Biesach dla Biesołazów
Z uwagi na to, że dość szybko zbliża się jesień a za nią zima a razem z zimą zawita nowy rok 2005 padła na biesowym czacie propozycja przywitania go razem z wami w Krainie Biesów i Czadów. Czekamy na wasze opinie i zdania w tym temacie. Prosimy również o ewentualne propozycje co do formy i miejsca sylwestrowej zabawy.
pozdrawiam
Dwie propozycje z mojej strony...
1. Rozmawiałem z moją wielce szanowną rodzicielką i zgodziła się przygotować na tą imprezę bigos (a robi rewelacyjny), w ilości rozsądnej, tak, żeby każdemu się dostało. Muszę jednak za wczasu znać szacunkową liczbę uczestników i musi być miejsce gdzie to będzie można odgrzać.
2. Mogę zapewnić pewną ilość wina mojego wyrobu z jabłek (winogrona w tym roku kiepściuchne) w ilości 8 - 10 litrów, ale musze wiedzieć już teraz czy byliby chętni, bo byłby czas najwyższy, aby się tym zająć.
Będzie to traktowane jako mój wkład do wspólnej dobrej zabawy i sposób na wkupienie się w łaski Biesów i Czadów.
Pozdrawiam
Hero
Noclegi w okresie Sylwestrowym (poszukiwania współlokatorów)
W dniu dzisiejszym obdzwoniłem wszystkie chyba miejsca w UG w poszukiwaniu noclegów, jedyne co znalazłem (poza pięciodniową imprezą w Górskim za 750 zł) był pokój 4-osobowy w Hoteliku Białym. Jako, że wybieram się sam, to na chwilę obecną posiadm jeszcze 3 wolne miejsca, więc zachęcam forumowiczów, którzy będą mieli problem ze znalezieniem kwatery do dołączenia do mnie. Szefowa hotelu na ten okres wprowadziła okazjonalne zasady, a także cennik. Koszt pobytu jednej osoby przez 4 dni to 140 zł. Pokój jest zarezerwowany na piątek (czyli Sylwester), sobotę, niedzielę i poniedziałek... . Pozdrawiam
Hero