Czy ktoś z forumowiczów wie coś na temat przetargu(dzierżawa hoteliku w Tarnawie N.) który miał się odbyć ok.10 lutego. Czy byli chętni na "przejęcie" tego obiektu :?:
Pozdrawiam serdecznie. :wink:
Wersja do druku
Czy ktoś z forumowiczów wie coś na temat przetargu(dzierżawa hoteliku w Tarnawie N.) który miał się odbyć ok.10 lutego. Czy byli chętni na "przejęcie" tego obiektu :?:
Pozdrawiam serdecznie. :wink:
Jutro spróbuje się dodzwonić kto wygrał co i jak to napisze
Pozdrawiam
Ps. Jeżeli ktoś na tych warunkach wogóle stanął do przetargu :roll:
Już wiadomo wygrał przetarg gosć z MucznegoCytat:
Zamieszczone przez robines
Pozdrawiam :D
Nazwiska nie moge podać ochrona danych osobowych :D
jak co to gg: 6576965
Dzięki za info<wilcza???>Zobaczymy co z tego wyniknie...Cytat:
Zamieszczone przez leszczu
Pozdrawiam serdecznie :wink:
Nie nie wilcza zgadujemy dalej :?:Cytat:
hehe
Nikt nie zgadnie
No chyba nie gość od "peerelowskiego hotelu" :?:Cytat:
:D he he nizla nazwa nie nie on heheCytat:
ma noclegi po prawej naprzeciw hotelu bodajże tak mi się wydaje
Pozdrawiam
No to musi być dawny dzierżawca rzeczonego hotelu Pan G.
Pozdrawiam
Nie znam sprawy, ale ciekawi mnie " uciążliwość " warunków przetargu, że chętnych miałoby nie być.
:lol:
Nie nie on podajeCytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Pan Cz. niewiem czy i tak bedziecie wiedzieć :)
Nie wiem czy uciążliwość ale rozmawiałem z jednym panem który chciał stanąć do tego przetargu i warunki bardzo cięzkie ale jak widać ktoś sobie wykalkulował że mu się będzie opłacać.( widocznie miał inny biznes plan na którym wychodzi na +)Cytat:
Zamieszczone przez Wiechu
"Pod Berdem" znaczy? Ale w sumie co za róznica. I tak będzie lepiej ;)Cytat:
A czego będzie lepiej żle było możesz przybliżyć sprawęCytat:
Zamieszczone przez Piotr
Właścicielami tego pomnika komuny są faceci z kurii biskupiej w Przemyślu. Mam na to przykłady i powiązania rodzinne kierownictwa hotelu z lokalnymi oficjałami kościelnymi.
Hyba ci się budynki pomyliły hyba ża ja się mylęCytat:
Zamieszczone przez ~~misiek
Pozdrawiam
Jakie to są przykłady :?: może je zdradzisz :?:Cytat:
Pozdrawiam
Nie ma co przybliżać - zakładam że bedzie lepszy standard/warunki. IMHO do tej pory były marne/słabe/kiepskie.Cytat:
A co Ty taki bojowy na dzień dobry jesteś? Cos mi sie widzi, że nie czytasz jednak uwaznie i pomerdały Ci sie budynki. Konkretnie Hotelik z Hotelem Muczne. Chyba co bym się mylił...Cytat:
Jesteś od urbana??? :oops:Cytat:
Piotrze też mam taką nadzieję.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
Pozdrawiam serdecznie :wink:
fakt, pomyliłem Muczne z Tarnawą Niż. Muczne to biznes biskupa Michalika + księdza z Ustrzyk Dolnych i jego rodzinki- szefującej w biskupiej firmie PAMO-PLAST(wstawianie okien). A ksiądz tłucze kasę w Krośnie.
Oczywiście trudne warunki to był żart nawiązujacy do gospodarzenia przez poprzedników. Biznes, to nie tylko wykantowane portki ( w konkretnym przypadku )
i doglądanie ( jesli doglądać się potrafi ), lecz częściej rękawy wypada zakasać i brać się do roboty.
Czasy kierowników, zastępców, palaczy itp. w takich przypadkach nie wchodzą w rachubę, chyba, że skądś kasę mozna dostać za friko.
Pozdrawiam.
W ostatni piątek na gwałt szukałam noclegu na sobotę /niedzielę - udało się w Tarnawie - i tu bardzo miłe zaskoczenie - nocleg 30pln od osoby z pościelą - bardzo miła obsługa , w pokoju i łazience czysto ,no i spokój czego np w Ustrzykach Górnych trochę brak .Mega czyste powietrze i przepiękna cisza .Moge polecić noclegi jak najbardziej dla tych co szukają spokoju
Mam pytanie; czy ktoś z Forumowiczów odwiedził hotelik w Tarnawie w lipcu? Jest tam nowy gospodarz i jestem bardzo ciekawa jak sobie radzi. Czy ceny pozostały niezmienione? Czy teraz, w sezonie czynny jest sklep?
Wybieram się tam na początku września, więc bardzo jestem ciekawa Waszych opinii.
Właśnie wróciliśmy z Tarnawy. Hotelik sprawia bardzo pozytywne wrażenie, ceny normalne, 35 zł za pokój, sklepik właśnie ruszył i powoli się rozkręca. Bardzo mili gospodarze. Dobrze to wszystko wróży na przyszłość.
35 zł. za pokój? aż na stronę zajrzałem:
http://www.bdpn.pl/index.php?option=...=535&Itemid=57
ale jest tam też jedynka, za którą jakieś dwa lata temu, zimą, płaciłem 20, albo 25 zł.
● Nocleg z pościelą - pokój 2 os. z łazienką 35.00* zł / doba od osoby
● Nocleg bez pościeli - pokój 2 os. z łazienką 30.00* zł / doba od osoby ● Nocleg z pościelą – Studio (np. 2 pokoje 3os., + łazienka) 30.00* zł / doba od osoby ● Nocleg bez pościeli – Studio (np. 2 pokoje 3os., + łazienka) 25.00* zł / doba od osoby
Jasne że 35 od osoby, źle się wyraziłem.
Mają już nową stronkę:
http://bazanadroztokami.pl/
Wygląda to bardzo dobrze. Wybieramy się do Tarnawy 24. sierpnia. jak było - napiszę.
Witam, byłam w Tarnawie w sierpniu. Hotelik ok...a tereny przecudne. Ciesze się, że zachowały się jeszcze dzikie Bieszczady
Byliśmy w hoteliku na Tarnawie dwa tygodnie. Jest jak było (na szczęście). Nowy właściciel - bardzo sympatyczny człowiek, doświadczony bieszczadnik bardzo dba o to miejsce. Jest dobrze zaopatrzony sklepik, w świetlicy bilard i telewizor (dla spragnionych wieści ze świata).
Na całe szczęście Tarnawa pozostała Tarnawą. Azylem od świata.
Oby tak dalej:grin: