Tym - zrozumiałym dla wszystkich kimbowiczów, którzy wytrwali do końca tematem otwieram kimbowe (KIMB nr 4) reminiscencje!
Damy radę!
Wersja do druku
Tym - zrozumiałym dla wszystkich kimbowiczów, którzy wytrwali do końca tematem otwieram kimbowe (KIMB nr 4) reminiscencje!
Damy radę!
brak słów :mrgreen:
Do B
1. Jak przejechałeś te patrole SG?
2. Zdjęcie avatara małe, ale ten człek zarośnięty to TY? Hy, hy.
inne:
2. Kto zapierniczył plakat??
3. Kiedy KIMB V??
4. Dlaczego boli mnie głowa?
5. Co się dzieje, że tyle "zBiesionych" tam grasowało? Ukłony dla D i B :twisted:
6. CO TO ZA EGZEMPLARZE? :wink:
7. Na liscie obecności podpisało się 33 osoby, ale chyba było więcej? KTO SIĘ NIE UJAWNIŁ?
8. Czekam na foty od Toma i Xiro oraz Irasa.
9. Foty na forum... ostrożnie :oops:
10. aaaaaaaaaa co to ja miałam.... :roll:
Dziękuję wszystkim, było jak zwykle inaczej od I, II, III ale oczywiście in +, kto nie był niech żałuje.
normalnie - 140/h, DAMY RADĘ!!!! :DCytat:
Zamieszczone przez asiczka
jasne, ze to ja hahahaCytat:
jak to dlaczego? wszyscy wiedzą tylko Ty nie wiesz? głowa Cię boli bo nie było w co owinąćflaszki :DCytat:
Damy radę! :lol:
bój się bój ! :DCytat:
Damy rade damy rade k.j.m. Oj nastepny dzien i jeszcze joja dzis przyjedzie pozdrowienia z UG
plakat zajeb.....li Olga z Duchem
eche wlasnie ogladalismy filmik
spadam na Kru....ra
No i juz w domu.............. (dalismy rade)
.. no jak najszybciej....(damy rade, przeca, no nie??)Cytat:
..... damy rade, damy rade :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
.... i tu tez damy rade :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
No nieładnie irasku tak kablować na bliźnich :D fuj to brzydko pachnie :|Cytat:
Zamieszczone przez irek
Jak na moje oko osób było sporo ponad 40. A ja zapomniałam dopisać na listę mojego Szymka, wszak też na KIMBie był :)))))) Jeśli ktoś ma już jakieś fotki i mógłby je podesłać na maila byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam ciepło. Tarnina
Ja tam nie jestem internetowym miłośnikiem Bieszczadów i w tym ważnym wydarzeniu nie uczestniczyłam, czuje sie na tym forum raczej jak ceperka i w ogóle nie powinnam w tym watku głosu zabierac, ale.....
Bardzo chętnie przeczytałabym choć bardzo krótkie wspomnienie znajomego Zbyszkaj. :wink: :wink: :wink:
No jak tam było? :D
Aha, i gdzie jest obiecana plakietka? Gdzie mam po nią sie zgłosić? Do Opola czy innego pięknego miasta?
Oto kulka... którą można sobie (duży pech) lub komuś (duża radocha) nabić siniaka
:mrgreen: :mrgreen:
ale.... KTO MA TE FOTKI !?!?!?!?!?
ładna kulka! :D
DAMY RADĘ!!!!
Zacny trunek w postaci piwa KIMBowego wypilismy z przyjaciółmi wczoraj z okazji moich imienin. Ambrozja! Dziękuję!
Dziękuję też wszystkim za pamięć :mrgreen: i życzenia! Pod każdą postacią! I za te z kaczeńcami! (komu, komu?)
(i kto mówi, że Internet jest nieludzki???)
a dzisiaj i zawsze tez najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj lepszego do nastepnego kimbabowego --Cytat:
a wytrzymałem, a wytrzymałem a cooooooooooooo, a było super-- tylko Asiczka moj adres coś mi sie zdaje ze po ... na tych drzwiach (no niech będzie na te drzwi ) żle mi sie pisało, a adres to januszxx1@wp.pl (jak bys wysyłała zdjęcie) --ja plakatu nie zap... to nie ja -- a barszczu dobrze zaczoł ten "temat " pozdrow dla Wszystkich byłych tam na KIMB i niebyłych tez
Oj joorgus, joorguś coś Ty tutaj troszkę kitujesz :lol:Cytat:
Zamieszczone przez joorg
Oczywiście żartuję, wiem że wytrzymałeś :mrgreen:
a ręcznik to kto Ci pod prysznic przynosił ??/ co ??? --dam radę dammmmmmmmmmmCytat:
Zamieszczone przez olka_olka
wzieła prysznic -- i tyż nicccccccccCytat:
Zamieszczone przez joorg
w UG też dawaliśmy dzielnie radę ('8)'
Marzy Ci się, he he, ale dziękuję za pomoc :lol:Cytat:
Zamieszczone przez joorg
I ja mogę po KIMBie się w końcu wypowiedzieć. Było fajnie - ale impreza integracyjna podobała mi się jak zwykle najbardziej. Proponuję wprowadzić dużą cenzurę, zanim sie zdjęcia pokaże szerszemu gronu.
A kilka dni później byliśmy w Ustrzykach na równie fajnej imprezie i jeszcze była Turystyczna Awanturka Muzyczna pod Rawkami - mmm... nie wyśpię się chyba nigdy, ale byłam w swoim żywiole. Tak trzymać
DAMY RADĘ!!! KJM:P
ps. już mamy nawet plany następnego KIMBu:)
:twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Jagna
Nie wiem czy niektórzy w ogóle pamiętają czego sie dopuszczali (albo czego sie na nich dopuszczano). :lol:
Mialam ochotę napisać tu parę rzeczy na temat zawartości fotek, opublikować cosik, ale się bohatersko powstrzymam. Tylko Asiczka wie, ile mnie to kosztuje. :wink:
A mam pytanko: czy ktos w ogole zauważyl "Wielkie Wejście" w trakcie KIMB-u? Wiem, wiem, przemkneliśmy jak meteor, ale mi i tak wydawalo się to wiecznością. ;)
Znalazlam jedno przyzwoite zdjęcie z imprezy: 3 pancerne i lóżko! ;)
Pod Rawkami to byla juz tylko sielanka, choc w gorach tez sie bylo, ;)
Dzięki Ci o Wielkoduszna (tak trzymaj).Cytat:
Zamieszczone przez Szaszka
P.S. Iras widzę, że Ta Sielanka to niezła była :roll:
E... to nie byliśmy razem na KIMBIe? Wczoraj przeglądałem fotki i znalazłem tylko jedną nieprzyzwoitą :oops:Cytat:
Zamieszczone przez Szaszka
Miłego dnia.
Bardzo przyzwoite zdjęcie z KIMBu.
Hm przyzwoite ??? 8)
Nadmieniam, że żadno ze zdjęć nie było zmieniane, bądź przerabiane... Mam świadka ... :P
Jestem świadkiem, że takie zdjęcia były i już...
ps. ładne Ci Kasieńko wyszły:) i jeszcze jedno - 19 w Łodzi Dyjak - może odwiedzisz?
Oczywiście, że przyjadę słońce..... :D Dziękuje za komplement.... A tomekpu dziekuję za użyczenie statywu i pomoc w obsłudze mojego ustojstwa..... 8) :twisted: .......
Ps. Co do wypraw terenowych....... TAAAAAAAAAAKA BYŁA JAZDA..... :mrgreen:
Ładne te nocne fotki...... moje pechowo jakoś wyszły troche nieostre. :(
Xiro - a tyłeczka nie chwalisz????
KB, szczęka mi opadła, super. Chcę orginały!!!!!
A z jazdą masz dużo szczęścia że nie jeździłaś w poniedziałek.
Pozdrawiam.
Informuję wszystkich zainteresowanych (tych co wpisali się na listę wysyłkową) iż dzisiaj po pracy wysyłam płytki z KIMBu. Płyta jest nagrana w formacie SVCD i można ją odtwarzać w komputerze lub na stacjonarnym odtwarzaczu DVD. Zainteresowanych proszę o potwierdzenie otrzymania na PW. Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez Jagna
8) 8) 8) ja byłam , a gdzie Cię poniosło słońce :mrgreen: :P :?: miałas się pojawić :P :P :P :P :P :P
Co jest :? , płytki z KIMBU doszły tylko do 3 ludziów :?:
Pozdrawiam.
Do mnie tez doszła, tylko połamana :cry: ............
nasza kochana poczta.... ehhhhCytat:
Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
Tomku do mnie też doszła bez problemu - teraz jest w obiegu :D
Duch_
Duszku do mnie też doszła cała............tylko jak ja otworzyć?Cytat:
Zamieszczone przez rob_m6
Moze ja jestem trochę zacofana, ale żeby aż tak :(
Olka _Olka, nie przejmuj się, dzisiaj wysyłam Ci w formacie DVD. Jeśli ona też nie ruszy no to faktycznie może Cię twój sprzęt audiowizualny nie lubi :lol: .
KB, tobie też wysyłam ale zastanawiam się czy nie dociąć blachy stalowej która zabezpieczyła by przesyłkę przed twoim listonoszem. :evil:
Pozdrawiam.
Jeszcze jedno, uprzedzam że płytki w formacie SVCD są ciężko kopiowalne. :oops:
Nie wiem czy blacha będzie wystarczajaca ... :twisted: 8) ........... A teraz słóńce powiedź jak to otworzyć.... :shock: :mrgreen: ..........
kobiita
Najlepiej wyjąć z koperty (koniecznie) i wsadzić do DVD, ewentualnie do komputera z zainstalowanym oprogramowaniem do odtwarzania DVD, np PowerDVD. Pozdrawiam.Cytat:
Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
Ło i tyle..... :D :P a ja myslałam, że to bardzo skomplikowane będzie.... takie napewno nie dla pojęcia dla kobiet :P :mrgreen: :wink: ..... czekam z niecierpliwością.... A jak ja moge przesłać zdjęcia dla Ciebie... jakiś namiar.... kontakt..... jesli nadal chcesz .... :lol: :mrgreen: ....