Wyprawa rowerowa 2006 chetni?
W itam wszystkich....moze to wczesna pora ale chetnych zapraszam na wyprawe rowerową po Biesach.Mam 37 lat (facet)Planuje wypad na okolo 10 dni ,termin 24 lipec do 4 sierpien( tak mniej wiecej)Planuje dwa miejsca zakwaterunkowe Cisna( moze ewentualnie Zatwarnica ...dobry punkt wypadowy na Biesy) Chetni? Praktycznie wszyscy od malolatow do staruszkow,...plec ?tez mile widzina kazda plec....chodz wole ta druga strone madalu:)) hhehhe...ale nie o to lotto...wazne zeby fajnie pojezdzic itd....jesli by ktos byl zainteresowany to prosze o kontakt:) Pozdrawiam:)
Odp: Wyprawa rowerowa 2006 chetni?
Projekt zyje czy juz umarł ?
cZESC :) i przepraszam ze wyprawa niewypali... cos mam z lewa noga nie tak..bylem teraz 3 dni w Beskidzie Sadeckim no i wyszlo szydlo z worka.Tylko moge jezdzic po plaskim nie moge przesilac nogi:)Ale moze wy sie wybierzecie?
Ja bylbym bardzo chetny ;) Jestem z Bieszczad ale podlaczylbym sie zeby potrenowac troszke kondycje,co prawda dopiero zaczynam "pedalowac" ale checi mam duze i mysle,ze nie przysporze klopotow ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Żółwiu
Witam...
Termin poniekąd odległy i trudno stwierdzić czy mi przypasuje , ale wstępnie bym sie pisał..
pozdrawiam..
Maciek
Jak uda mi się złapać wolne też chętnie się przyłączę
Tasiek
tasiek,tak wyprawa byla w 2006 roku