Odp: dziwne znaki drogowe ;)
ciekawe bardzo... :)) pozdrawiam
Odp: dziwne znaki drogowe ;)
Buba,ty może kolekcjonujesz takie znaki(myślę o zdjęciach oczywiście)?
Zwłaszcza te łuki pionowe :-))
Odp: Dziwne znaki drogowe ;)
no na razie jest 5 :D nie wiem czy mozna nazwac to juz minikolekcja ;) kiedys kolekcjonowalam nawet prawdziwe znaki drogowe ;) ale szybko skonczylo sie miejsce na scianach w pokoju ;) mialam np. "uwaga przejazd kolejowy niestrzezony" - zdjete z linii gdzie rozebrali juz tory, czy " wnimanije! kabiel" bo kiedys na ukrainie lezalo pod moimi nogami ;) ale dosc szybko przerzucilam sie na fotografowanie znakow (lzejsze jak sie chce znajomym pokazac) a na scianach zbieram tylko smieszne tabliczki ;)
No tak,ja też zbierałem za młodu różne rzeczy,np plakaty opozycyjne(antysocjalistyczne np. dt=ddt - dla młodszych wyjaśniam że to porównanie dziennika telewizyjnego do wolno ale skutecznie działającego środka owadobójczego,taki sączący się jad).Później przerzuciłem się na zbieranie mandatów otrzymanych od milicji obywatelskiej - wykleiłem nimi całe drzwi,do tej pory leżą u mojego ojca w piwnicy :-) Teraz kolekcjonuję wafle piwne oraz wspomnienia... :-)
1 załącznik(ów)
No to coś od nas - świeże, prosto z Rumunii ;-)
Pozdrawiamy -
k&p
1 załącznik(ów)
Może ktoś rozszyfruje ten znak, o co chodzi ?
"Gdzie dwóch się biło tam...trzeci skorzystał"
Uwaga czas na drzemkę! jeden konik, dwa koniki...
1 załącznik(ów)
Witam
Droga do Bukowca, czas jakiś temu. Znaki same w sobie może nie są dziwne, ale trzeba być wielkim pesymistą, by zakładać, że ktoś spróbuje tu wyprzedzać ;-)))))
Pozdrawiam.
2 załącznik(ów)
To kilka z mojej okolicy :D
Załącznik 30575Załącznik 30576
Poszukam w archiwum - jeszcze pare sie znajdzie na 100% :)
1 załącznik(ów)
Nie jest to może stricte znak drogowy ale walor informacyjny ma jak najbardziej! Jak ktos nie kmini po kacapsku to tak pobieżnie mogę translation: kto będzie wyrzucał śmieci do lasu...... tego spotka..... nagła a niespodziewana rozkosz...... od strony zaplecza! pzdr + P....
Ten znak z płazami jest ciekawy ;) Chyba trzeba mieć lupę, żeby zauważyć np. jakąś żabkę przebiegającą jezdnie :)
Zdecydowanie nie trzeba - czasem ciężko ominąć bo są wszędzie...
1 załącznik(ów)
A mi przypomniał się znak (znaczek) spotkany na stokówce w pobliżu Tworylnego.
Może ktoś rozpozna swoje pismo?
Załącznik 33872
haha, dziś cały dzień zadawałam sobie to pytanie, nie pomijając żadnego słowa. chyba też musze to rozwieszać na drzewach.