-
Może ktoś wybiera się w Bieszczady w najbliższym czasie...?
Poszukuje osób (najlepiej z Wlkp ale nie tylko...), które w najbliższym czasie planują wyjazd w Bieszczady i z różnych względów (może np nie są na tyle odważne jak ja;) ) nie chcą jechać same. Chciałabym wyruszyć w przyszłym tygodniu... Pozdrawiam wszystkich wędrowców
-
Odp: Może ktoś wybiera się w Bieszczady w najbliższym czasie...?
ja to w czwartek idę na szlak :)
-
Ja się wybieram, będę na miejscu w piątek 29 września :)
-
1 załącznik(ów)
Też będe w PIĄTEK ale 22.09.2006 :D NARESZCIE !!!!!! Może zbierze sie jakies towarzystwo na piwko w Starym SIole??? Oczywiście tylko na 1-2 i tylko wieczorem. Wczesniej tylko góry...... Kto bedzie w Wetlinie w ten weekend?
-
Będe 29,30IX -1X a potem na CZARTgraniu 13-14 października
Zapraszam i do zobaczenia
http://carynska.pl/index.php?option=...w&id=55&Itemid
-
Cytat:
Zamieszczone przez
KKKrzychoo
Kto bedzie w Wetlinie w ten weekend?
o ile mnie pamiec nie myli to kb teraz jest w bieskach ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
__andzia
To ja się dowiaduję z forum ,że dziecko wybiera się w Bieszczady.
W takim razie to i ja będę w tym samym czasie.
Pozdrawiam
-
sluchajcie ja tu nowa jestem, mam kilka pytan , bo tak nie bardzo sie orientuje...wybieram sie w przyszlym tygodniu w Bieszczady-sama, bo mam dosc wszystkiego i chce odpoczac od swiata, do Cisnej, ale wlasnie mi sie zachcialo rowniez spedzic noc lub 2 na Poloninie Wetlinskiej. Jak to zrobic?tzn. czy tam w tej Chatce calej sa pokoje, ktore mozna zarezerwowac?czy sie spi na karimacie na podlodze itd.
-
aha, jak teraz gory wygladaja????maja juz te barwy jesieni czy nie?
...niech pokłonią mi się połoniny....:(
-
w sumie za bardzo Ci nie pomogę, bo nigdy tam nie spałam, ale najlepiej jak sobie przedzwonisz 502-472-893 i dopytasz. Zazdroszczę Wam, że sobie jedziecie, a zwłaszcza Tobie, bo ja już tyle razy wybierałam się w Bieszczady właśnie żeby przenocować na Wetlińskiej i zobaczyć wschód słońca, ale jak do tej pory nie udało mi się znaleźć towarzycha, które chciałoby wędrować z worem. Może tutaj znajdę jakąś odważną duszę :)
-
Ja będę z przyjaciółmi od 1 do 6 października :)
Wybieram się tam dosyć często, bo to ulubione miejsce razem z terenami zielonymi na terenie kraju.
-
Jak wspominałem wcześniej, jadę w nocy 28/29 września. Ekipa mi się rozpadła w związku z czym mam 4 miejsca w samochodzie. Jeśli ktoś chciałby się przyłączyć, to zapraszam.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
iFka
w sumie za bardzo Ci nie pomogę, bo nigdy tam nie spałam, ale najlepiej jak sobie przedzwonisz 502-472-893 i dopytasz. Zazdroszczę Wam, że sobie jedziecie, a zwłaszcza Tobie, bo ja już tyle razy wybierałam się w Bieszczady właśnie żeby przenocować na Wetlińskiej i zobaczyć wschód słońca, ale jak do tej pory nie udało mi się znaleźć towarzycha, które chciałoby wędrować z worem. Może tutaj znajdę jakąś odważną duszę :)
nio ja jade sama...niestety, bo musze zapomniec...dzieki za numer telefonu!!!
jade chyba juz we wtorek, i ciagle nie wiem jakiej pogody sie moge tam spodziewac:((
-
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
jade chyba juz we wtorek, i ciagle nie wiem jakiej pogody sie moge tam spodziewac:((
Ja też mam zamiar byc tam we wtorek :-) Pogoda na razie zapowiadana jest ładna. Ciepło i bez opadów.
-
właśnie wróciłem z Rawki. Widioczność kiebska, ale sama rawka pięęęknie oswietlona. a wiało ...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
człowiek z lasu
właśnie wróciłem z Rawki. Widioczność kiebska, a wiało ...
no chyba kiepsko wiało jak tak piszesz.....
-
Wybieramy sie z kumplem najprawdopodobniej we wtorek na 2-3 dni w B. z Rzeszowa. Pewnie zanocujemy w chatce. Jakby ktos byl chetny dolaczyc niech daje znac :}
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tasiorro
Wybieramy sie z kumplem najprawdopodobniej we wtorek na 2-3 dni w B. z Rzeszowa. Pewnie zanocujemy w chatce. Jakby ktos byl chetny dolaczyc niech daje znac :}
A która chatę masz na mysli, bo może się spotkamy w niej jak to ta sama do której ja zmierzam :-)
-
Puchatkową. Nie orientujesz sie moze jak z frekwencją tam o tej porze roku? Chyba nie trzeba rezerwować nic?
-
No to się nie spotkamy.
A jak z frekfencją ??? Nie mam pojecia, ale raczej tloku się nie spodziewaj.
-
Niestety z wypadu w Bieszczady musiałam zrezygnować... Siła wyższa (grypa tym razem...:( ) ale jeszcze wszystko przede mną, więc mam nadzieje na krótki wyjazd jeszcze w tym roku... Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
-
Ja jadę w nocy z soboty na niedzielę (30.09/1.10) do Wetliny i nizamierzam wracać do tej mojej "dużej wsi - W-wy" przez conajmniej tydzień. Zamierzam sobie w moich kochanych Bieszcadach odpocząć (od spalin, hałasu, dresiarzy, karków, ....) w otoczeniu przyrody, ciszy, widoków, szmeru strumyków, ... :-)
-
a ja wlasnie jade:))))czekam w przepieknym miescie Krakowie na pociag do Zagorza:)))))))nio to mozecie mi zazdroscic:))pozdrawiam
-
Również wszystko mam spakowane (pewnie znów coś zapomnę ostatnio buty się gdzieś zawieruszyły) i dzisiejszej nocy lub jutro rankiem wyruszam na kilka dni do H.....c i UG.
Pozdrawiam
-
Zapewne spotkamy się gdzieś na szlaku, a może i na piwie gdzieś w UG :) Też jadę dzis w nocy.
-
Witam.
Ja się znowu wybieram w Biesy sama z psem :) Jadę 2.10. z Krakowa. Może ktoś chciałby się dołączyć? Pozdrawiam. Do zobaczenia na szlaku :)
-
Hej
Prawdopodobnie 9X pojadę na tydzień :)
Pozdr.
-
Jadę. Jeszcze tydzień.Czym ja się mam, u Biesa, do tego czasu zająć? Na szczęście jest forum. Piszcie!
-
Witam
Jeżeli pogoda będzie ok to 12.10 wyruszam do U.G. Jeżeli pogoda będzie do kitu to poczekam kilka dni . Mam trzy tygodnie urlopu więc liczę, że będzie choć kilka ładanych dni w październiku.
-
JA również w tym terminie.. 13-14 jest CZARTgranie a drugi dzień właśńie w UG "Pod Caryńską" także do zobaczenia :)
Pozdrawiam
andzia
-
W życiu nie byłem na "CZARTgranie" i szczerze powiem, że nie bardzo się orientuje jak wygląda tego typu impreza ale jeżeli będę w tym czasie w U.G to przyjdę. Wyjeżdzam sam, więc ze względu na szybko zapadający zmierzch jakieś towarzystwo wieczorem napewno się przyda a taka okazja jak myślę sprzyja poznawaniu nowych ludzi.
Nie znam Bieszczad. To mój pierwszy świadomy wyjazd w te góry i mam nadzieję, że będzie super.
-
Też będę,niestety w pt pracuję,więc w UG będę późno,więc Rawka przeszła bokiem,ale w sb juz nie odpuszczę:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Maciej.K
nie bardzo się orientuje jak wygląda tego typu impreza .
Wobec tego poczytaj sobie :
http://carynska.pl/index.php?option=...id=56&Itemid=1
Tam też znajdzieśz linki do poprzednich edycji.
Polecam :)
-
jest 5:30 rano. coś mnie obudziło. wstaję i wychodzę na balkon. Pierwsze co do mnie dochodzi to potężny ryk jelenia z pobliskiej łąki. następnie patrzę mgła, a nad mgłą czyściuchne niebo. myśl: nie ma bata, idę w busz. spakowany, uśmiechnięty właśnie wychodzę. jadę do Górnych a potem zobaczymy. pewnie kiknę se na Halicz. mam nadzieję, że będą fajne zdjęcia. za godzinę albo dwie znając bieszczady zacznie lać. to nic.
-
takwięc do usłyszenia, oczywiście jak mnie jakiśmisio nie pocharata hihi :D (to nie jest takie śmieszne :/)
-
Jedno muszę przyznać spotykamy się na forum o dziwnych godz. Wchodzę o 23 kilka osób, o 3 Malo, o 5 człowiek z lasu. Nie kracz właśnie dziś też idę w tamtym kierunku. Będzie śliczna pogoda.
A propos Czart Grania. Nie mogę się wybrać.:evil: Mam prośbę wygłaszcie ode mnie Krysia. Kiedyś przrz 10 dni obsługiwałam kolonię. Pokazałam im wiele, na koniec była ankieta. Dzieciaki miały wybrać największą atrakcję Bieszczadów. Jednogłośnie wygrał Kryś. Hrabia też był w czołówce.
-
-
Kryś to jest ta psina pod Rawkami, dobrze mówię?
-
Witam
Zaplanowałem swój pierwszy w życiu wyjazd do Ustrzujk Górnych na najbliższą środę. Nie mogę się już doczekać ale mam pewien problem - nie mam zarezerwowanej żadnej kwatery. Zadzwoniłem dziś w dwa miejsca i okazało się, że już mają zarezerwowane pokoje.
Boję się, że jak pojadę w ciemno to nic nie znajdę. Dodatkowym problemem może być to, że jadę sam. Mam na szczęście samochód. Bardzo proszę osoby znające tamte strony o jakieś rady ( inne okoliczne miejscowości w których nie będzie problemów ze znalezieniem pokoju jak w Ustrzykach nic nie znajdę).
P.S
Hotele są dla mnie za drogie.
-
ALe fajnie, też bym chciała jechać w Bieszczady. NIestety dopiero po obronie zaczne coś planować.
Pozdrawiam wędrowców.:smile: