Ktoś polecił i zachęcił, więc jestem. Witam wszystkich forumowiczów:) Przeglądałam, poczytałam i stwierdzam, że groch z kapustą to mało powiedziane, tu jest szwarc, mydło i powidło. Jeszcze nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale zobaczymy:))
;-)
Wersja do druku
Ktoś polecił i zachęcił, więc jestem. Witam wszystkich forumowiczów:) Przeglądałam, poczytałam i stwierdzam, że groch z kapustą to mało powiedziane, tu jest szwarc, mydło i powidło. Jeszcze nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale zobaczymy:))
;-)
I tak ma być, posiedzisz, poczytasz, spodoba Ci się i sama coś dorzucisz do tego bigosu!
Witaj!Z ogromnym sentymentem wspominam wiejskie sklepiki bieszczadzkie,gdzie było mydło,powidło,szwarc,nafta i chleb.Każdy znajdował tam coś dla siebie.Mam nadzieję,że też coś przypadnie Ci do gustu.Pozdrawiam.WUKA
Witaj! Cieszę się, że przybyła nam autochtonka. Witam też pana psa. Jedno mogę Ci zagwarantować nie będziesz się tu nudzić.:mrgreen:
A powitać powitać...:) Heh! Wszędzie poznam tą zieloną okiennice..:mrgreen:
Witam serdecznie i życzę miło spędzonego czasu przed komputerem ;-)
Witaj na forum i czuj się tu dobrze.
Ach te okiennice może niedługo je otworzę.
Serdecznie pozdrawiam.
Witaj :) Już wyjaśniam: pierwszy zestaw jest jadalny i nawet smaczny, a drugiego niech nikt nie próbuje jadać :P Powidło psuje smak :P Ale reszta jak najbardziej...
Tak czy siak odkarmisz się tu intelektualnie całkiem, całkiem, czasem pośmiejesz, a czasem wściekniesz do kwadratu.
A mnie się jakoś smutno zrobiło,że nikt nie powiedział mi "dzień dobry".....
Proszę bardzo: http://forum.bieszczady.info.pl/show...7175#post37175
Żeby Ci smutno nie było:-D
pozdrawiam
Dzięki!Jakoś tak się zaraz zrobiło "słoneczniej".Pozdrawiam świątecznie i....piernikowo!
Dziękuję za ciepłe przyjęcie mnie na forum, jestem tym niesamowicie mile zaskoczona.:)
Pozdrawiam wszystkich bieszczadowo! ;)
Witaj! Jesteś wśród zacnego towarzystwa. Na pewno nie będziesz się tu nudzić, a gdyby tak się stało, sama "dasz nam kopa", dobrze?
Mnie też nikt nie powiedział,ale i tak chyba bym nie usłyszała :) Najbliższy Forumowicz (z tych,którzy się przyznali) mieszka pod drugiej stronie Krakowa.No poza tym nie mam takiego pięknego psa...
Cześć Ci,AgaPe :grin: "Zostańmy razem,zostańmy razem my i Ty..." :-P
Zielone okiennice wcale nie są kompatybilne z manualnymi zdolnościami zwykłych smiertelników :)
Natasha rozwiń swoją myśl "okiennicową", jakoś nie zatrybiłem....
Nieco opóźniony, witam szanowną Diabligrodziankę:)
Hyhy, moje manualne zdolności są bardzo kompatybilne Czyż nie?
hehe ale za to zyskuje u nietrybiących:)
jeszcze nawet nie zaczęłam..a już podpadłam :-P Ale mi w związku z tym źle:razz:
Na wniosek trybiącego Derty'ego-pozdrawiam również trybiących.No i oczywiście AgePe,bo to w końcu jej wątek :-P
Ps.teraz chyba straciłam u nietrybiących :)) Barni-manualne zdolności masz rozwinięte w stopniu zadowalającym:-P
da się słyszeć.... ja usłyszałem to określenie za okiennicą.... kiedy to słuchałem opowieści....
A skąd wiem? Czytam forum, oglądam zdjecia, kojarzę fakty no bystrzacha jestem:) hehe a tak po prawdzie, to przyznaj się Agape czyż nie zmieniłaś profilu swego forumowego? JA WSZYSTKO WIDZE!!! Albo mi się tylko tak wydaje :)
Ładny jest to fakt, niestety charakterek diabełka, złośliwy, ruchliwy, czasem namolny, ale w gruncie rzeczy kochany. Jeśli chcesz mieć zajętą każdą wolną chwilkę w swoim wolnym czasie, to polecam. Zaręczam, że nudzić się z nim nie będziesz, a on zamęczy Cię na śmierć.
pozdrawiam