Gdzie to jest?
Wersja do druku
Gdzie to jest?
To pierwsze: tipi stoi pomiędzy Polaną a Skorodnem
Tak, a druga?
Ba. Nie mogę znać wszystkich odpowiedzi. Mam z Poznania ładny kawałek do tego tipi, a dotarłem. Nie mogę skojarzyć, czy to widziałem... Z pare dni poprosze o podpowiedź, chyba, że ktoś odgadnie. Pozdrawiam
No dobrze, to drobna podpowiedź do drugiego zdjęcia. Nie trzeba, ale można tam dojść po płytach, a niedaleko stoi prywatna chatka.
...gdzieś to widziałem...tylko gdzie... apropos drugiej fotki... ghrrrrrrrr.... dobra pamięć ale krótka... strzelam..a nie Maniów i cerkwisko?
Nie Stasiu :) Bardziej na pn.
Co do drugiego zdjęcia...może teraz ktoś skojarzy. Są tam fajne polanki widokowe, z których między innymi roztacza się taki oto widok: :-)
To może Radziejowa?
Pozdrawiam
Nein
Czy to gdzieś między Rzepedzią a Szczawnem (Rzepedka )?
Nie, deczko na pd -wsch. No teraz to już nie powinno być problemu...
Strzał: Turzańsk?
....Kamionki w tle widać Suliłę...
Tak Kamionki :grin:
I kolejna, gdzie stoi ta dzwonnica (fot.1) i ta dziwna brama (fot.2) ?
Anyczka,
Dzwonnica jest w Hulskiem obok ruin cerkwi. Zgadłem?
A ta dziwna brama... nie wiem.
Pozdrawiam
Tomek
Tak jest, tzn. mam pewne wątpliwości czy to aby na pewno jest brama...ale jakoś nic innego mi do głowy nie przychodzi ;)
Przepraszam, za jakość zdjecia, ale moze ktoś będzie wiedział. Na jakim obiekcie jest ta tablica:
Co do zdjęcia powyżej, być może będzie to jakas podpowiedź: 18.06.2005
Zapewne łatwopalnym!
Nikt nie skojarzył daty ze śmiercią Władka Nadopty.
Odpowiadam. Ta tablica wisi na cerkwi w Moczarach.
Jaka to góra?
A toto nie stoi nad Baligrodem?
nad Baligrodem budka koło masztu ma prawie płaski dach...
Gabry Wierch Północny stok. Nad Cisowcem Tak myślę
Nie
Dziś mam słaby dzień do strzelania, ale sobie strzele: Komańcza, nie Kohutek tylko ten drugi.
Nie :lol: Taki jest widok z tej góry:
pewno to ta górka... bardzo widokowa. Spojrzałem ku niej szukając czegoś w innym miejscu...
O to to mi chodzi :-) Tylko jeszcze nazwa.
Błagam no, niech ktoś napisze jaka to góra, bo nie zdzierże jak znowu sama sobie będę odpowiadała na zagadke....
To już ostatnia podpowiedź. Zdjęcia okolicy... moze teraz ktoś...coś....:lol: :idea:
Hej! Zatrybiłem w końcu (chyba) - Czekaj i Dziurdziów.
No nareszcie :lol: Bardzo przyjemna i bardzo widokowa góra. W ogóle rewelacyjna okolica.
W takim razie, tradycyjne GDZIE TO JEST?
Hmmm... a ten bunkier to nie będzie w Załużu? Jakoś mi się tak kojarzy:)
Dobrze Ci się Aguś kojarzy :-)
Ta brama stoi w Polańczyku niedaleko wyciągu, przy znakowanej niebieskiej ściezce.
To teraz proste. Gdzie to ?
a odnosnie bunkra w zaluzu- nie masz moze zdjecia zeby ta tablica pod gwiazda byla lepiej widoczna i moc przeczytac co tam pisze?? bardzo jestem ciekawa :)
Bóbrka kamieniołom........ a tutaj masz tablicę z Załuża