-
[Rzeszów] Spotkania bieszczadzkie
Nie będziemy gorsi od Warszawy czy Lodzi. Wczoraj Jaro rozpoczął sondaż w sprawie organizacji spotkania bieszczadzkiego w stolicy Podkarpacia - a w zasadzie reaktywacji takich spotkań (jedno było kilka lat temu). Dotyczy to nie tylko bieszczadników Z Rzeszowa ale również miast ościennych.Wstępnie jestem za...
-
Odp: Spotkania bieszczadzkie w Rzeszowie
Jako, że jestem z miasta baaardzo ościennego też jestem za
-
no ja również.... zawsze to w słusznym kierunku się podąża..... tylko bez złamań poproszę... 8)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
krawc
Nie będziemy gorsi od Warszawy czy Lodzi. Wczoraj Jaro rozpoczął sondaż w sprawie organizacji spotkania bieszczadzkiego w stolicy Podkarpacia - a w zasadzie reaktywacji takich spotkań (jedno było kilka lat temu). Dotyczy to nie tylko bieszczadników Z Rzeszowa ale również miast ościennych.Wstępnie jestem za...
Pomysł nie mój, a Henka, ale nie zmienia to faktu że będę. A spotkanie o którym piszesz można by nazwać małym KIMBem :)
-
Pomysł bardzo dobry, popieram :)
-
-
Jak to miło, że stara wiara sie odzywa....tzn stara ale nie w sensie lat
-
Cytat:
Zamieszczone przez
krawc
Jak to miło, że stara wiara sie odzywa....tzn stara ale nie w sensie lat
No myślę, że nie o lata chodzi :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
krawc
Jak to miło, że stara wiara sie odzywa....
My też.... za spotkaniem w Rzeszowie ,tyle co po powrocie z Cergowej dziś... i po konsultacjach z Duchem, też się piszemy na spotknie .
ps. ale piżdzi.. ło, halny był .. ale to nic, super było ..pozdrawiam PTTK Rzeszów z którymi do Miejsca.. jechaliśmy .
-
Zapisuja się ludzie i mówta chceta.
Co prawda nie będziemy się prześcigiwać czy jesteśmy lepsi / czy gorsi od tych ze Słupska /Warszawy/ Zgorzelca , ale spróbujemy coś stworzyć.
I nie będziemy sprawdzać czy tu zajechał któś z Lulina czy też innego braterskiego Krosna,a dyć wswzyśkich zapraszamy.
Zapsujta sie. Bo potrza to ująć jako impreze wielką czy olbrzymią. Znaczy się zarezerwować halę na Podpromiu na 5 tys luda. ? ha , ha, czy mniejszą ?
piszcie : czy pasuje Wam rano czy wieczorem - a termin wkrótce podany zostanie.
Jaro napisał :
Cytat:
Pomysł nie mój, a Henka, ale nie zmienia to faktu
Gwoli wyjaśnienia : --- to sirBazyl jest podżegaczem tego ogniska a nie ja. Ale najważniejsze aby czy zapłonie --- to sie okaże ?
-
A może tam gdzie było poprzednio ? Zajazd Polonez 8) .... Jakby nie było przeżyli nasz najazd w 2005.... Twardzi są .... oczywiście to taka luźna sugestia....
-
Bardzo pozytywna sugestia. Ja jak zwykle jestem za!
-
Jak już Joorg pisał my się też chcemy wybrać. Jeśli chodzi o date to obojętnie ale dobrze by było w sobote, coby przed poniedziałkiem do domku dotrzeć.Duch_
-
Popieram opcje spotkania w którąś sobotę. Co do miejsca-nie mam wskazań ale zasadne byłoby aby był to lokal z..klimatem przyjemnym...
-
P.S. Zajazd Polonez..hm..nie byłem ale przed chwilą rzuciłem okiem na ofertę..cenową.Czy ona jest zachecajaca..chyba nie.
-
Spróbujcie w "Zajeździe Pod Skrzydłami" w Zwięczycy /rzut beretem od Rzeszowa/. 0 17 870 10 10. Poznaniak Wam radzi. Chyba jest taniej... Klimatu tam nie ma...
Pozdrawiam
-
W "Polonezie" źle nie było, ale jestem otwarty na wszelkie sugestie. Mam nadzieje że Manio z ekipą z Tarnobrzega będą to i muzyka gitarowa i śpiewy by uskutecznił(tańce nie) Duch_
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kobieta_bieszczadzka
...Zajazd Polonez 8) .... Jakby nie było przeżyli nasz najazd w 2005.... Twardzi są ....
Było super.
Cytat:
Zamieszczone przez
kobieta_bieszczadzka
.. zawsze to w słusznym kierunku się podąża..... tylko bez złamań poproszę... 8)
:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
rob_m6
W "Polonezie" źle nie było,...Mam nadzieje że Manio z ekipą z Tarnobrzega będą to i muzyka gitarowa i śpiewy by uskutecznił
(tańce nie)
Duch_
Ale to nie był wtedy tańczony "polonez" :smile:
ps.teraz juz po latach możemy się pośmiać.
-
Hej!
Właśnie przed chwilką skończyło się spontanicznie zorganizowane spotkanie organizacyjne mające na celu ujęcie tematu w ramy organizacyjne :), w którym udział wzięli oprócz piszącego: Henek i Jaro. Po burzliwych dyskusjach i tajnym głosowaniu poprzez aplauz, Henek został wybrany na ojca krzestnego zadymy i z racji pełnionej funkcji Jemu głos się należy, a nie żebym ja tu pitolił po próżnicy.
Pozdrawia cichy podżegacz Bazyl.
-
No to teraz czekamy na konkretne propozycje, coby zaplanować wyjazd do Rzeszowa.Duch_.
-
Wstępnie termin został ustalony na 9 lutego (sobota). Jeśli będzie tylę chętnych co poprzednio to prawdopodobnie trzeba będzie zrobić w Polonezie.
-
Czy są już jakieś szczegóły odnośnie tej imprezy?
-
mAAtylda pisze :
Cytat:
Czy są już jakieś szczegóły odnośnie tej imprezy?
... szczegóły - to to że piwo w polonezie jest po 6 zł. Ale to szczegół.
Ze względu na sobotni termin konieczna jest rezerwacja ... ale dla ilu osób ?
Uzgodnię to z Jaro i damy znać.
-
Ode mnie sztuk 3 ( łącznie ze mną) i bez kota.
-
W Polonezie jak narazie maja miejsca na przyszla sobote. Maja otwarte do 22, ale do 23 spokojnie przedluza a moze i dluzej jesli bedzie dla kogo.
Do niedzielnego wieczoru czekam na info na priv kto bedzie i w jakiej sile. W poniedzialek chcialbym zaklepac stoliki.
Noclegi albo jak ostatnio w pttk na rynku lub gdzie kto sobie zalatwi, ewentualnie u mnie (moge przekimac ze 4 osoby).
-
To może dla mnie jakiś mały zydelek w kąciku proszę rezerwować.
-
Sprawy mi się nieco komplikują i nie wiem czy mi sie uda zjechac w sobotę do stolycy podkarpacia..sie okaze..jutro pojutrze
-
A ja, wszystko na to wskazuje, że w sobotę rano będę wyjeżdżał z Rzeszowa. Takie życie...
Pozdrawiam
-
A kiedy będzie wiadomo czy spotkanie w ogóle się odbędzie?A jeśli sprawa zostanie załatwiona pozytywnie to o której godzinie?
-
Spotkanie odbędzie się bez względu na frekfencję.
Stolik zarezerwowany.
Start wyznaczony na 18-stą.
-
Odp: [Rzeszów] Spotkania bieszczadzkie
Osoby zainteresowane uczestnictwem w spotkaniach rzeszowskiego klubu IMB proszone są o kontakt na priva.
Takich spotkań w tym roku będzie jeszcze kilka.
-
Kolejne (--naste w tym roku) spotkanie rzeszowskie dobiegło końca.
Dzisiaj w składzie 5-osobowym +2 kibiców
Ciągle aktualne jest zaproszenie dla chętnych (najlepiej dla tych co mają co najmniej 20 zdjęć do pokazania)
Wystarczy wrzucić temat na priva.
-
e ja mam trochę fotek...
ale za daleko do was ;) hihih ;)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
odbyło się ....kolejne
To żeś się rozpisał...
-
Oooo to jest i tak bardzo obszerna relacja :mrgreen:
-
Potwierdzam! Odbyło się. Uczestniczyłem...
-
-
-
Kiedy bedzie kolejne spotkanie?