-
Forumowicz w Bieszczadach
Zbliża się okres wzmożonych wypadów w Bieszczady. Wielu z nas się nie zna, a czasami może się mijamy. Może pomyślmy o jakimś znaku rozpoznawczym, prostym i niewyszukanym by każdy, kto nie chce być całkiem anonimowy, mógł być przez innego Forumowicza zauważony. Może być to kawałek kolorowej wstążki.
To temat do dyskusji.
-
Odp: Forumowicz w Bieszczadach
Juz dyskutowaliśmy o tym, i to zdaje się, nie raz.
Nawet plakietkę Naszego Forum wymyśliliśmy. Teraz powinien ją ktoś chętny wyprodukować i dać "w komis" do ZPC w UG do sprzedaży - spod lady i na hasło. :-)
-
...ja proponuję wycinać wysokiego hołubca w co piątym kroku na szlaku...wtedy będzie nas widac z daleka i nikt się nie pomyli..:mrgreen:
(dobra, wiem - znowu zostanę zaraz zbesztana jak za gwiazdki bieszczadzkie...:mrgreen:)
-
jestem za wycinaniem.
Długi
-
KOMUNIKAT
Komisja konkursowa d.s BANERKA pragnie poinformowac ze uroczyste osadzenie zwycieskiego projetu obleczonego juz wrealia planowane jest na dzien 27.06 2009 (sobota) wgodzinach popoludniowych. Zapraszamy wszystkich do wziecia udzialu.
Komisja zyje nadzieja ze swoimi osobami tak Prezydent jak i Recon tworca zwycieskiego projektu uswietnia ta wiekopomna chwile.Mysle ze i polnocne i zachodnie rubieze naszego kraju beda reprezentowane. Uroczystosc wymaga pokropku wiec i osoba duchowna swoje miejsce by znalazla.Fachowcy od zapisu obrazu i dzwieku mile widziani.
mavo
-
Znamienne ze ja tez pomyslałem o Biurze Głupich Kroków, nalezy zatem opracowac kroki indywidualne i wplatać hołubca co jakis czas. Wtedy bedzie wiadomo z daleka ze idzie forumowicz o określonym nicku;)
-
-
Rozpatruję kroki z egipskich malowideł ściennych :p wsrod sylwetek widzianych przez lornetkę na połoninie byłoby to chyba dość rozpoznawalne...
-
Gdzie Rzym ,gdzie Krym?Czemu Egipt?.Przecież nasze rodzime "głupie kroki"są ogólnodostępne i jakże swojskie?
-
Masz na mysli krok odstawno dostawny i pawie pióro w czapce? Zostawiłem go krakusom:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
Masz na mysli krok odstawno dostawny i pawie pióro w czapce? Zostawiłem go krakusom:)
I co? Mam tak boczkiem za....? Zamiast pawiego to sobie sójcze zapodam.
-
uważam, że wizerunek forumowicza powinien być przemyślany i spójny - jak sie powiedziało A, to trzeba powiedzieć też B, więc...
forumowicz Browar podczas wędrówek powinien przyodziać się w kapelusz oraz z zawadiacką miną bezustannie ćmić papieroska...
forumowicz Jabol powinien poruszać się na terenie Bieszczadów (a nawet na terenie całej RP) krokiem sobie właściwym z charakterystycznym ruchem naokolno-zamaszystym ręki prawej (dobrze by było, żeby nosił krawat koloru ciemnego, szerokości nieznacznej)
ja ze swojej strony zobowiązuję się chodzić w bluzie koloru jaskrawego, z kapturem na głowie oraz twarzą ukrytą w dłoniach...dla idących za mną zobowiązuję się - dla ułatwienia identyfikacji - przyszyć na plecach numer startowy 999...
hołubce pozostają bez zmian...
a jak pięknie byśmy wyglądali spotykając się razem na szlaku...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
pozdrawiam Was wszystkich i mam nadzieję, że się jakos na tym szlaku jednak rozpoznamy :grin:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
pozdrawiam Was wszystkich i mam nadzieję, że się jakos na tym szlaku jednak rozpoznamy :grin:
Dobra, dobra. Byś odsłoniła twarz, byłoby z pewnoscią łatwiej. 8-)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Fiaa
Dobra, dobra. Byś odsłoniła twarz, byłoby z pewnoscią łatwiej. 8-)
Z twarzą zasłoniętą dłońmi asia999 będzie się wręcz rzucać w oczy. Podobnie jak Ty z dwoma parowozami :-P
-
Mnie poznacie po metalowym czepku na głowie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
uważam, że wizerunek forumowicza powinien być przemyślany i spójny - jak sie powiedziało A, to trzeba powiedzieć też B, więc...
forumowicz Browar podczas wędrówek powinien przyodziać się w kapelusz oraz z zawadiacką miną bezustannie ćmić papieroska...
forumowicz Jabol powinien poruszać się na terenie Bieszczadów (a nawet na terenie całej RP) krokiem sobie właściwym z charakterystycznym ruchem naokolno-zamaszystym ręki prawej (dobrze by było, żeby nosił krawat koloru ciemnego, szerokości nieznacznej)
ja ze swojej strony zobowiązuję się chodzić w bluzie koloru jaskrawego, z kapturem na głowie oraz twarzą ukrytą w dłoniach...dla idących za mną zobowiązuję się - dla ułatwienia identyfikacji - przyszyć na plecach numer startowy 999...
hołubce pozostają bez zmian...
a jak pięknie byśmy wyglądali spotykając się razem na szlaku...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ehe ;)
Mogę co najwyżej gębę cieszyć (=
-
proponuję konkretny kolor chustki apaszki, itp przewiązanej czy to do plecaka czy na szyi, głowie, itp KOLOR CZERWONY? CO MYŚLICIE?
-
Asiu, ja sobie pozwolę na pytanie - jak ja mam chodzić po tych Bieszczadach? bo mi się jawi pewien problem... ;)
pzdr!
k.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
...forumowicz Browar podczas wędrówek powinien przyodziać się w kapelusz oraz z zawadiacką miną bezustannie ćmić papieroska...
Oprócz kapelusza (i papieroska ;) ) bedę miał na sobie piękną, powsimordową koszulkę od Marcowego (dzięki) :grin:
-
-
To mnie rozpoznacie ze zdjęcia :twisted:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
Z twarzą zasłoniętą dłońmi asia999 będzie się wręcz rzucać w oczy. Podobnie jak Ty z dwoma parowozami :-P
Bo ze mnie tak paruje na podejściu z Wołosatego. :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
katarzynowosc
Asiu, ja sobie pozwolę na pytanie - jak ja mam chodzić po tych Bieszczadach? bo mi się jawi pewien problem... ;)
pzdr!
k.
Kasia - Ty wędrując, uśmiechaj się pięknie do boku prawego, dwa palce wyprostowane w powietrzu trzymając...:razz:
Fiaa - jak będę się do Ciebie zbliżała, to gwiżdż tymi parowozami - oczy zakryte ale moze chociaz usłyszę...;)
...a pomyślcie jak skomplikowany krok na szlaku będzie musiał wykonać forumowicz Trzykropek...:mrgreen:
-
Co dwieście trzydziesty szósty krok mogę się kłaniać.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
mavo
KOMUNIKAT
Komisja konkursowa d.s BANERKA pragnie poinformowac ze uroczyste osadzenie zwycieskiego projetu obleczonego juz wrealia planowane jest na dzien 27.06 2009 (sobota) wgodzinach popoludniowych. Zapraszamy wszystkich do wziecia udzialu.
Komisja zyje nadzieja ze swoimi osobami tak Prezydent jak i Recon tworca zwycieskiego projektu uswietnia ta wiekopomna chwile.Mysle ze i polnocne i zachodnie rubieze naszego kraju beda reprezentowane. Uroczystosc wymaga pokropku wiec i osoba duchowna swoje miejsce by znalazla.Fachowcy od zapisu obrazu i dzwieku mile widziani.
mavo
Uważam że do tego BANERKA to powinien byc osobny wątek, bo czuję że to bedzie WYDARZENIE!!!
Czuje sie zaproszony - 26 06 do 28 06 będę w UG.
Cytat:
Uroczystosc wymaga pokropku wiec i osoba duchowna swoje miejsce by znalazla.
Rozumiem że to nie o mnie chodzi, bo ja tylko de nomine jestem osobą duchowną! Ale,jak mawiał p. Zagłoba, es modus in rebus!
Cytat:
.....nas czyta arcybiskup, jeden z najważniejszych hierarchów w polskim kościele.
Mam nadzieję że nadal Nas czyta, nawet jak za przykładem swojej znajomej przeniósł sie na inne Forum.
Na wszelki wypadek namiary do Znajomej Arcybiskupa wyślę Ci na priv.
Wszystko to w trosce o godną oprawę tego wiekopomnego wydarzenia!
.................................................. .............................Pozdrawiam! + Pastor ręką własną
-
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
Fiaa - jak będę się do Ciebie zbliżała, to gwiżdż tymi parowozami - oczy zakryte ale moze chociaz usłyszę...;)
Ja tak sapię na posejściach. :mrgreen:
-
Witam.
Pastorze! Czuj sie zaproszonym.
Odnosnie Arcybiskupa.
Z cala powaga i niejaka radoscia pozwole sobie zaprosic Eminencje na nasza skromna uroczystosc w Zajezdzie pod Carynska, ktora odbedzie sie 27 czerwca w godzinach miedzy 16 a 17. Bylibysmy zaszczyceni.
PS
Prosze forumowiczow, ktorzy przybeda na uroczystosc o potwierdzenie.
-
Jedno malenkie pytanko. Co z HYMNEM???
-
Całkiem poważnie teraz pytam:
Tak się składa, że 26-28 czerwca będę w Beskidzie Niskim i Bieszczadach służbowo.
Prowadzę wycieczkę, tu jest program:
http://www.info.piekary.pl/index.php...660&Itemid=121
Noclegi są w Sanoku i ogólnie przypuszczam, że będę przeważnie zajęta.
Może jednak uda mi się wykroić małe pół godziny na spotkanie przy kawie (przy piwie niestety nie, bo jak jestem służbowo to piwa nie pijam).
Będzie może ktoś w tym czasie w Sanoku ?
Pozdrowienia
Basia
-
Proponuję bandankę z nadrukiem "KIMB". Nadruk we wszelkie możliwe strony taki chaos na chuście ;). Ważne aby obojętnie jak się ją zwinie, to logo jest widoczne.
-
Ja jako konik mógłbym poruszać się ruchem konika szachowego, a przede mną zawsze biegłby goniec.
-
jednoznacznie rozpoznawalny, nie do pomylenia, strój organizacyjny HSPS :idea:
-
O do diabła.. To ja muszę zawsze ubłocona po uszy chodzić i nosić ze sobą tyczkę od szlaku... :mrgreen:
-
Będę musiał przywrócić swój poprzedni avatar i chodzić z naklejką po piwie na czole, bo tak nikt mnie nie rozpozna.
-
W sumie jest wolność.
Żałuję tylko, że postawiłem słup ogłoszeniowy dla satyryków, a nie o to mi chodziło.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Żałuję tylko, że postawiłem słup ogłoszeniowy dla satyryków
Nie żałuj, nie zawsze i nie o wszystkim trzeba na poważnie. Ciesz się za to, że nie masz tego słupa w avatarze 8)
-
Była kiedyś (tak chyba na 3 KIMB-ie) koszulka z bieszczady.info.pl ....................
-
To była koszulka bieszczady.net.pl i mam ją do dziś :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
To była koszulka bieszczady.net.pl i mam ją do dziś :)
Co tam koszulka, Tarninko, człowiek się liczy, wnętrze czy jakoś tak (nie pamietam).
Nawet bez koszulki nic nie tracisz w moich oczach (i nie tylko).
Tzn. chciałem powiedzieć,jesteś rozpoznawalna!
.......................................Pozdrawiam! + Pastor ręką własną