Re: Wrzesien w...hmm, gdzie?
Widoczna galeria to nowość w Cisnej, z prawej Siekierezada.
Re: Wrzesien w...hmm, gdzie?
Dokładnie :)
Pierwsza fotka - galeria "Czarny kot" w Cisnej i na drugim stojąca tuz obok Siekierezada.
Re: Niedziela na wycieczce
Oj T.B ale jak mam zmasakrować zdjęcie z cyfrówki:( toż mi sie serce kroi
:_(((((((((((((((
I tak robię (tu zmniejszam - bo z aparatu są 1600x1200) 800x600 licząc, że może ktoś akurat sobie takie zdjątko upodoba. Fakt odkąd mam stałe łącze nie patrzę na czas jaki przesiedzę w sieci.
Ale zrozum - ja sie staram zrobić dobre zdjęcie i jak go później mam zniszczyc? O proszę to dla ciebie jest obrazek z dzisiaj. Czy ty wiesz jak ten koń mnie przestraszył, jak już przestał grzcznie pozować?????? No ale mam... (nieostre bo już uciekałam i mocno skompresowałm;-PPPP)
Wasza
Spotkałam tez bardzo sympatyczną krowę (na zdjęciu "widać" jak muczy) - koncert dała mi przedni i modelkę owieczkę;-) a o wyprawie Słonne (lub jak kto woli Słone) już wkrótce. Bo ja dziś proszę państwa przejechałam zgodnie z licznikiem 49,65 km i jestem z siebie bardzo dumna...
Trasa przez Łukawicę-Załuż-Tyrawę Wołoską-Rakową-Paszową-Olszanicę- Uherce... myślałam że mnie na końcu zwieje...
witaj Asiczko!
Też przemierzałem tą trasę kiedyś na rowerach i to nie jeden raz. Szczerze Ci zazdroszczę, bo nigdy nie przejeżdżałem tamtędy jesienią!
No to kwiatku zdjęcia poniżej Twojego postu - są z dedykacją dla Ciebie!
Mam ich mnóstwo (tj. zdjeć z dzisiaj) ale przecież nie zasypię forum - wybieram więc co ładniejsze i się dzielę.
Było foantastycznie, ludzi i samochodów nie było - cisza, kolory jak z bajki, ehhhhh (tylko trochę zimno). Ale warto było.
wasza (skompresowana i pomniejszona)
Piękny dystans.
Pozdrowienia
Geronimo
Uciekałaś przed koniem na sznurku? :)
A Twoje zdjęcia są znakomite - to fakt. I jedynie to Cię usprawiedliwia ;)
(Znaczy się - troska twórcy o kształt jego dzieła.)
Pozdrawiam