-
Hotel Górski Wetlina
Cześć !
Planuję ze znajomymi wypad w Bieszczady i zastanawiam się nad tym obiektem. Kilka opinii które znalazłem w Internecie niestety nie nastawiły mnie pozytywnie, ale były to dość stare wpisy. Może coś się zmieniło... CZy ktoś się orientuje co tam sie dzieje, jakie są warunki ?
pozdrawiam !
-
Odp: Hotel Górski Wetlina - opinie ?
Myślę, że nic się nie zmieniło.
-
Przede wszystkim prowadzący się zmienił, a to juz naprawdę dużo daje;)
Obecny to świetny człowiek, warto poznać;]
Co to warunków nie wiele się zmienia, ale polecam po sezonie wypić sobie piwko na dole w Barze- często można spotkać kogoś ciekawego. Jeżeli jednak marzy Ci Hotel w pełnym tego słowa znaczeniu to możesz się zdziwić, bo nie spełnia on super standardów, pytanie czy tego właśnie oczekujesz po wypadzie w Bieszczady?:)
-
Jesienią zmienił się gospodarz, który stara się nadać mu więcej ciepła.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
poetyckipoeta
Cześć !
Planuję ze znajomymi wypad w Bieszczady i zastanawiam się nad tym obiektem. Kilka opinii które znalazłem w Internecie niestety nie nastawiły mnie pozytywnie, ale były to dość stare wpisy. Może coś się zmieniło... CZy ktoś się orientuje co tam sie dzieje, jakie są warunki ?
pozdrawiam !
od niedawna dzierżawcą jest ta sama osoba, która prowadzi schronisko pod Rawkami więc nie powinieneś być rozczarowany.
-
Nic się tam nie dzieje, jak było, tak jest.
-
Odp: Hotel Górski Wetlina
..o j tam oj tam.. jaki Hotel jest , każdy widzi... wydaje mi się że jednak się trochę zmienia... samego obiektu nie da się tak łatwo odczarować, bo został nieergonomicznie zaprojektowany i zaniedbywany też jakiś czas, na pewno jest bardzo dobra kawa z ekspresu kolbowego przygotowywana zgodnie ze sztuką, na pewno dobra muzyka i ciekawi ludzie, z którymi można zawsze porozmawiać na wiele tematów.. ceny dyskusyjne, ale taka jest standaryzacja przy Hotelu 2 gwiazdkowym w obiektach PTTK, a jak wiadomo klimat w nich jest dość niepowtarzalny, gdzie słowo niepowtarzalność można rozbijać na wiele czynników :) ot swego rodzaju skansen... Na chwilę obecną trwa przygotowanie łazienek pod osoby niepełnosprawne i uruchomiony został system ogrzewania solarnego... Wydaje mi się że uda się uruchomić bardzo smaczną kuchnię na ten sezon... tak więc zapraszam, klimat tworzą ludzie , nie miejsce.. podobno.. Dla piwoszy znajdzie się parę wyjątkowych odmian, już za dni parę.... ale ciii...... Do tego względna dowolność wypoczynku z ulubieńcami czteronożnymi... znakomita lokalizacja.. i jak na Wetlinę, troszkę od tego całego hałasu wetlińskiego odcięte miejsce, dostęp do rzeki, obszerne pole namiotowe... w lecie zdecydowanie zieleniej niż w centrum tej Metropolii.... a co będę chwalił... minusy też są... ale do odkrywania we własnym zakresie.. :) niektóre podkreślają charakter...
-
No i dobry PR mają teraz :-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
trzykropkiinicwiecej
jaki Hotel jest , każdy widzi...
A czy basen działa ??? Byłem z dwa lata temu, bo miał być basen, a akurat był w remoncie, czy się zepsuł. Jak to teraz wygląda ???
-
...pomyłka... basen jest w Górnych.. w Wetlinie jeno rzeczka... póki co mamy bardzo wydajne solary, więc może podgrzejemy rzekę :P
Jaki PR? szczerość... ot co.. PR ma parcie na.... tararara....
-
Może i tak, ale ważne jest aby solidaryzować się z swoim miejscem pracy... Na to wygląda że tak jest w twoim przypadku (to dobrze).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Czapa
Przede wszystkim prowadzący się zmienił, a to juz naprawdę dużo daje;)
Obecny to świetny człowiek, warto poznać;]
Co to warunków nie wiele się zmienia, ale polecam po sezonie wypić sobie piwko na dole w Barze- często można spotkać kogoś ciekawego. Jeżeli jednak marzy Ci Hotel w pełnym tego słowa znaczeniu to możesz się zdziwić, bo nie spełnia on super standardów, pytanie czy tego właśnie oczekujesz po wypadzie w Bieszczady?:)
Widać kolego ,że wcześniej nie byłeś w Hotelu jak prowadzili poprzedni dzierżawcy. Wtedy Hotel żył, jedź zobacz teraz. O jedzeniu nie wspomnę-okropne. Przedtem był pyszny grill i inne smakołyki. Kiedyś tam bywałem i od kiedy odeszli poprzedni dzierżawcy ja też tam nie jeżdżę. Bo oni tworzyli klimat i można było przymknąć oko na warunki w pokojach. Nie pisz na przyszłość dziwnych wpisów jak nie wiesz co było wcześniej.
-
Widać kolego, że wcześniej nie byłeś na "naszym" forum. Panuje ty taki zwyczaj, że trzeba się przywitać.
-
Wygląda na to , że pojawił się nam na forum kolejny gość który traktuje je (forum) jako płaszczyznę do wyrzucenia sfrustrowanych emocji.
Współczuć należy takim osobnikom które w swym zacietrzewieniu zapominają nawet o dobrych obyczajach.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczaderek
. Kiedyś tam bywałem i od kiedy odeszli poprzedni dzierżawcy ja też tam nie jeżdżę.
Skąd wiesz jak jest teraz? heh.... ynternet
-
Osobiście nie wiem jak jest teraz w tym obiekcie bo 2 latka tam nie byłem.Wcześniej bywałem tam średnio 2 razy w roku i zawsze było wszystko ok.Prowadzenie takiego obiektu to trudna sprawa i raczej dla zapaleńca a nie dla "biznesmena".Dziwi mnie to że cennik troszke sie dzwignął(w UG w HG praktycznie w tej samej kasie,poza wakacjami,jest w cenie śniadanko)gdyż ostatnio ceny noclegowe w hotelach niższej klasy spadają lub przynajmniej stoją w miejscu(chociaż koszty rosną).Generalnie wspominam to miejsce bardzo przyjemnie i polecam wszystkim.
-
Najlepiej jechać samemu, gusta są różne. Ja byłem, ale dawno, i wspominam bardzo miło !!!
-
Witam serdecznie, faktycznie brzydko zrobiłem nie witając się. Ale cieszę się ,że chociaż jakaś dyskusja wynikła. Ten sezon będzie chyba ciężki dla usługodawców, już kilka pensjonatów dodaje śniadanie do ceny aby zachęcić u nich do noclegu,ale to akurat miły gest. Pozdrawiam wszystkich.
-
Hm, ciężko będzie po takim wstępie wkupić się w łaski zacnego forum...
-
A Michała znam i cenię więc gdy ktoś psioczy na Niego to nóż w kieszeni mi się otwiera.Chcesz hotelu z pełną obsługą to jedż do warszafki i tam to znajdziesz.Ja Michała podziwiam bo wiem jaki czynsz PTTK musi płacic
-
Hotel Górski szuka niebawem dzierżawcy... nic pewnego.. ale oscyluje wokół tych 100% jednak
-
Cytat:
Zamieszczone przez
trzykropkiinicwiecej
Hotel Górski szuka niebawem dzierżawcy...
Ale to przetarg będzie organizowany ??
-
-
"PRZETARG NA PROWADZENIE HOTELU
Informacje nt. warunków dzierżawy i obiektu
u obecnego gospodarza." Michał Klażyński 501 083 840
Możliwa opcja negocjacyjna
-
Jaka jest obecnie właściwa strona www tego hotelu?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Jaka jest obecnie właściwa strona www tego hotelu?
http://www.wetlina-hotel.pl/index.php?id=4
-
Kusząca propozycja, ale chyba bardzo ryzykowna ;)
-
Z czystej ciekawości. Zgłosił się ktoś do drugiej tury przetargu?
-
czesc witam.... wbrew temu co tu wypisujecie chciałem poinformowac was drodzy koledzy kolezanki ze od wiosny 2012 roku zmienił sie gospodarz tego obiektu....moze i warunki sie nie zmieniły bo skad na to wszytsko brac pieniadze? i po co remontowac obiekt który nie nalezy do ciebie na własnosc? sami nad tym pomyslcie.... ale mimo tego chciałem wystawic opinie samej szefowej która z tego co wiem na sezon 2013 zostaje razem z wspaniała kucharka (chyba jej mama) jezeli sie myle to przepraszam..... bo tak naprawde one dodaja uroku temu miejscu i super atmosfere.... jedzonko pierwsza klasa wielkie porcje w małych cenach....dziwie sie ze na tym wychodzicie... ale od czegos trzeba zaczac ;) ja osobiscie 3mam za was kciuki i oczywiscie odwiedze was w lipcu 2013 o ile bedziecie...;) licze na koncerty i ekastra obsługe jaka miałem okazje poznac w 2012roku...
a wy ludziska jezeli jedziecie w bieszczady i oczekujecie apartamentów i sztywniaków to bieszczady nie sa dla was..... tu nam nie trzeba wygód :) liczy sie atmosfera, ludzie klimat i kawałek podłogi :) ja juz swoj kawałek mam wetlina 49 :)
Cytat:
Zamieszczone przez
poetyckipoeta
Cześć !
pozdrawiam !
no własnie stare wpisy.... jak komentowac to negatywnie..... a jak cos sie spodoba to siedziec cicho bo jest wygodniej.... staryyyy polecam goraco;) masz okazje jedz nie zastanawiaj sie...:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
arturbieszczady
no własnie stare wpisy.... jak komentowac to negatywnie..... a jak cos sie spodoba to siedziec cicho bo jest wygodniej.... staryyyy polecam goraco;) masz okazje jedz nie zastanawiaj sie...:)
Myślę że nikt tu nic złego na temat obsługi w Hotelu nie powie.Negatywne opinie dotyczą raczej komfortu i cen.Ale jak sam napisałeś to nie jest ich obiekt tylko pttk.A firma ta wysokością czynszu za obiekt wymusza takie a nie inne ceny-za wysokie w porównaniu z komfortem noclegu
-
z tego co wiem ceny za czynsz siegaja kosmosu....dziwie sie jak ludzie prowadza net obiekt...a swoja droga to prezes tego PTTK powienien ogarnac temat.... bo za niedługo nie bedzie chetnych na dziewzawe...
Cytat:
Zamieszczone przez
diabel-1410
Myślę że nikt tu nic złego na temat obsługi w Hotelu nie powie.Negatywne opinie dotyczą raczej komfortu i cen.Ale jak sam napisałeś to nie jest ich obiekt tylko pttk.A firma ta wysokością czynszu za obiekt wymusza takie a nie inne ceny-za wysokie w porównaniu z komfortem noclegu
z tym sie zgodze.... ale co moga ludzie dziewzawiacy ? pakowac kase w nie swoj obiekt? jaki to ma sens .... wystarczy ze pakuja kase raz w miesiacu za czynsz.... a skad brac w zimie? jak przeciez w gruncie rzeczy tylko latem mozna zarobic a płacic trzeba cały rok.... nie rozumiem tej polityki