OGŁOSZENIE
Informuje się wszem i wobec że został ustalony termin
trzeciego Rajdu Internetowych Miłośników Bieszczad.
Przewidywana kumulacja wypada na noc z 9/10 października.
Wersja do druku
OGŁOSZENIE
Informuje się wszem i wobec że został ustalony termin
trzeciego Rajdu Internetowych Miłośników Bieszczad.
Przewidywana kumulacja wypada na noc z 9/10 października.
Jaka miła wiadomość :)
Aga będziesz?
Bo ja raczej nie będę, no chyba, że ktoś w niedzielę wraca do Wawy albo Kraka i mnie zabierze?
Na urlop sobie pozwolić nei mogę, biorę 2 tygodnie przed i 2 tyg. po tym terminie
Wezmę pod uwagę....
Dziękuję;-)
Tak czy siak ja mogę spać w namiociku, więc bez stresu z miejscami do spania;-)
No pewnie w tym roku może mi się udać :)
Aaaa no to świetnie;-)))
Bertrand to wiesz jak rok temu było z alkomatem;-)))
Znany jest termin, to dla przypomnienia podam obszar działania, generalnie to podobnie jak w ubiegłym roku będzie to zachodnia część Bieszczadów , gdzieś pomiędzy Komańczą a Cisną, , może bliżej granicy, a może dalej.
Trasy do wspólnego przemierzania opracuje nadchaszczownik Bazyl , pewnie się zgłosił, tylko tego nie wie.
Oczywiście, "wspólnicy" będą przemierzać wspólnie, a indywidualiści indywidualnie - najważniejsze aby osiągnąć wspólny cel u kresu dnia.
I tu dochodzimy do sedna logistycznego. Otóż baza końcowa może pomieścić określoną ilość osób ( piętnaście a jak się naciągnie to i wciśnie ze dwadzieścia)
Ponieważ wstępnie zadeklarowało się ok 10 osób pozostaje niewiele wolnych pozycji. Osoby chętne na wspólne łażenie w tym obszarze (czasowym i terenowym ) proszone są o kontakt na priva tak aby można było to ogarnąć.
...miło miło... byle do jesieni.. nocleg jak poprzednio? to zapadnę...
My z duchem też się wybierzemy pod warunkiem że dostane urlop na 9:)
No Aga ja myślę że się spotkamy ;)
No to wypełnia się portfel zgłoszeń.
Dziś odebrałem zgłoszenie 14-stej już osoby , tym razem ze Śląska.
Krysia koniecznie chce nocować w namiocie, więc kolejne osoby będziemy u niej kwaterować.
p.s. nie udaje mi się wysłać priva do Dziabki. Madziu odezwij się.
Nie strasz ludzi;-)))))
Heniu, jestem. Co jest? Jadę :))) Tylko jeszcze nie wiem kiedy, ale mogę zapewnić dwa miejsca w bryce.
Krysiu ! może jednak zrezygnujesz z tego namiotu ?
Informacja dla Madzi i dla pozostałych : w ciągu tygodnia uzgodnimy warianty i przekażę informacje.
Warianty będą się zaczynać w czwartek, albo w piątek, albo w sobotę, albo jak kto chce.
Jak będą miejsca to tak, ale jeśli ma dla kogoś zabraknąć miejsca to ja nie widzę problemu spania pod chmurką;-)
A jedzie ktoś ze Śląska ?
Bo ja się na razie wstępnie zgłaszam.
Na pewno będę mogła to potwierdzić za jakieś 3 tygodnie.
Chętnie bym się podczepiła z dojazdem do kogoś kto jedzie ze Śląska.
W namiocie nie muszę nocować, chętnie pojechałabym nieco wcześniej niż w piątek, ale jak piszę - na razie nie jest to w ogóle w 100 % pewne.
Bardzo chciałabym pojechać i w koncu Was poznać :-)
Termin tez jest w sam raz na jesienne "kolorki".
B.
Basiu , tak jak napisałem
Wszystko będzie się klarować w najbliższym czasieCytat:
Dziś odebrałem zgłoszenie 14-stej już osoby , tym razem ze Śląska.
No dobra, to już chyba wiem. Będę mogła przyjechać w nocy z czwartku na piątek. Mogę zabrać do samochodu dwie osoby. Krysia się na to miejsce wstępnie czai :)))
Aha - wyjazd z Warszawy oczywiście (hihi)
Nie nie, ja się wstępnie czaję na to miejsce ale na powrót;-)
Bo ja tradycyjnie już jak przyjadę to tylko "po ogień".
Za dużo wyjazdów no, za dużo
Basiu ! no nie wiem, bo oprócz przyzwoitych dziewczyn same podejrzane typy się zgłosiły, nie umie to po szlakach chodzić, schodki się nie podobają, brak kultury.Cytat:
Bardzo chciałabym pojechać i w koncu Was poznać :smile:
Nie wiem czy w lesie lepiej niedźwiedzia spotkać niż takiego ...
A znacie już plany na niedzielę?
Tylko wyjazdy? Czy jakieś przedłużające się śniadanie/Bieszczadników rozmowy?
Ja będę niedaleko już od 1.10., ale dopiero w niedzielę (10.10.) "po śniadaniu" się uwolnię i jeśli zdążę chętnie uścisnę forumowiczów dłonie.
Hej,
gdyby jakimś trafem udało mi się w podanym terminie opuścić port macierzysty i ruszyć kursem SE to chętnie przyjmę Cię na pokład krążownika :mrgreen:
Dziś mój wyjazd to jeszcze nic pewnego poza tym co jest pewne...czyli silna potrzeba wyjazdu dokądkolwiek.
Oczywiście z racji niemożności i bezsensu planowania swych czynów z takim wyprzedzeniem liczę na własny nocleg, gdzieś, jakoś...
Hyh, też nie wiem jak ze mną będzie...czy Zacna Loża przyjmie takiego 'niedzielnego' :twisted:
Pozdrowienia,
Niniejszym ogłaszam listę rajdową za zamkniętą.
Oczywistą jest sprawą. że jest to lista wstępna i każdemu może wypaść to i owo.
Jeśli pojawią się następni to będziemy ich wpisywać na ławkę rezerwowych
A czy ktoś nie ma ochoty na trasę konną?
Bo ja się chyba wyłamię i się umówię na konie;-)
no to proszę mnie wpisać jako pierwszego rezerwowego
do mojego namiociku?;-))))
widzę Krysiu, że masz duże "wzięcie" :-) albo Twój namiocik :-)
Może być do Twojego.
Krysiu ! Ilu osobowy masz ten namiocik ?
Najwyżej pożyczę od Dziabki bazowy ;-)))))))))
czyli problem ograniczeń ilościowych uczestników rozwiązany, wszyscy śpią w namiocie Krysi/Dziabki
Zaraz zaraz - od bazowego to mam tylko płachtę. Patyki zostały na strychu. Pod płachtą ilość osób to n+1. Zatem zmieści się cały RIMB. Brać?
bierz, w końcu namiot będzie dla Krysi, i ona będzie go targała :)
Oj, chciałabym widzieć, jak Krysia targa ten namiot dla całej ekipy!!! Krysia - wezmę go! Co się będziemy rozdrabniać. Ale ty nosisz!
Hahahaha
Wysłałem wszystkim plan rajdu.
Jeśli ktoś w ostatnich dniach wysyłał do mnie priva to i informuję że miałem popsutą (zapełnioną) skrzynkę
i trzeba wiadomość powtórzyć (sorki)