Odp: Nowy użytkownik - powitanie
Cytat:
Zamieszczone przez
spokojny
czy tutaj też wymagany jest jakiś staż, żeby móc np. [...] podać linkę
Tak.
No dobrze, z linkowaniem jasne (choć moja strona nie ma charakteru komercyjnego, a jedynie poznawczy ; ). A co z dostępem do własnego profilu?
Cytat:
Zamieszczone przez
spokojny
No dobrze, z linkowaniem jasne (choć moja strona nie ma charakteru komercyjnego, a jedynie poznawczy ; )
Granice bywają cienkie, stąd zapis w regulaminie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
spokojny
A co z dostępem do własnego profilu?
Po zalogowaniu się u góry po prawej klikasz "Twój profil", a potem "Panel kontrolny", skąd masz pełny dostęp do konta. Nie szalej z linkami i baw się tu dobrze :-)
Dzięki za powitania, rzadko linkuję, natomiast nadal nie mam dostępu do konta, czyli brak "...permission to access..." i takie tam. Już mnie nie lubią?
Naprawdę nie ma nikogo, kto by posiadał wiedzę w tym temacie?
Mam taki sam problem ale jak dotychczas nie dostałem odpowiedzi co z tym zrobić :)
Najwyraźniej nie potrzebują tu nowych. Albo nikt nie panuje nad technikaliami.
Strasznieś, jak na spokojnego, nerwowy. Moderatorzy nie mają żadnych uprawnień i możliwości interwencji w tej sprawie - jak pojawi się na forum admin to zareaguje. A na razie pisz, czytaj, grzebanie w profilu zostaw sobie na później.
A po czym poznajesz, że jestem nerwowy? To mnie tam widać?
Brak reakcji musi z czegoś wynikać.
A przede wszystkim dzięki za odzew. To już coś ; ).
Cytat:
Zamieszczone przez
spokojny
A po czym poznajesz, że jestem nerwowy?
Mało się uśmiechasz :mrgreen:
Odp: Podstawowa pomoc w razie problemów
a ja nie moge dodac avatara :(
Zazwyczaj wystarcza: Twój profil - Panel kontrolny - Twoje ustawienia - Edytuj Avatar
A na czym polega niemoc?
Ja też, poza tym nie mogę dodać żadnych informacji w swoim profilu bo jak coś chcę zmienić to mnie wyrzuca
Pojawia się piękna ramka z tekstem:
"spokojny, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation."
Brak edycji "Twojego(mojego) profilu". To jakaś norma?