Cytat Zamieszczone przez Wojtek Pysz Zobacz posta
Szybkie odpowiedzi w punktach:
  1. Prawie wszystkie namiociki są nieprzemakalne. Prawie wszystkie namiociki są eleganckie. Po prostu - nie kupisz innego
  2. Dlaczego tutejsze obiekty budownictwa drewnianego są w takim złym stanie - zastanawiałem się kilka wpisów wcześniej: http://forum.bieszczady.info.pl/show...l=1#post176932
  3. Zderzenia nie mieliśmy.
  4. Czy można stąd wysnuć, że to kryptoreklama, czy zwykła i czego???
W punktach powiadasz ?
ad1. miałem nie raz okazję spać w namiotach które przemakały. Pozostaje słowo "prawie" , pewnie nie wszystkie są eleganckie, pojawia się kwestia gustu
ad2. powtórzyłem za Tobą, że te obiekty wyglądają fatalnie, a przecież dawniej koliby i staje budowano z kunsztem ... pytanie pozostaje dlaczego tak jest ?
ad3. zderzenia Wy nie mieliście, ale dla oglądającego na ekranie to jest zderzenie
ad4. pytasz - kryptoreklama czego ? - odpowiedź jest prosta : spania w namiocie. Może trudno w to uwierzyć , ale są ludzie dla których takie działanie jawi się wyczynem

- - - Updated - - -

Cytat Zamieszczone przez bartolomeo Zobacz posta
(..) Twoją wypowiedź poważnie, byłaby to zgodnie z Twoim oskarżeniem niepożądana. Mam jednak nadzieję, że relacje są nadal mile widziane na tym forum.

Nawet te, w których opisane jest nocowanie w namiocie.
Bartku ! rozciągnij nawiasy, dołóż cudzysłowy i nie podchodź do wszystkiego tak poważnie. Nie było żadnego oskarżenia.