Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Spokojna i bezpieczna trasa w Bieszczady

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Spokojna i bezpieczna trasa w Bieszczady

Dziękuję za szybkie podpowiedzi.

Cytat Zamieszczone przez Wojtek Pysz Zobacz posta
    O której godzinie będziesz jechał?
    Będziemy wyruszali o 7-8 rano

Cytat Zamieszczone przez don Enrico Zobacz posta
    Jeśli odbijesz w Tarnowie to najpierw trzeba przebrnąć cały Tarnów, potem na południe masz drogę wąską, krętą z dużym ruchem i z ciągłym terenem zabudowanym.
    Za Ciężkowicami odbijasz w stronę Gorlic, tam dochodzą jeszcze górki , dopiero za Gorlicami w stronę Dukli (i dalej) masz spokojniejszą drogę
    Nie wiem czy optymalna nie będzie wersja jechania autostradą do Jarosławia i dalej na południe przez Pruchnik, Birczę, ale Wojtek lepiej zna tą trasę
    Cytat Zamieszczone przez Hero Zobacz posta
    Jeśli pojedziesz aż do Przemyśla, to potem będziesz jechał wąskimi i krętymi drogami, niezbyt spokojnymi. Dodatkowo wieczorami chodzi tam sporo zwierzyny.
    Droga od Rzeszowa za to będzie na pewno mało spokojna, duży ruch, sporo ciężarówek, autobusów i wszystkiego innego.
    Hmm, nie brzmi to zbyt zachęcająco :)

Tak szczerze, to wolałbym jechać inną drogą niż autostradą pomimo tego, że zajmie to więcej czasu, zwłaszcza, że wyruszając z rana z biegiem czasu ruch będzie coraz bardziej wzmożony i to nie tylko na autostradzie, ale i na innych drogach o których wspomnieliście. Niestety poza autostradą A4 nie wiem, jakimi drogami najlepiej dojechać do celu, jaką trasę wbić do GPS-a zważywszy na to, że to pierwszy wyjazd samochodem w ogóle na wschód Polski i tak daleką trasę. Mapy google nie pokazują żadnej alternatywy, a przecież takowe na pewno są. Może trasa przez Strzelce Opolskie albo Kędzierzyn- Koźle i dalej(gdzie dalej nie wiem)?

Pokazuje mi jeszcze taką trasę, ale nie wiem czy będzie spełniała warunki spokojnego przejazdu(na pewno jest ponad 2h dłuższa) - przez Opole, obwodnica Radomska, Kielce, Raków, Połaniec, Pustków, Paszczyna, Wielopole Skrzyńskie, Strzyżów, Lutcza, Sanok, Olszanica, Równia, Czarna Góra, Lutowiska, Ustrzyki Górne.
    Ostatnio edytowane przez Hipek ; 05-10-2019 o 10:34

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)