Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Bieszczady Niezwykłe

Mieszany widok

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Domyślnie Odp: Bieszczady Niezwykłe

Cytat Zamieszczone przez Wojtek Pysz Zobacz posta
    Na swoim zakończeniu grzbiecik pożegnał mnie malowniczą skałką …

… pod którą zrobiłem ostatnie dziś zdjęcie.
    Dziesięć dni wcześniej plus rok :), czyli 14.10.2018r., plącząc się po okolicy z hopki na hopkę też nadziałem się na tą skałkę :) :
    roktemu4.jpg
    Jako, że nie mam takiej krzepy jak Wojtek, który po Tarnicy i Bukowym wkosił jeszcze na deser Magurę, dla mnie ten deser z przyległościami stanowił całodzienną wędrówkę :), podczas której też pokonywałem "przeszkody drzewne"
    roktemu6.jpg
    byłem na łąkach co nieco widokowych
    roktemu3.jpg
    i podziwiałem różne formacje skalne
    roktemu1.jpg roktemu2.jpg roktemu5.jpg
    Z prześwitów leśnych i łąk śródleśnych można było obserwować październikowy armagedon na Tarnicy, Wetlińskiej czy Caryńskiej:
    grzbietcaryńskiej.jpg
    i cieszyć się z panującego wokół spokoju, choć teraz zaczynam się obawiać przeludnienia i tłoku , gdyż w jeden rok pojawił się Bazyl, w drugi Wojtek a w inne lata nie wiadomo kto jeszcze?
    Już nie przeszkadzam więcej, serdecznie pozdrawiam i czekam na dalszy ciąg wędrówki.
    "Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski

Forumowicz Roku 2016
    Kronikarz Roku 2016
    Forumowicz Roku 2014
    Forumowicz Roku 2013
    Ekspert Roku 2012
    Awatar Wojtek Pysz
    Na forum od
    02.2008
    Rodem z
    Jarosław

Domyślnie Odp: Bieszczady Niezwykłe

Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
    Jako, że nie mam takiej krzepy jak Wojtek, który po Tarnicy i Bukowym wkosił jeszcze na deser Magurę, dla mnie ten deser z przyległościami stanowił całodzienną wędrówkę :)
    Jak się wstanie wcześnie, a nie śpi do szóstej albo dłużej, to się spokojnie ćwierć Bieszczadów obejdzie do wieczora;-) Poza tym, gdy się nie weźmie namiotu, garnków i innych luksusów, a chce komfortowo zanocować, to trzeba na noc gdzieś dojść.

Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
    ... choć teraz zaczynam się obawiać przeludnienia i tłoku , gdyż w jeden rok pojawił się Bazyl, w drugi Wojtek a w inne lata nie wiadomo kto jeszcze?
    Jakby się w przyszłym roku ktoś trzeci tam pojawił, to chyba się jeszcze zmieścimy?

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)