Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Bieszczady Niezwykłe

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2008

Domyślnie Odp: Bieszczady Niezwykłe

[QUOTE=Wojtek Pysz;177171]O, to musisz mieszkać gdzieś na ukraińskim poligonie w okolicy Nowojaworowska

He , he no prawie przy okazji strzelania w nich drżą szyby w oknach. Odległość podawałem "za drogą" koleją jest 59km.

Podobno jest taki autobus w sezonie jadący z Horyńca o 13.00 ,który jest skomunikowany z kursem do Wetliny ale przez Rzeszów. Pisze podobno bo nie miałem okazji skorzystać a sprawę znam z opowieści . Widziałem w sierpniu pod Cisna PKS z Jarosławia z tablicą Wetlina ale może to jakiś kurs lokalny.

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Domyślnie Odp: Bieszczady Niezwykłe

[QUOTE=kulczyk1;177172]
    Cytat Zamieszczone przez Wojtek Pysz Zobacz posta
    Widziałem w sierpniu pod Cisna PKS z Jarosławia z tablicą Wetlina ale może to jakiś kurs lokalny.
    PKS Jarosław przejął kursy po wycofaniu się Arrivy. Przejął też kierowców, przynajmniej tych miejscowych. Wiadomo, że ci nie odstawiają autobusów do Jarosławia i nie wracają do domów po to by rano jechać po nie. Parkują na miejscu, często przy domach.Tak jak np. kierowca Janusz Cz. ze Smolnika.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)