Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Spałena Hora

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2008

Domyślnie Odp: Spałena Hora

Cytat Zamieszczone przez don Enrico Zobacz posta

Przez cały mglisty dzień miałem nadzieję, że nadziejemy się na ekipę forum.npm która miała się szwędać w tych okolicach, w tym samym czasie.
    Niestety , przez cały dzień nikogo nie wypatrzyliśmy. Może wieczorny clubbing przyniesie rezultaty ?
    i dzwonie do Kulczyka ...hej Gdzie jesteście ?
    i słyszę ... przybywajcie , bo my jesteśmy w trakcie
    Przybyłem więc do ich bazy , aby połączyć siły dwóch forumów, mających wspólnotę osób.
    Myślę jednak ,że oni stanowią większą siłę niż forum bieszczadzkie , byli w większej ilości i w lepszym stanie kondycyjnym niż nasz załoga
    Tak gwoli ścisłości to forum NPM reprezentowała ok. połowa nadzwyczaj licznej (jak na BN) grupy pozostali to znajomi i przyjaciele (w ogólnej liczbie 21 osób co najmniej trzy udzielaja się w różnym stopniu tutaj).
    Na trasie nie spotkaliśmy sie bo poszlismy równolegle tylko w przeciwnych kierunkach. Mimo , że wszyscy byliśmy ze wschodniej Polski (zachód oznaczała linia - Słupsk , Włocławek , Łódź ,Bielsko-Biała ) dla wiekszości to pobyt w Niskim raz w roku i ciekawsze dla niech były np. wampiry w Jaworniku i wieloryb z Rzepedki dlatego nie prowadziłem w ich krzaczory.
    Może kolejny rok będzie bardziej sprzyjający i spotkamy sie wszyscy razem przy dużej watrze.

Forumowicz Roku 2012
    Forumowicz Roku 2011
    Forumowicz Roku 2010
    Awatar don Enrico
    Na forum od
    05.2009
    Rodem z
    Rzeszów

Domyślnie Odp: Spałena Hora

Cytat Zamieszczone przez kulczyk1 Zobacz posta
    Tak gwoli ścisłości to forum NPM reprezentowała ok. połowa nadzwyczaj licznej (jak na BN) grupy pozostali to znajomi i przyjaciele (...).
    Parafrazując .... to tak gwoli ścisłości w naszej grupie było 3,5 forumowiczów (to 0,5 bierze się stąd że kolega Ciepły napisał w ciągu 5-ciu lat dwa posty, więc nie został jeszcze pełnym)
    a pogoda (jak dla mnie) była sprzyjająca , padał deszcz było mokro i brzydko , więc chętnie korzystaliśmy z turystycznych wiat jak np ta w Czystogarbie
    HM19.003.jpg
    ...
    albo ta w Jaworniku, która przytuliła nas na noc
    HM19.004.jpg
    .
    Jeśli w taką pogodę spotkasz kogoś na szlaku , możesz śmiało powiedzieć mu CZEŚĆ !
    To na pewno nie jest przypadkowy osobnik , to jest swój
    We mgle , czy chmurach trudno spotkać takich ludzi, ale wiem że tacy są ....

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)